Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – Almere City op tv

Fortuna Sittard – Almere City op tv

Fortuna Sittard – Almere City op tv kijken? Op zaterdag 19 augustus 2023 om 20:00 uur spelen Fortuna Sittard en Almere City tegen elkaar in speelronde 2 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard: het Fortuna Sittard Stadion. Wil je de wedstrijd Fortuna Sittard – Almere City live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 12,800 toeschouwers in het Fortuna Sittard Stadion nemen Fortuna Sittard en Almere City het tegen elkaar op. Fortuna Sittard-Almere City is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 20:00 uur. Om 19:40 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
Fortuna Sittard - Almere City op tv

Fortuna Sittard – Almere City op tv

  • Wat: Fortuna Sittard-Almere City op tv
  • Datum: zaterdag 19 augustus 2023
  • Tijd: 20:00 uur
  • Waar:het Fortuna Sittard Stadion, Sittard
  • Zender: ESPN 2
De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard uit Sittard en Almere City uit Almere wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Fortuna Sittard – Almere City op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

Programma Fortuna Sittard – Almere City op tv

  • Wedstrijd op tv: Fortuna Sittard-Almere City LIVE
  • Speelronde: 2
  • Datum: zaterdag 19 augustus 2023
  • Voorbeschouwing: 19:40 uur.
  • Aftrap: 20:00 uur.
  • Nabeschouwing: 22:05 uur.
Na afloop van de Fortuna Sittard-Almere City live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Fortuna Sittard – Almere City, analyses en interviews.

Fortuna Sittard – Almere City kijken

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Almere City op zaterdag 19 augustus 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
Fortuna Sittard - Almere City bij Canal Digitaal
Fortuna Sittard - Almere City Online.nl
Fortuna Sittard - Almere City Ziggo
Fortuna Sittard - Almere City KPN
Fortuna Sittard - Almere City Youfone
Fortuna Sittard - Almere City T-Mobile

Over Fortuna Sittard – Almere City

Uitslag laatste wedstrijd Fortuna Sittard-Almere City: 2-1 (1 september 2017) . Fortuna Sittard – Almere City op tv is die volgens ons alle kanten op kan. De wedstrijd Fortuna-Almere is dan ook lastig te voorspellen. Het belooft een zwaarbevochten duel te worden. De laatste keer dat beide clubs tegen elkaar speelden was in het seizoen 2017/2018. Toen won Fortuna beide duels. Nu heeft Fortuna ook het thuisvoordeel. Daarom denken wij dat Fortuna een kleine overwinning gaat boeken. De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Almere City FC is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 2 van de 34 in de Eredivisie. In de tweede speelronde van de Eredivisie zijn er negen wedstrijden. Het is speelronde 2 van de 34. Enkele van de mooiste wedstrijden in speelronde 2 van het Eredivisie-seizoen 23/24 zijn een aantal mooie wedstrijden. Onder andere de Rotterdamse derby Sparta – Feyenoord en FC Utrecht-Heerenveen staan op het programma. Ook het duel tussen Vitesse en PSV kan wel eens een mooie wedstrijd worden in speelronde 2.

Over Fortuna Sittard

  • Fortuna Sittard
  • Bijnaam: “Fortunezen”
  • Plaats: Sittard
  • Clubkleuren: Groen en geel
  • Stand op de ranglijst: 10e
  • Trainer : Danny Buijs
  • Topscorer: Nog geen goals (0 doelpunt(en)).
Fortuna Sittard wist zich afgelopen seizoen knap te handhaven in de Eredivisie. Bovendien wist Fortuna afgelopen week knap gelijk te spelen tegen Feyenoord. In de eerste speelronde sleepte Fortuna er een gelijkspel tegen tien man van Feyenoord. Wellicht dat er voor Fortuna meer in had gezeten, maar een 0-0 tegen Feyenoord is natuurlijk een prima resultaat. In de eerste thuiswedstrijd van Fortuna Sittard in 2023/2024 wil de club drie punten pakken tegen Almere City.

Over Almere City

  • Almere City FC
  • Bijnaam: “De Zwarte Schapen”
  • Plaats: Almere
  • Clubkleuren: Rood en zwart
  • Stand op de ranglijst: 16e
  • Trainer: Alex Pastoor
  • Topscorer Danny Post( 1 doelpunt(en)).
Almere City promoveerde afgelopen jaar vanuit de Eerste divisie naar de Eredivisie. In de reguliere competitie eindigde Almere City op de derde plaats. Via play-offs wist de club te promoveren naar het hoogste niveau. Nu wil Almere City zich in 2023/2024 natuurlijk handhaven in de Eredivisie. Het zal dus zoveel mogelijk punten willen pakken. Een wedstrijd tegen Fortuna lijkt daar ideaal voor.

Fortuna Sittard – Almere City bij ESPN 2

Fortuna Sittard-Almere City is live op tv te zien op ESPN 2. Op ESPN 2 kijk je live naar de Eredivisie op tv. Het is het tweede van vier kanalen die ESPN aanbiedt. ESPN 1 is gratis te zien bij iedere provider. ESPN 2 is dat niet. Om ESPN 2 te kunnen kijken heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Je kunt een abonnement afsluiten op ESPN 2 bij alle grote providers. Bovendien zijn er vaak verschillende aanbiedingen om ESPN 2 te kijken. Je kijkt Fortuna Sittard-Almere City FC op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Livestream Fortuna Sittard – Almere City (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Almere City via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Almere City kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Fortuna Sittard – Almere City op zaterdag 19 augustus 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting Fortuna Sittard – Almere City

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard – Almere City op tv wordt gespeeld op zaterdag 19 augustus 2023. De aftrap is om 20:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Fortuna Sittard Stadion. Er is plek voor 12,800 toeschouwers. Om 19:40 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 22:05 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Fortuna Sittard – Almere City is de een wedstrijd in speelronde 2 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Fortuna Sittard – Almere City uitgezonden?

Je kijkt Fortuna Sittard – Almere City op ESPN 2.

Wanneer is Fortuna Sittard – Almere City?

Fortuna Sittard – Almere City wordt gespeeld op zaterdag 19 augustus 2023.

Hoe laat begint Fortuna Sittard – Almere City?

Fortuna Sittard – Almere City begint om 20:00 uur. Om 19:40 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Fortuna Sittard – Almere City live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Fortuna Sittard – Almere City wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je Fortuna Sittard – Almere City online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Fortuna Sittard – Almere City beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *