Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Fiorentina – FC Twente op tv | Conference League

Fiorentina – FC Twente op tv | Conference League

  Fiorentina – FC Twente op tv kijken? Op donderdag 18 augustus 2022 om 21:00 uur spelen Fiorentina en FC Twente tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fiorentina: Stadio Artemio Franchi. Wil je de wedstrijd Fiorentina (Italië) – FC Twente (Nederland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL Z. De wedstrijd wordt gespeeld voor 47,282 toeschouwers. In het Stadio Artemio Franchi nemen Fiorentina (Italië, Florence) en FC Twente (Nederland, Enschede) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Conference League.
  • Wie: Fiorentina – FC Twente op tv.
  • Wanneer: donderdag 18 augustus 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stadio Artemio Franchi, het stadion van Fiorentina.
  • Uitgezonden op: RTL Z
  Fiorentina - FC Twente op tv

  Fiorentina – FC Twente op tv

  Wil je Fiorentina – FC Twente op tv kijken? De wedstrijd tussen Fiorentina uit Italië en FC Twente uit Nederland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL Z. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL Z een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Fiorentina – FC Twente op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Fiorentina – FC Twente
  • 21:00 uur : Fiorentina – FC Twente LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Fiorentina – FC Twente

  Over Fiorentina-FC Twente op tv

  Alles over de Conference League wedstrijd tussen Fiorentina en FC Twente:
  • Fiorentina staat op dit momentvijfde in de Serie. A.
  • FC Twente staat op dit moment vierde in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Fiorentina: “Stadio Artemio Franchi” (47,282 toeschouwers).
  • De thuisclub is Fiorentina uit Italië. Fiorentina komt uit Florence in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie. A.
  • De uitclub is FC Twente uit Nederland. Fiorentina komt uit Enschede in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • Competitie: Conference League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Fiorentina – Twente op tv belooft een interessant duel te worden. FC Twente wil natuurlijk graag Europees voetbal spelen dit seizoen. Om dat te bereiken zal er eerst gewonnen moeten worden van het Italiaanse Fiorentina. Het zal geen makkelijke wedstrijd worden, want Fiorentina heeft een uitstekende ploeg. Een speler die je wellicht nog kent is Sofyan Amrabat die in Nederland onder meer voor FC Utrecht en Feyenoord speelde.

  Fiorentina – FC Twente op RTL Z

  De Conference League wedstrijd tussen Fiorentina en FC Twente is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL Z. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL Z naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Fiorentina-FC Twente bij RTL Z:
  • donderdag 18 augustus 2022
  • 21:00 uur, Fiorentina -FC Twente (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL Z. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL Z.
  Voetbal bij RTL Z: Op RTL Z zijn normaal geen voetbalwedstrijden te zien. Omdat AZ op hetzelfde tijdstip voetbalt, wordt de Conference League wedstrijd van FC Twente op RTL Z uitgezonden. De kwalificatie van FC Twente in de voorronde van de UEFA Conference League is dus live te zien op RTL Z. Bovendien zal op RTL Z ook een uitgereide voor- en nabeschouwing te zien zijn. Het is de heenwedstrijd van de Conference League.

  Conference League op tv

  De match tussen Fiorentina en FC Twente is een wedstrijd in de Conference League. De UEFA Conference League is de nieuwste en jongste Europese competitie. Juist voor Nederlandse clubs is deze competitie zeer interessant omdat ze ver in het toernooi kunnen komen. Bovendien doen veel spelers zo ook de nodige Europese ervaring op. We zijn nu aangekomen bij de kwalificatiewedstrijden voor de UEFA Conference League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Conference League wordt onder andere uitgezonden op RTL Z. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Conference League wedstrijd tussen Fiorentina en FC Twente is vanaf 21:00 uur live te zien op RTL Z.

  Fiorentina – FC Twente bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Fiorentina-FC Twente op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Fiorentina – FC Twente kijk je op RTL Z.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Fiorentina – FC Twente bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fiorentina en FC Twente uit de Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Fiorentina – FC Twente kijken

  Wil je gratis naar Fiorentina tegen FC Twente kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Fiorentina-FC Twente gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Fiorentina en FC Twente in de Conference League is te zien op RTL Z.

  Livestream Fiorentina – FC Twente (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fiorentina en FC Twente via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Fiorentina – FC Twente kijken

  De samenvatting van Fiorentina – FC Twente kijken? Wil je de wedstrijd tussen Fiorentina en FC Twente nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Conference League worden uitgezonden op RTL Z. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Fiorentina – FC Twente op tv?

  Op welke zender kijk je de Conference League wedstrijd tussen Fiorentina – FC Twente? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op RTL Z. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Fiorentina – FC Twente op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Fiorentina vs FC Twente zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Fiorentina-FC Twente:
  Wanneer is Fiorentina – FC Twente op tv?

  De Conference League wedstrijd tussen Fiorentina en FC Twente wordt gespeeld op donderdag 18 augustus 2022.

  Hoe laat is Fiorentina – FC Twente op tv?

  De wedstrijd tussen Fiorentina en FC Twente begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Fiorentina – FC Twente live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Fiorentina uit Florence, Italië en FC Twente (Enschede), Nederland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Fiorentina – FC Twente uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Fiorentina en FC Twente wordt uitgezonden op RTL Z.

  Op welke zender kan ik Fiorentina – FC Twente kijken?

  Je kijkt Fiorentina – FC Twente op RTL Z.

  Kan ik gratis naar Fiorentina en FC Twente op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL Z in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Fiorentina – FC Twente kunt kijken.

  Kan ik Fiorentina – FC Twente ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Fiorentina -FC Twente zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *