Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – FC Volendam op tv

Fortuna Sittard – FC Volendam op tv

Fortuna Sittard – FC Volendam op tv kijken? Op zaterdag 16 september 2023 om 20:00 uur spelen Fortuna Sittard en FC Volendam tegen elkaar in speelronde 5 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard: het Fortuna Sittard Stadion. Wil je de wedstrijd Fortuna Sittard – FC Volendam live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 12,800 toeschouwers in het Fortuna Sittard Stadion nemen Fortuna Sittard en FC Volendam het tegen elkaar op. Fortuna Sittard-FC Volendam is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 20:00 uur. Om 19:35 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
Fortuna Sittard - FC Volendam op tv

Fortuna Sittard – FC Volendam op tv

  • Wat: Fortuna Sittard-FC Volendam op tv
  • Datum: zaterdag 16 september 2023
  • Tijd: 20:00 uur
  • Waar:het Fortuna Sittard Stadion, Sittard
  • Zender: ESPN 2
De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard uit Sittard en FC Volendam uit Volendam wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Fortuna Sittard – FC Volendam op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

Programma Fortuna Sittard – FC Volendam op tv

  • Wedstrijd op tv: Fortuna Sittard-FC Volendam LIVE.
  • Speelronde: 5 van de 34.
  • Datum: zaterdag 16 september 2023.
  • Voorbeschouwing: 19:35 uur.
  • Aftrap: 20:00 uur.
  • Nabeschouwing: 22:05 uur.
Na afloop van de Fortuna Sittard-FC Volendam live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Fortuna Sittard – FC Volendam, analyses en interviews

Fortuna Sittard – FC Volendam kijken

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Volendam op zaterdag 16 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
Fortuna Sittard - FC Volendam bij Canal Digitaal
Fortuna Sittard - FC Volendam Online.nl
Fortuna Sittard - FC Volendam Ziggo
Fortuna Sittard - FC Volendam KPN
Fortuna Sittard - FC Volendam Youfone
Fortuna Sittard - FC Volendam T-Mobile

Over Fortuna Sittard – FC Volendam

 • Uitslag laatste wedstrijd Fortuna Sittard-FC Volendam: 2-1 (17 maart 2023) .
De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Volendam is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 5 van de 34 in de Eredivisie. Fortuna – Volendam op tv is één van die wedstrijden die op voorhand misschien niet heel interessant lijkt. Toch is niets minder waar. Het kan namelijk aan het eind van de rit een hele belangrijke wedstrijd blijken. Beide clubs strijden dit seizoen namelijk voor lijfsbehoud. Ook hebben beide clubs nog geen wedstrijd gewonnen in 2023/2024. Toch doet Fortuna Sittard het aanzienlijk beter dan FC Volendam. De club speelde al drie keer gelijk. FC Volendam verloor alle drie zijn wedstrijden tot nu toe. Fortuna – Volendam sittard kan maar zo eens een wedstrijd zijn tussen twee gelijkwaardige clubs. Onze voorspelling van Fortuna Sittard – FC Volendam: 2-2.

Speelronde 5

Speelronde 5 van de 34 is een hele interessante. Na een korte pauze in verband met interlands wordt de Eredivisie weer hervat. Veel spelers komen terug van interlandverplichtingen en kunnen hierdoor natuurlijk enigszins vermoeid zijn. Bovendien staan er meteen een aantal prachtige wedstrijden op het programma. Zo krijgt FC Twente dit weekend Ajax op bezoek. Feyenoord speelt daarentegen voor het eigen Legioen tegen sc Heerenveen. Als klap op de vuurpijl staat dit weekend de IJsselderby tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles op het programma. Het belooft dus een prachtige speelronde te worden in de Eredivisie.

Over Fortuna Sittard

  • Fortuna Sittard
  • Bijnaam: “Fortunezen”
  • Plaats: Sittard
  • Clubkleuren: Groen en geel
  • Stand op de ranglijst: 9e
  • Trainer : Danny Buijs
  • Topscorer: Deroy Duarte (1 doelpunt(en)).
Fortuna Sittard is het seizoen 23/24 goed begonnen. Er werd gewonnen van Almere City. Bovendien werd tegen zowel Ajax als Feyenoord gelijkgespeeld. Dat zijn voor Fortuna natuurlijk bonuspunten. Bovendien was het een hele knappe prestatie. Nu kan Fortuna Sittard voor eigen publiek laten zien dat het ook kan presteren tegen de “mindere” clubs.

Over FC Volendam

  • FC Volendam
  • Bijnaam: “Palingboeren”
  • Plaats: Volendam
  • Clubkleuren: Oranje
  • Stand op de ranglijst: 15e
  • Trainer: Matthias Kohler
  • Topscorer Robert Mühren( 1 doelpunt(en)).
FC Volendam wist nog geen wedstrijd te winnen dit seizoen. Bovendien zijn er opvallend veel rode kaarten in de wedstrijden van FC Volendam. In de drie wedstrijden die FC Volendam speelde, viel er al twee keer een rode kaart. De wedstrijden van FC Volendam zijn dus heel beladen en zitten bovendien vol met strijd en passie. Ook zitten de duels van Volendam vol met doelpunten. Een extra reden dus om FC Volendam op tv te volgen.

Fortuna Sittard – FC Volendam bij ESPN 2

Fortuna Sittard-FC Volendam is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van ESPN. Deze zender is helaas niet gratis te ontvangen. Om ESPN 2 te kunnen kijken heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Je krijgt dan naast het gratis ESPN 1 ook ESPN 2 t/m 4. Met een abonnement op ESPN compleet hoef je nooit meer een Eredivisiewedstrijd te missen. Je kijkt Fortuna Sittard-FC Volendam op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN222>>>
Ziggo422>>>
Odido (T-Mobile)151>>>
Canal Digitaal402>>>
Online.nl402>>>
Youfone410>>>

Livestream Fortuna Sittard – FC Volendam (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Volendam via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Volendam kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Fortuna Sittard – FC Volendam op zaterdag 16 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting Fortuna Sittard – FC Volendam

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard – FC Volendam op tv wordt gespeeld op zaterdag 16 september 2023. De aftrap is om 20:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Fortuna Sittard Stadion. Er is plek voor 12,800 toeschouwers. Om 19:35 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 22:05 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Fortuna Sittard – FC Volendam is de een wedstrijd in speelronde 5 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Fortuna Sittard – FC Volendam uitgezonden?

Je kijkt Fortuna Sittard – FC Volendam op ESPN 2.

Wanneer is Fortuna Sittard – FC Volendam?

Fortuna Sittard – FC Volendam wordt gespeeld op zaterdag 16 september 2023.

Hoe laat begint Fortuna Sittard – FC Volendam?

Fortuna Sittard – FC Volendam begint om 20:00 uur. Om 19:35 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Fortuna Sittard – FC Volendam live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Fortuna Sittard – FC Volendam wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je Fortuna Sittard – FC Volendam online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Fortuna Sittard – FC Volendam beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *