Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – Ajax op tv

Fortuna Sittard – Ajax op tv

Fortuna Sittard – Ajax op tv kijken? Op zondag 3 september 2025 om 14:30 uur spelen Fortuna Sittard en Ajax tegen elkaar in speelronde 3 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard: het Fortuna Sittard stadion. Wil je de wedstrijd Fortuna Sittard – Ajax live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 12,800 toeschouwers in het Fortuna Sittard stadion nemen Fortuna Sittard en Ajax het tegen elkaar op. Fortuna Sittard-Ajax is live op tv te zien op ESPN 3. De aftrap is om 14:30 uur. Om 14:10 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
Fortuna Sittard - Ajax op tv

Fortuna Sittard – Ajax op tv

  • Wat: Fortuna Sittard-Ajax op tv
  • Datum: zondag 3 september 2025
  • Tijd: 14:30 uur
  • Waar:het Fortuna Sittard stadion, Sittard
  • Zender: ESPN 3
De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard uit Sittard en Ajax uit Amsterdam wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Fortuna Sittard – Ajax op het kanaal: ESPN 3. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 3.

Programma Fortuna Sittard – Ajax op tv

  • Wedstrijd op tv: Fortuna Sittard-Ajax LIVE.
  • Speelronde: 3 van de 34.
  • Datum: zondag 3 september 2025.
  • Voorbeschouwing: 14:10 uur.
  • Aftrap: 14:30 uur.
  • Nabeschouwing: 16:35 uur.
Na afloop van de Fortuna Sittard-Ajax live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Fortuna Sittard – Ajax, analyses en interviews

Fortuna Sittard – Ajax kijken

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Ajax op zondag 3 september 2025 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
Fortuna Sittard - Ajax bij Canal Digitaal
Fortuna Sittard - Ajax Online.nl
Fortuna Sittard - Ajax Ziggo
Fortuna Sittard - Ajax KPN
Fortuna Sittard - Ajax Youfone
Fortuna Sittard - Ajax T-Mobile

Over Fortuna Sittard – Ajax

 • Uitslag laatste wedstrijd Fortuna Sittard-Ajax: 2-3 (6 augustus 2022) .
De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en AFC Ajax is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 3 van de 34 in de Eredivisie. Fortuna-Ajax op tv kan maar zo eens een interessante wedstrijd worden. Ajax heeft namelijk een midweekse wedstrijd in de benen waar ze bovendien helemaal niet goed voor de dag kwamen. Kan Fortuna Sittard in eigen huis stunten tegen Ajax? Of heeft Ajax juist krachten gespaard voor de competitiewedstrijd tegen Fortuna? Het belooft in ieder geval een leuke wedstrijd te worden in Sittard. Onze voorspelling van Fortuna Sittard – Ajax: 0-2.

Speelronde 3

Speelronde 3 is de derde van 34 speelronden. In de derde speelronde zijn er een aantal mooie wedstrijden. Zo spelen twee gepromoveerde clubs tegen elkaar; Almere City – PEC Zwolle. Ook zijn er op zondag twee mooie wedstrijden. Feyenoord gaat op bezoek bij FC Utrecht en AZ reist naar Arnhem voor het duel met Vitesse. Nadat vier clubs midweekse verplichten hadden in het Europese voetbal, kan het maar zo eens een interessante speelronde worden.

Over Fortuna Sittard

  • Fortuna Sittard
  • Bijnaam: “Fortunezen”
  • Plaats: Sittard
  • Clubkleuren: Geel en groen
  • Stand op de ranglijst: 8e
  • Trainer : Danny Buijs
  • Topscorer: Mohamed Belkheir (1 doelpunt(en)).
Fortuna Sittard krijgt deze week Ajax op bezoek. Fortuna is dit seizoen nog ongeslagen en staat daardoor op een knappe achtste plek. Bovendien staat de club op de Eredivisie ranglijst boven Ajax. Eerder wist Fortuna Sittard ook Feyenoord op een gelijkspel te houden. Kan Fortuna in eigen huis tegen Ajax ook stunten?

Over Ajax

  • AFC Ajax
  • Bijnaam: “Godenzonen”
  • Plaats: Amsterdam
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand op de ranglijst: 9e
  • Trainer: Maurica Steijn
  • Topscorer Steven Bergwijn( 2 doelpunt(en)).
Ajax is het seizoen 23/24 wisselvallig begonnen. Hoewel het seizoen nog met een 4-1 overwinning tegen Heracles begon, gaat het nu wat stroever in Amsterdam. Trainer Maurice Steijn lijkt nog zoekende en hoopt in zijn zoektocht nog op versterkingen. Afgelopen week verloor Ajax in eigen huis nog van Ludogorets. Toch plaatste de Amsterdammers zich voor de poulefase van de Europa League.

Fortuna Sittard – Ajax bij ESPN 3

Fortuna Sittard-Ajax is live op tv te zien op ESPN 3. ESPN 3 is de derde zender van ESPN. Ook op ESPN 3 worden Eredivisiewedstrijden uitgezonden. Om ESPN 3 te kunnen kijken heb je een abonnement nodig. ESPN 1 is gratis te zien voor iedereen. Voor ESPN 2,3 en 4 heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Met een abonnement op ESPN compleet hoef je geen enkele wedstrijd in de Eredivisie te missen. Je kijkt Fortuna Sittard-AFC Ajax op de ESPN 3. Je vindt ESPN 3 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Livestream Fortuna Sittard – Ajax (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Ajax via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Ajax kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Fortuna Sittard – Ajax op zondag 3 september 2025. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting Fortuna Sittard – Ajax

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard – Ajax op tv wordt gespeeld op zondag 3 september 2025. De aftrap is om 14:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Fortuna Sittard stadion. Er is plek voor 12,800 toeschouwers. Om 14:10 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 16:35 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Fortuna Sittard – Ajax is de een wedstrijd in speelronde 3 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 3.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Fortuna Sittard – Ajax uitgezonden?

Je kijkt Fortuna Sittard – Ajax op ESPN 3.

Wanneer is Fortuna Sittard – Ajax?

Fortuna Sittard – Ajax wordt gespeeld op zondag 3 september 2025.

Hoe laat begint Fortuna Sittard – Ajax?

Fortuna Sittard – Ajax begint om 14:30 uur. Om 14:10 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Fortuna Sittard – Ajax live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Fortuna Sittard – Ajax wordt live uitgezonden op ESPN 3.

Kun je Fortuna Sittard – Ajax online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Fortuna Sittard – Ajax beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *