Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – Heerenveen op tv | Eredivisie

Fortuna Sittard – Heerenveen op tv | Eredivisie

  • door
Fortuna SittardHeerenveen op tv kijken of streamen? Op zaterdag 3 februari 2024 om 18:45 uur spelen Fortuna Sittard en Heerenveen tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Fortuna Sittard – Heerenveen op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 3.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Fortuna Sittard - Heerenveen op tv

Fortuna Sittard – Heerenveen op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zaterdag 3 februari 2024 18:45 uur Fortuna Sittard – Heerenveen ESPN 3
Je kunt Fortuna Sittard – Heerenveen op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 3. De aftrap van Fortuna Sittard – Heerenveen is om 18:45. Voorafgaand aan het duel tussen Fortuna Sittard en Heerenveen is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 18:15 uur. Vanaf 20:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Heerenveen. Programma Fortuna Sittard – Heerenveen op tv en livestream:
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:45 uur : Fortuna Sittard – Heerenveen LIVE
  • 20:45 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Fortuna Sittard – Heerenveen bij

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van . Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Heerenveen is te zien op . Fortuna Sittard – Heerenveen wordt uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is de derde zender van het sportkanaal ESPN. De zender ESPN heeft al jaren de uitzendrechten van de Nederlandse Eredivisie in handen. In totaal zijn er vier zenders om voetbalwedstrijden live te kijken bij ESPN. ESPN 1 is voor iedereen gratis te zien. ESPN 2 t/m 3 vereisen een abonnement op ESPN Compleet. De wedstrijd van vandaag wordt uitgezonden op ESPN 3. Dit betekent dat je een abonnement nodig hebt op ESPN Compleet. Dit is eenvoudig af te sluiten bij iedere provider.

(Gratis) livestream Fortuna Sittard – Heerenveen

Wil je Fortuna Sittard – Heerenveen streamen? Je kunt Fortuna Sittard – Heerenveen ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Je kunt de Fortuna Sittard – Heerenveen gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Fortuna Sittard – Heerenveen kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Heerenveen in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 3 februari 2024 om 18:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het Fortuna Sittard Stadion, het stadion van Fortuna Sittard. Bij de wedstrijd kunnen 12,800 aanwezig zijn. Fortuna Sittard neemt het in eigen huis op tegen sc Heerenveen. De wedstrijd Heerenveen – Fortuna Sittard van eerder dit seizoen eindigde in een ruime overwinning voor Heerenveen. Het werd in het Abe Lenstra stadion maar liefst 3-0. Fortuna Sittard staat op dit moment wel boven Heerenveen op de ranglijst, al is het verschil maar twee punten. Vorige week versloeg Fortuna nog FC Volendam. Heerenveen speelde daarentegen knap met 2-2 gelijk tegen AZ.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Fortuna Sittard-Heerenveen:
Wanneer is Fortuna Sittard – Heerenveen op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Heerenveen wordt gespeeld op zaterdag 3 februari 2024.

Hoe laat is Fortuna Sittard – Heerenveen op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Heerenveen is om 18:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Fortuna Sittard – Heerenveen live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Fortuna Sittard (Sittard) en Heerenveen (Heerenveen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Fortuna Sittard – Heerenveen uitgezonden?

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Heerenveen wordt uitgezonden op ESPN 3.

Op welke zender kan ik Fortuna Sittard – Heerenveen kijken?

Je kijkt Fortuna Sittard – Heerenveen op ESPN 3.

Kan ik gratis naar Fortuna Sittard en Heerenveen op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Fortuna Sittard – Heerenveen kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Fortuna Sittard -Heerenveen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *