Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – Ajax op TV (zaterdag 6 augustus 2022)

Fortuna Sittard – Ajax op TV (zaterdag 6 augustus 2022)

  Fortuna Sittard – Ajax op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Ajax live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN 2. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jean Stadion, het stadion van Fortuna Sittard. De wedstrijd begint om 16:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie (Nederland)
  • Wie: Fortuna Sittard – Ajax
  • Wanneer: zaterdag 6 augustus 2022
  • Tijd: 16:30 uur.
  • Waar: Cars Jean Stadion (Stadion van Fortuna Sittard)
  • Op TV: ESPN 2
  Fortuna Sittard - Ajax op TV

  Fortuna Sittard – Ajax op TV

  De wedstrijd Fortuna Sittard – Ajax in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 6 augustus 2022. De wedstrijd begint om 16:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Fortuna Sittard – Ajax op TV
  • 16:00: Voorbeschouwing
  • 16:30 uur : Fortuna Sittard – Ajax LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Fortuna Sittard – Ajax

  Alles over Fortuna Sittard – Ajax:
  • Fortuna Sittard staat op dit moment gedeeld eerste in de Eredivisie.
  • Ajax staat op dit moment gedeeld eerste in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard, Cars Jean Stadion.
  • Competitie: Eredivisie, Nederland.
  Ajax is gebrand om een goede start te maken. Na het verlies van diverse sterkhouders zoals Martinez en het aantrekken van Steven Bergwijn willen ze weer kampioen worden.

  Fortuna Sittard – Ajax bij ESPN 2

  Fortuna Sittard – Ajax kijk je bij ESPN 2. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  Ook in het seizoen 22/23 kan je terecht bij ESPN voor alle wedstrijden van de Eredivisie. De clubs hebben deze zomer niet stilgezeten en er zijn veel versterkingen in de Eredivisie. Ajax heeft alle records gebroken met haar transfers maar ook PSV heeft zich niet ingehouden. Geniet van het beste voetbal van Nederland bij ESPN.

  Fortuna Sittard – Ajax GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Fortuna Sittard – Ajax kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Fortuna Sittard – Ajax

  Samenvatting Fortuna Sittard-Ajax kijken? Wil je de wedstrijd Fortuna Sittard – Ajax van zaterdag 6 augustus 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN 2. In de samenvatting van Fortuna Sittard tegen Ajax zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er wordt vandaag gevoetbald in de Bundesliga, Premier League, Liga BBVA, de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. De openingswedstrijden van het seizoen staan op het programma. Deze wedstrijden zijn de start voor elke ploeg en naast Fortuna Sittard en Ajax willen ook alle andere ploegen uit de Eredivisie een goede start maken.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *