Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – Heracles Almelo op tv | Livestream en online kijken

Fortuna Sittard – Heracles Almelo op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op vrijdag 10 november 2023 wordt de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Heracles Almelo in de Eredivisie gespeeld. Fortuna Sittard – Heracles Almelo is live op tv te zien. Fortuna Sittard–Heracles Almelo begint om 20:00 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Fortunezen en De Heraclieden. De wedstrijd wordt gespeeld in het Fortuna Sittard Stadion, het stadion van Fortuna Sittard.
  Fortuna Sittard - Heracles Almelo op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: Fortuna Sittard-Heracles Almelo LIVE.
   • Locatie: het Fortuna Sittard Stadion (12,800 toeschouwers).
   • Speelronde: 12 van de 34.
   • Datum: vrijdag 10 november 2023.
   • Aftrap: 20:00 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: 0-2 (3 april 2022).
  Fortuna Sittard – Heracles Almelo op tv is een duel tussen twee clubs die niet in de beste vorm verkeren. Dit is voor beide clubs dan ook de ideale wedstrijd om weer punten te pakken. Het belooft een zware wedstrijd te worden, aangezien beide clubs alles zullen geven. Er kunnen bovendien wel eens wat kaarten gaan vallen. Fortuna Sittard zakt steeds verder weg op de ranglijst. De club uit Limburg wist van de laatste vijf Eredivisie wedstrijden slechts één keer gelijk te spelen. De rest van de duels gingen allemaal verloren. Ook afgelopen weekend ging het op bezoek bij PEC Zwolle mis. Toen verloor Fortuna met 2-0. Wel werd er tussendoor in de KNVB Beker nipt gewonnen van de amateurs van Sparta Nijkerk (0-1). Kan Fortuna tegen het ook uit vorm zijnde Heracles weer punten pakken? Heracles Almelo heeft ook al geen beste reeks achter de rug. Vorige week werd er met maar liefst 0-6 in eigen huis verloren van PSV. Bovendien kreeg Justin Hoogma een rode kaart, waardoor hij nu geschorst is voor de wedstrijd met Fortuna. Ook in het KNVB Bekertoernooi ging het mis voor Heracles. Daar verloren ze met 2-0 van de amateurs van HHC. Het gaat dus niet de goede kant op met Heracles. Weet de club uit Almelo zich te herpakken tegen Fortuna?

  Hoe laat is Fortuna Sittard – Heracles Almelo op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd Fortuna Sittard – Heracles Almelo vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Fortuna Sittard en Heracles Almelo begint vandaag om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Fortuna Sittard – Heracles Almelo. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 22:00 uur de nabeschouwing van Fortuna Sittard – Heracles Almelo. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Fortuna Sittard – Heracles Almelo te zien.

  Waar wordt Fortuna Sittard – Heracles Almelo uitgezonden?

  De wedstrijd Fortuna Sittard – Heracles Almelo wordt live uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van sportzender ESPN. De wedstrijden op ESPN 2 zijn niet gratis te bekijken. In tegenstelling tot ESPN 1 heb je voor ESPN 2 t/m 4 een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit kun je eenvoudig afsluiten bij iedere grote provider. Gratis tip: Black Friday komt eraan, een goed moment om de ESPN aanbiedingen bij jouw provider in de gaten te houden.

  TV-gids: programma Fortuna Sittard – Heracles Almelo

  De TV-gids voor Fortuna Sittard – Heracles Almelo op vrijdag 10 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Fortuna Sittard – Heracles Almelo op tv begint om 20:00 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Fortuna Sittard – Heracles Almelo op tv:
  TijdWatZender
  19:30 uurVoorbeschouwingESPN 2
  20:00 uurFortuna Sittard – Heracles Almelo LIVEESPN 2
  22:00uurNabeschouwingESPN 2
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting Fortuna Sittard – Heracles Almelo en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma Fortuna Sittard – Heracles Almelo op tv

  Op welke zender is Fortuna Sittard – Heracles Almelo?

  De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Heracles Almelo is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 19:30 uur. Vervolgens is om 20:00 uur de wedstrijd Fortuna Sittard – Heracles Almelo LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit het Fortuna Sittard Stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal Fortuna Sittard – Heracles Almelo uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  Fortuna Sittard -Heracles Almelo online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Heracles Almelo via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Heracles Almelo kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Fortuna Sittard – Heracles Almelo op vrijdag 10 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Fortuna Sittard VS Heracles Almelo

  De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Heracles Almelo is een duel in speelronde Fortuna Sittard van de Eredivisie. Fortuna Sittard staat op dit moment 14e in de Eredivisie. Heracles Almelo staat op de 10e plek in de competitie. De clubtopscorers van Fortuna Sittard en Heracles Almelo zijn Mouhamed Belkheir met 1 goals (Fortuna Sittard) en Emil Hansson met 4 goals (Heracles Almelo). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Fortuna Sittard en Heracles Almelo:

  Over Fortuna Sittard

   • Fortuna Sittard | Fortuna Sittard
   • Bijnaam: “De Fortunezen”
   • Plaats: Sittard
   • Clubkleuren: Geel en groen
   • Stand in de Eredivisie: 14e
   • Trainer: Danny Buijs
   • Topscorer: Mouhamed Belkheir met 1 doelpunt(en)).

  Over Heracles Almelo

   • Heracles Almelo | Heracles Almelo
   • Bijnaam: “De Heraclieden”
   • Plaats: Almelo
   • Clubkleuren: Zwart en wit
   • Stand in de Eredivisie: 10e
   • Trainer: John Lammers
   • Topscorer: Emil Hansson met 4 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Fortuna Sittard – Heracles Almelo uitgezonden?

  Je kijkt Fortuna Sittard – Heracles Almelo op ESPN 2.

  Wanneer is Fortuna Sittard – Heracles Almelo?

  Fortuna Sittard – Heracles Almelo wordt gespeeld op vrijdag 10 november 2023.

  Hoe laat begint Fortuna Sittard – Heracles Almelo?

  Fortuna Sittard – Heracles Almelo begint om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Fortuna Sittard – Heracles Almelo live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Heracles Almelo wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je Fortuna Sittard – Heracles Almelo online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Fortuna Sittard – Heracles Almelo beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *