Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam op tv | zaterdag 17 september 2022

Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam op tv | zaterdag 17 september 2022

  Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam op tv kijken? Op zaterdag 17 september 2022 om 21:00 uur spelen Fortuna Sittard en Excelsior Rotterdam tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard: Fortuna Sittard Stadion. Wil je de wedstrijd Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 12,800 toeschouwers in het Fortuna Sittard Stadion nemen Fortuna Sittard (Sittard) en Excelsior Rotterdam (Rotterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam op tv.
  • Wanneer: zaterdag 17 september 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Fortuna Sittard Stadion, het stadion van Fortuna Sittard.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Fortuna Sittard - Excelsior Rotterdam op tv

  Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam op tv

  Wil je Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam op tv kijken? De wedstrijd tussen Fortuna Sittard uit Sittard en Excelsior Rotterdam uit Rotterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Fortuna Sittard-Excelsior Rotterdam op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Excelsior Rotterdam:
  • Fortuna Sittard staat op dit moment op plaats 18 in de Eredivisie.
  • Excelsior Rotterdam staat op dit moment op plaats 7 in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard: “Fortuna Sittard Stadion” (12,800 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Fortuna heeft de meest onrustige start sinds jaren. De trainer is ontslagen en Burak Yilmaz en zijn collega’s hebben het lek nog niet boven. Excelsior is uitsteken begonnen aan het seizoen 22-23 en wil in Limburg deze trend graag doorzetten. Deze wedstrijd is de laatste van de zaterdagavond.

  Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Excelsior Rotterdam is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Fortuna Sittard-Excelsior Rotterdam bij ESPN:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Fortuna Sittard -Excelsior Rotterdam LIVE
  • 21:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: ESPN is al jaren de vaste zender om onder andere het Eredivisie voetbal op tv te kijken. Daarnaast kijk je bij ESPN ook naar onder andere de Keuken Kampioen Divisie en de Major Soccer League (MLS). Bovendien staat ESPN de hele dag in het teken van voetbal. Met veel verschillende praatprogramma’s rondom voetbal waarin alle wedstrijden uitvoerig worden besproken. Maar ook met documentaires over voetbal. Tenslotte zie je natuurlijk alle samenvattingen van de wedstrijden bij ESPN. ESPN heeft maar liefst vier verschillende kanalen waardoor je geen wedstrijd hoeft te missen. Daarnaast is ESPN 1 bij veel providers gratis te bekijken.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Fortuna Sittard en Excelsior Rotterdam is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Fortuna Sittard-Excelsior Rotterdam op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam kijk je op ESPN.

  Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fortuna Sittard en Excelsior Rotterdam uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam kijken

  Wil je gratis naar Fortuna Sittard tegen Excelsior Rotterdam kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Fortuna Sittard-Excelsior Rotterdam gratis te bekijken.

  Livestream Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fortuna Sittard en Excelsior Rotterdam via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam kijken

  De samenvatting van Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam kijken? Wil je de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Excelsior Rotterdam nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Fortuna Sittard-Excelsior Rotterdam:
  Wanneer is Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Excelsior Rotterdam wordt gespeeld op zaterdag 17 september 2022.

  Hoe laat is Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Excelsior Rotterdam is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Fortuna Sittard (Sittard) en Excelsior Rotterdam (Rotterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Excelsior Rotterdam wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam kijken?

  Je kijkt Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam op ESPN.

  Kan ik gratis naar Fortuna Sittard en Excelsior Rotterdam op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam kunt kijken.

  Kan ik Fortuna Sittard – Excelsior Rotterdam ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Fortuna Sittard -Excelsior Rotterdam zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *