Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Fiorentina – FC Basel op tv | UEFA Conference League

Fiorentina – FC Basel op tv | UEFA Conference League

  Fiorentina – FC Basel op tv kijken? Op donderdag 11 mei 2023 om 21:00 uur spelen Fiorentina en FC Basel tegen elkaar in de UEFA Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fiorentina: Stadio Artemio Franchi. Wil je de wedstrijd Fiorentina (Italië) – FC Basel (Zwitserland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 4. De wedstrijd wordt gespeeld voor 43,147 toeschouwers. In het Stadio Artemio Franchi nemen Fiorentina (Italië, Florence) en FC Basel (Zwitserland, Basel) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Fiorentina – FC Basel via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Conference League.
  • Wie: Fiorentina – FC Basel op tv.
  • Wanneer: donderdag 11 mei 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stadio Artemio Franchi, het stadion van Fiorentina.
  • Uitgezonden op: ESPN 4.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Fiorentina - FC Basel op tv

  Fiorentina – FC Basel op tv

  Wil je Fiorentina – FC Basel op tv kijken? De wedstrijd tussen Fiorentina uit Italië en FC Basel uit Zwitserland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 4. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN 4 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Fiorentina – FC Basel op TV
  • 20:30 uur: Voorbeschouwing Fiorentina – FC Basel
  • 21:00 uur : Fiorentina – FC Basel LIVE
  • 23:05 uur: Nabeschouwing Fiorentina – FC Basel

  Over Fiorentina-FC Basel Livestream

  Alles over de UEFA Conference League wedstrijd tussen Fiorentina en FC Basel:
  • Fiorentina staat op dit momentachtste in de Serie A.
  • FC Basel staat op dit moment vijfde in de Raiffeisen Super League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Fiorentina: “Stadio Artemio Franchi” (43,147 toeschouwers).
  • De thuisclub is Fiorentina uit Italië. Fiorentina komt uit Florence in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is FC Basel uit Zwitserland. Fiorentina komt uit Basel in Zwitserland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Raiffeisen Super League.
  • Competitie: UEFA Conference League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Fiorentina – Basel is een wedstrijd tussen twee clubs die je wellicht niet meteen in de halve finale van de UEFA Conference League zou verwachten. Toch hebben beide clubs in eigen land een behoorlijke staat van dienst. Fiorentina won in het verleden al eens de Europa Cup II. Bovendien speelden er een groot aantal bekende spelers. Mo Salah, Gabriel Batistuta en Ribery zijn slechts enkele voorbeelden. Basel daarentegen won nog nooit een grote Europese prijs. Wel deed de club vanaf 2002 maar liefst veertien keer mee aan de UEFA Champions League. Genoeg Europese ervaring dus voor FC Basel. Fiorentina-Basel belooft dan ook een wedstrijd te worden die lastig te voorspellen is. Het zijn twee clubs die aan elkaar gewaagd zijn en wij durven ons dan ook niet aan een voorspelling van Fiorentina-Basel te wagen.

  Fiorentina – FC Basel op ESPN 4

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen Fiorentina en FC Basel is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 4. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de UEFA Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 4 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Fiorentina-FC Basel bij ESPN 4:
  • donderdag 11 mei 2023
  • 21:00 uur, Fiorentina -FC Basel (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN 4. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN 4.
  Voetbal bij ESPN 4: De Conference League wedstrijden worden live uitgezonden op ESPN en Veronica. Beide zenders besteden uitgebreid aandacht aan de Conference League wedstrijden op tv. Met een uitgebreide voor- en nabeschouwing, haarscherpe analyses, samenvattingen, interviews en nieuws ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de UEFA Conference League. Natuurlijk kijk je ook de Conference League wedstrijden live. Daarnaast is er natuurlijk extra veel aandacht voor AZ, de enige Nederlandse club die nog in het toernooi zit. De halve finales van de Conference League kijk je live op Veronica en ESPN.

  UEFA Conference League op tv

  De match tussen Fiorentina en FC Basel is een wedstrijd in de UEFA Conference League. De UEFA Conference League is de derde Europese competitie. Na de groepsfase volgt de knock-out fase. Inmiddels is de Conference League aangekomen bij de halve finales. Dit betekent dat er nog vier clubs in het toernooi zitten. Namens Nederland zit AZ nog in de Conference League. De andere drie clubs zijn West Ham United, Fiorentina en FC Basel. Het belooft een prachtige ontknoping van de UEFA Conference League te worden.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Conference League wordt onder andere uitgezonden op ESPN 4. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Conference League wedstrijd tussen Fiorentina en FC Basel is vanaf 21:00 uur live te zien op ESPN 4.

  Fiorentina – FC Basel bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Fiorentina-FC Basel op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Fiorentina – FC Basel kijk je op ESPN 4.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Fiorentina – FC Basel bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fiorentina en FC Basel uit de UEFA Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Fiorentina – FC Basel kijken

  Wil je gratis naar Fiorentina tegen FC Basel kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Fiorentina-FC Basel gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Fiorentina en FC Basel in de UEFA Conference League is te zien op ESPN 4.

  Livestream Fiorentina – FC Basel (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fiorentina en FC Basel via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Fiorentina – FC Basel kijken

  De samenvatting van Fiorentina – FC Basel kijken? Wil je de wedstrijd tussen Fiorentina en FC Basel nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Conference League worden uitgezonden op ESPN 4. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Fiorentina – FC Basel op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Conference League wedstrijd tussen Fiorentina – FC Basel? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op ESPN 4. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Fiorentina – FC Basel op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Fiorentina vs FC Basel zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Fiorentina-FC Basel:
  Wanneer is de Fiorentina – FC Basel livestream?

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen Fiorentina en FC Basel wordt gespeeld op donderdag 11 mei 2023.

  Hoe laat is Fiorentina – FC Basel op tv?

  De wedstrijd tussen Fiorentina en FC Basel begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Fiorentina – FC Basel live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Fiorentina uit Florence, Italië en FC Basel (Basel), Zwitserland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Fiorentina – FC Basel via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Fiorentina en FC Basel wordt uitgezonden op ESPN 4.

  Op welke zender kan ik Fiorentina – FC Basel kijken?

  Je kijkt Fiorentina – FC Basel op ESPN 4.

  Kan ik gratis naar Fiorentina en FC Basel op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 4 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Fiorentina – FC Basel kunt kijken.

  Kan ik Fiorentina – FC Basel ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Fiorentina -FC Basel zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *