Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – FC Groningen op tv | Eredivisie

Fortuna Sittard – FC Groningen op tv | Eredivisie

  Fortuna Sittard – FC Groningen op tv kijken? Op zondag 2 april 2023 om 16:45 uur spelen Fortuna Sittard en FC Groningen tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard: Fortuna Sittard Stadion. Wil je de wedstrijd Fortuna Sittard – FC Groningen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 12,800 toeschouwers in het Fortuna Sittard Stadion nemen Fortuna Sittard (Sittard) en FC Groningen (Groningen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Fortuna Sittard – FC Groningen op tv.
  • Wanneer: zondag 2 april 2023.
  • Tijd: 16:45 uur.
  • Waar: Fortuna Sittard Stadion, het stadion van Fortuna Sittard.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Fortuna Sittard - FC Groningen op tv

  Fortuna Sittard – FC Groningen op tv

  Wil je Fortuna Sittard – FC Groningen op tv kijken? De wedstrijd tussen Fortuna Sittard uit Sittard en FC Groningen uit Groningen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 16:45 uur. Om 16:25 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Fortuna Sittard – FC Groningen op TV
  • 16:25 uur, Voorbeschouwing
  • 16:45 uur : Fortuna Sittard – FC Groningen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Fortuna Sittard-FC Groningen op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Groningen:
  • Fortuna Sittard staat op dit moment op plaats 12e in de Eredivisie.
  • FC Groningen staat op dit moment op plaats 17e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard: “Fortuna Sittard Stadion” (12,800 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 16:45 uur.

  Fortuna Sittard – FC Groningen op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Groningen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 16:45 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Fortuna Sittard-FC Groningen bij ESPN 2:
  • 16:25 uur, voorbeschouwing.
  • 16:45 uur, Fortuna Sittard -FC Groningen LIVE
  • 18:45 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: De Eredivisie kijk je natuurlijk live op ESPN. Op één van de vier kanalen van ESPN worden de Eredivisie-wedstrijden live uitgezonden. Bovendien volg je het laatste nieuws rondom de Eredivisie op ESPN. ESPN bestaat uit ESPN 1 (gratis), ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Daardoor kan ESPN ook meerdere Eredivisie wedstrijden tegelijkertijd uitzenden. Daarnaast houdt ESPN jou op de hoogte van het laatste nieuws in de Nederlandse Eredivisie.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Fortuna Sittard en FC Groningen is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie is natuurlijk het hoogste voetbalniveau in de Nederland. Nu de Eredivisie aangekomen is bij speelronde 25 wordt het steeds spannender. Vanaf nu telt echt iedere wedstrijd. Clubs gaan strijden om het kampioenschap. Ook zijn er natuurlijk clubs die moeten vechten voor degradatie. Als je nog geen abonnement hebt om de Eredivisie live te kijken, dan is dit toch echt het moment. Jij wilt natuurlijk ook geen moment missen van de ontknoping in de Eredivisie.

  Fortuna Sittard – FC Groningen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Fortuna Sittard-FC Groningen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Fortuna Sittard – FC Groningen kijk je op ESPN 2.

  Fortuna Sittard – FC Groningen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Groningen uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Fortuna Sittard – FC Groningen kijken

  Wil je gratis naar Fortuna Sittard tegen FC Groningen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Fortuna Sittard-FC Groningen gratis te bekijken.

  Livestream Fortuna Sittard – FC Groningen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Groningen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Fortuna Sittard – FC Groningen kijken

  De samenvatting van Fortuna Sittard – FC Groningen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Groningen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Fortuna Sittard-FC Groningen:
  Wanneer is Fortuna Sittard – FC Groningen op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Groningen wordt gespeeld op zondag 2 april 2023.

  Hoe laat is Fortuna Sittard – FC Groningen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Groningen is om 16:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Fortuna Sittard – FC Groningen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Fortuna Sittard (Sittard) en FC Groningen (Groningen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Fortuna Sittard – FC Groningen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en FC Groningen wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik Fortuna Sittard – FC Groningen kijken?

  Je kijkt Fortuna Sittard – FC Groningen op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar Fortuna Sittard en FC Groningen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Fortuna Sittard – FC Groningen kunt kijken.

  Kan ik Fortuna Sittard – FC Groningen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Fortuna Sittard -FC Groningen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *