Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – FC Utrecht op tv | vrijdag 2 september 2022

Fortuna Sittard – FC Utrecht op tv | vrijdag 2 september 2022

  Fortuna Sittard – FC Utrecht op tv kijken? Op vrijdag 2 september 2022 om 20:00 uur spelen Fortuna Sittard en FC Utrecht tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard: Fortuna Sittard Stadion. Wil je de wedstrijd Fortuna Sittard – FC Utrecht live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 12,800 toeschouwers in het Fortuna Sittard Stadion nemen Fortuna Sittard (Sittard) en FC Utrecht (Utrecht) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Fortuna Sittard – FC Utrecht op tv.
  • Wanneer: vrijdag 2 september 2022.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Fortuna Sittard Stadion, het stadion van Fortuna Sittard.
  • Uitgezonden op: ESPN 3 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Fortuna Sittard - FC Utrecht op tv

  Fortuna Sittard – FC Utrecht op tv

  Wil je Fortuna Sittard – FC Utrecht op tv kijken? De wedstrijd tussen Fortuna Sittard uit Sittard en FC Utrecht uit Utrecht wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Fortuna Sittard – FC Utrecht op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Fortuna Sittard – FC Utrecht LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Fortuna Sittard-FC Utrecht op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht:
  • Fortuna Sittard staat op dit momentachttiende in de Eredivisie.
  • FC Utrecht staat op dit moment vijftiende in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard: “Fortuna Sittard Stadion” (12,800 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  Fortuna Sittard speelt tegen FC Utrecht. Fortuna staat op dit moment op de laatste plaats en wil er natuurlijk alles aan doen om niet te degraderen. Utrecht daarentegen wil dit jaar meedoen om Europees voetbal, maar kent ook geen gelukkige start. De ploeg staat slechts vijftiende en wil tegen Fortuna Sittard de weg naar het linkerrijtje weer vinden.

  Fortuna Sittard – FC Utrecht op ESPN 3

  De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Fortuna Sittard-FC Utrecht bij ESPN 3:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, Fortuna Sittard -FC Utrecht LIVE
  • 21:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 3: Al jaren kijk je bij ESPN de wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie. Bovendien staan de weekenden bij ESPN vaak volledig in het teken van de Eredivisie. Dit begint al vroeg met “Goedemorgen Eredivisie”. Het programma loopt vervolgens de hele dag door. Met uitgebreide analyses, voorbeschouwingen, voorspellingen en interviews kom je als voetballiefhebber niets tekort.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  Fortuna Sittard – FC Utrecht bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Fortuna Sittard-FC Utrecht op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Fortuna Sittard – FC Utrecht kijk je op ESPN 3.

  Fortuna Sittard – FC Utrecht bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Fortuna Sittard – FC Utrecht kijken

  Wil je gratis naar Fortuna Sittard tegen FC Utrecht kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Fortuna Sittard-FC Utrecht gratis te bekijken.

  Livestream Fortuna Sittard – FC Utrecht (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Fortuna Sittard – FC Utrecht kijken

  De samenvatting van Fortuna Sittard – FC Utrecht kijken? Wil je de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Fortuna Sittard-FC Utrecht:
  Wanneer is Fortuna Sittard – FC Utrecht op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht wordt gespeeld op vrijdag 2 september 2022.

  Hoe laat is Fortuna Sittard – FC Utrecht op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Fortuna Sittard – FC Utrecht live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Fortuna Sittard (Sittard) en FC Utrecht (Utrecht) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Fortuna Sittard – FC Utrecht uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Utrecht wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik Fortuna Sittard – FC Utrecht kijken?

  Je kijkt Fortuna Sittard – FC Utrecht op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar Fortuna Sittard en FC Utrecht op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Fortuna Sittard – FC Utrecht kunt kijken.

  Kan ik Fortuna Sittard – FC Utrecht ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Fortuna Sittard -FC Utrecht zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *