Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – PEC Zwolle op tv | Eredivisie

Fortuna Sittard – PEC Zwolle op tv | Eredivisie

Fortuna SittardPEC Zwolle op tv kijken of streamen? Op zaterdag 16 maart 2024 om 18:45 uur spelen Fortuna Sittard en PEC Zwolle tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Fortuna Sittard – PEC Zwolle op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 2.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Fortuna Sittard - PEC Zwolle op tv

Fortuna Sittard – PEC Zwolle op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zaterdag 16 maart 2024 18:45 uur Fortuna Sittard – PEC Zwolle ESPN 2
Je kunt Fortuna Sittard – PEC Zwolle op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap van Fortuna Sittard – PEC Zwolle is om 18:45. Voorafgaand aan het duel tussen Fortuna Sittard en PEC Zwolle is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 18:15 uur. Vanaf 20:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en PEC Zwolle. Programma Fortuna Sittard – PEC Zwolle op tv en livestream:
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:45 uur : Fortuna Sittard – PEC Zwolle LIVE
  • 20:45 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Fortuna Sittard – PEC Zwolle bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Fortuna Sittard en PEC Zwolle is te zien op ESPN. Fortuna Sittard – PEC Zwolle wordt uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van ESPN. De uitzendrechten van de Nederlandse Eredivisie zijn in handen van ESPN. Dit betekent dat alle Eredivisiewedstrijden live op ESPN worden uitgezonden. Hoewel je op ESPN 1 gratis naar wedstrijden kunt kijken, heb je voor

(Gratis) livestream Fortuna Sittard – PEC Zwolle

Wil je Fortuna Sittard – PEC Zwolle streamen? Je kunt Fortuna Sittard – PEC Zwolle ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Je kunt de Fortuna Sittard – PEC Zwolle gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Fortuna Sittard – PEC Zwolle kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en PEC Zwolle in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 16 maart 2024 om 18:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het Fortuna Sittard Stadion, het stadion van Fortuna Sittard. Bij de wedstrijd kunnen 12,800 aanwezig zijn. Fortuna Sittard neemt het dit weekend in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De club heeft de weg naar boven weer gevonden. Bovendien is Fortuna al drie wedstrijden ongeslagen. Afgelopen weekend speelde Fortuna nog knap gelijk tegen Ajax in de Johan Cruijff ArenA. PEC Zwolle heeft het daarentegen iets zwaarder. De club heeft al lange tijd niet gewonnen en van de laatste vijf wedstrijden werden er alleen twee gelijkgespeeld. De rest werd verloren. Kan PEC Zwolle zich herpakken tegen Fortuna Sittard of gaat Fortuna Sittard de goede reeks doorzetten. De wedstrijd tussen Fortuna en PEC wordt live uitgezonden op ESPN 2 en begint zaterdagavond om 18:45 uur.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Fortuna Sittard-PEC Zwolle:
Wanneer is Fortuna Sittard – PEC Zwolle op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en PEC Zwolle wordt gespeeld op zaterdag 16 maart 2024.

Hoe laat is Fortuna Sittard – PEC Zwolle op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en PEC Zwolle is om 18:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Fortuna Sittard – PEC Zwolle live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Fortuna Sittard (Sittard) en PEC Zwolle (Zwolle) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Fortuna Sittard – PEC Zwolle uitgezonden?

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en PEC Zwolle wordt uitgezonden op ESPN 2.

Op welke zender kan ik Fortuna Sittard – PEC Zwolle kijken?

Je kijkt Fortuna Sittard – PEC Zwolle op ESPN 2.

Kan ik gratis naar Fortuna Sittard en PEC Zwolle op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Fortuna Sittard – PEC Zwolle kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Fortuna Sittard -PEC Zwolle zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *