Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – Excelsior op tv | Eredivisie

Fortuna Sittard – Excelsior op tv | Eredivisie

  • door
Fortuna SittardExcelsior op tv kijken of streamen? Op zondag 3 maart 2024 om 16:45 uur spelen Fortuna Sittard en Excelsior tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Fortuna Sittard – Excelsior op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 3.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Fortuna Sittard - Excelsior op tv

Fortuna Sittard – Excelsior op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zondag 3 maart 2024 16:45 uur Fortuna Sittard – Excelsior ESPN 3
Je kunt Fortuna Sittard – Excelsior op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 3. De aftrap van Fortuna Sittard – Excelsior is om 16:45. Voorafgaand aan het duel tussen Fortuna Sittard en Excelsior is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 16:15 uur. Vanaf 18:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Excelsior. Programma Fortuna Sittard – Excelsior op tv en livestream:
  • 16:15 uur, Voorbeschouwing
  • 16:45 uur : Fortuna Sittard – Excelsior LIVE
  • 18:45 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Fortuna Sittard – Excelsior bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Excelsior is te zien op ESPN. Fortuna Sittard – Excelsior wordt uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is de derde zender van de in totaal vier zenders van ESPN. De tv-rechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN en daardoor kijk je alle Eredivisiewedstrijden live op ESPN. Bovendien heeft ESPN dus maar liefst vier zenders. Daardoor kunnen ook Eredivisiewedstrijden die op hetzelfde tijdstip gespeeld worden allemaal uitgezonden worden. Om ESPN 3 te kunnen kijken heb je wel een abonnement nodig op ESPN Compleet. Wij spreken uit ervaring als we zeggen dat zo’n abonnement het meer dan waard is. Je hoeft dan namelijk geen moment meer te missen van de Eredivisie.

(Gratis) livestream Fortuna Sittard – Excelsior

Wil je Fortuna Sittard – Excelsior streamen? Je kunt Fortuna Sittard – Excelsior ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Je kunt de Fortuna Sittard – Excelsior gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Fortuna Sittard – Excelsior kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Excelsior in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 3 maart 2024 om 16:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het Fortuna Sittard Stadion, het stadion van Fortuna Sittard. Bij de wedstrijd kunnen 12,800 aanwezig zijn. Fortuna Sittard – Excelsior is voor beide elftallen een belangrijke wedstrijd. Fortuna heeft nu nog zicht op het linkerrijtje omdat de verschillen op de ranglijst klein zijn. Het zal dan in eigen huis wel moeten winnen van Excelsior om goede zaken te doen. Excelsior daarentegen wil ook heel graag de drie punten pakken. De degradatiezone komt voor Excelsior namelijk steeds dichterbij. Als er iets is wat men in Rotterdam niet wil is het natuurlijk degraderen.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Fortuna Sittard-Excelsior:
Wanneer is Fortuna Sittard – Excelsior op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Excelsior wordt gespeeld op zondag 3 maart 2024.

Hoe laat is Fortuna Sittard – Excelsior op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Excelsior is om 16:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Fortuna Sittard – Excelsior live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Fortuna Sittard (Sittard) en Excelsior (Rotterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Fortuna Sittard – Excelsior uitgezonden?

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Excelsior wordt uitgezonden op ESPN 3.

Op welke zender kan ik Fortuna Sittard – Excelsior kijken?

Je kijkt Fortuna Sittard – Excelsior op ESPN 3.

Kan ik gratis naar Fortuna Sittard en Excelsior op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Fortuna Sittard – Excelsior kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Fortuna Sittard -Excelsior zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *