Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – FC Utrecht op tv | Livestream en online kijken

Fortuna Sittard – FC Utrecht op tv | Livestream en online kijken

Thuis – Uit op tv kijken? Op zaterdag 28 oktober 2023 wordt de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht in de Eredivisie gespeeld. Fortuna Sittard – FC Utrecht is live op tv te zien. Fortuna Sittard–FC Utrecht begint om 21:00 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Fortunezen en Utreg. De wedstrijd wordt gespeeld in het Fortuna Sittard Stadion, het stadion van Fortuna Sittard.
Fortuna Sittard - FC Utrecht op tv

Thuis – Uit op tv

  • Wedstrijd op tv: Fortuna Sittard-FC Utrecht LIVE.
  • Locatie: het Fortuna Sittard Stadion (12,800 toeschouwers).
  • Speelronde: 10 van de 34.
  • Datum: zaterdag 28 oktober 2023.
  • Aftrap: 21:00 uur.
  • Uitslag laatste ontmoeting: .
Fortuna – Utrecht op tv is een duel waarbij beide clubs graag willen winnen. Fortuna wil na een zwaar programma weer punten gaan pakken. FC Utrecht wil daarentegen doorbouwen op de overwinning op Ajax. Het belooft dan ook een wedstrijd te worden met veel strijd. Fortuna Sittard heeft het zwaar. De club verloor de laatste vier wedstrijden en zakt daardoor steeds verder weg op de ranglijst. Toch lijkt het erger dan het is. Er werd weliswaar vier keer verloren, maar dat was wel tegen AZ, PSV, FC Twente en Go Ahead Eagles. Nu wil Fortuna Sittard zich in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht weer herpakken. FC Utrecht heeft vorige week in eigen huis Ajax verslagen. Dat is voor de club altijd een prachtige prestatie. Dit zal de club ongetwijfeld een boost geven in aanloop naar de wedstrijd tegen Fortuna. Kan FC Utrecht doorbouwen op de overwinning tegen Ajax?

Hoe laat is Fortuna Sittard – FC Utrecht op tv?

Hoe laat is de wedstrijd Fortuna Sittard – FC Utrecht vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht begint vandaag om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Fortuna Sittard – FC Utrecht. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 23:00 uur de nabeschouwing van Fortuna Sittard – FC Utrecht. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Fortuna Sittard – FC Utrecht te zien.

Waar wordt Fortuna Sittard – FC Utrecht uitgezonden?

De wedstrijd Fortuna Sittard – FC Utrecht wordt live uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van sportzender ESPN. In totaal zijn er vier kanalen: ESPN 1 (gratis) en 2 t/m 4. Op ESPN 2 zijn dit weekend de mooiste wedstrijden te zien. Een goede reden dus om dit weekend ESPN af te sluiten. Je kijkt op ESPN 2 namelijk naar Vitesse-PEC, Heerenveen-Heracles, Fortuna-Utrecht én natuurlijk naar de topper PSV-Ajax op zondag om 14:30 uur. Een prachtig aantal wedstrijden die dit weekend op ESPN 2 te zien zijn.

TV-gids: programma Fortuna Sittard – FC Utrecht

De TV-gids voor Fortuna Sittard – FC Utrecht op zaterdag 28 oktober 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Fortuna Sittard – FC Utrecht op tv begint om 21:00 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Fortuna Sittard – FC Utrecht op tv:
Tijd Wat Zender
20:30 uur Voorbeschouwing ESPN 2
21:00 uur Fortuna Sittard – FC Utrecht LIVE ESPN 2
23:00uur Nabeschouwing ESPN 2
Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uur Samenvatting Fortuna Sittard – FC Utrecht en andere Eredivisiewedstrijden NPO 1
Programma Fortuna Sittard – FC Utrecht op tv

Op welke zender is Fortuna Sittard – FC Utrecht?

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 20:30 uur. Vervolgens is om 21:00 uur de wedstrijd Fortuna Sittard – FC Utrecht LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit het Fortuna Sittard Stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

Hieronder zie je per provider op welk kanaal Fortuna Sittard – FC Utrecht uitgezonden wordt:
ProviderZenderLive kijken
KPN222>>>
Ziggo422>>>
Odido (T-Mobile)151>>>
Canal Digitaal402>>>
Online.nl402>>>
Youfone410>>>

Fortuna Sittard -FC Utrecht online kijken (Livestream)

Wil je de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Fortuna Sittard – FC Utrecht op zaterdag 28 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Fortuna Sittard VS FC Utrecht

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht is een duel in speelronde Fortuna Sittard van de Eredivisie. Fortuna Sittard staat op dit moment 12e in de Eredivisie. FC Utrecht staat op de 16e plek in de competitie. De clubtopscorers van Fortuna Sittard en FC Utrecht zijn Deroy Duarte met 1 goals (Fortuna Sittard) en Ryan Flamingo met 2 goals (FC Utrecht). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Fortuna Sittard en FC Utrecht:

Over Fortuna Sittard

  • Fortuna Sittard | Fortuna Sittard
  • Bijnaam: “De Fortunezen”
  • Plaats: Sittard
  • Clubkleuren: Geel en groen
  • Stand in de Eredivisie: 12e
  • Trainer: Danny Buijs
  • Topscorer: Deroy Duarte met 1 doelpunt(en)).

Over FC Utrecht

  • FC Utrecht | Football Club Utrecht
  • Bijnaam: “Utreg”
  • Plaats: Utrecht
  • Clubkleuren: Wit en rood
  • Stand in de Eredivisie: 16e
  • Trainer: Ron Jans
  • Topscorer: Ryan Flamingo met 2 doelpunt(en)).

FAQ | Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Fortuna Sittard – FC Utrecht uitgezonden?

Je kijkt Fortuna Sittard – FC Utrecht op ESPN 2.

Wanneer is Fortuna Sittard – FC Utrecht?

Fortuna Sittard – FC Utrecht wordt gespeeld op zaterdag 28 oktober 2023.

Hoe laat begint Fortuna Sittard – FC Utrecht?

Fortuna Sittard – FC Utrecht begint om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Fortuna Sittard – FC Utrecht live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je Fortuna Sittard – FC Utrecht online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Fortuna Sittard – FC Utrecht beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *