Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – AZ op tv | Eredivisie

Fortuna Sittard – AZ op tv | Eredivisie

  • door
Fortuna SittardAZ op tv kijken of streamen? Op zaterdag 17 februari 2024 om 18:45 uur spelen Fortuna Sittard en AZ tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Fortuna Sittard – AZ op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 1.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Fortuna Sittard - AZ op tv

Fortuna Sittard – AZ op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zaterdag 17 februari 2024 18:45 uur Fortuna Sittard – AZ ESPN 1
Je kunt Fortuna Sittard – AZ op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1. De aftrap van Fortuna Sittard – AZ is om 18:45. Voorafgaand aan het duel tussen Fortuna Sittard en AZ is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 18:15 uur. Vanaf 20:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en AZ. Programma Fortuna Sittard – AZ op tv en livestream:
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:45 uur : Fortuna Sittard – AZ LIVE
  • 20:45 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Fortuna Sittard – AZ bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Fortuna Sittard en AZ is te zien op ESPN. Fortuna Sittard – AZ wordt uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is het open kanaal van ESPN. Je vindt ESPN bij Ziggo op kanaal 18 en bij KPN op kanaal 14. Daar kun je GRATIS naar ESPN kijken. Iedere week zijn er andere wedstrijden op ESPN 1 te zien. Deze week kijk je onder meer gratis naar Ajax, FC Twente en AZ op ESPN 1.

(Gratis) livestream Fortuna Sittard – AZ

Wil je Fortuna Sittard – AZ streamen? Je kunt Fortuna Sittard – AZ ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Je kunt de Fortuna Sittard – AZ gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Fortuna Sittard – AZ kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en AZ in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 17 februari 2024 om 18:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het Fortuna Sittard Stadion, het stadion van Fortuna Sittard. Bij de wedstrijd kunnen 12,800 aanwezig zijn. Fortuna ontvangt vandaag AZ. Eerder dit seizoen won AZ in eigen huis overtuigend met 4-0 van Fortuna Sittard. Toch liggen er nu wel kansen voor Fortuna Sittard. Natuurlijk heeft die club het thuisvoordeel, maar ook de vorm speelt een grote rol. AZ heeft namelijk vijf wedstrijden op rij niet weten te winnen. Kan Fortuna Sittard iets doen tegen dit AZ, of weet AZ juist uit de vormdip te komen.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Fortuna Sittard-AZ:
Wanneer is Fortuna Sittard – AZ op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en AZ wordt gespeeld op zaterdag 17 februari 2024.

Hoe laat is Fortuna Sittard – AZ op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en AZ is om 18:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Fortuna Sittard – AZ live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Fortuna Sittard (Sittard) en AZ (Alkmaar) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Fortuna Sittard – AZ uitgezonden?

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en AZ wordt uitgezonden op ESPN 1.

Op welke zender kan ik Fortuna Sittard – AZ kijken?

Je kijkt Fortuna Sittard – AZ op ESPN 1.

Kan ik gratis naar Fortuna Sittard en AZ op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 1 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Fortuna Sittard – AZ kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Fortuna Sittard -AZ zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *