Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen)

Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen)

  Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) op tv kijken? Op zondag 29 januari 2023 om 12:15 uur spelen Feyenoord (vrouwen) en Fortuna Sittard (vrouwen) tegen elkaar in de Eredivisie (vrouwen). De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord (vrouwen): Varkenoord. Wil je de wedstrijd Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 2,500 toeschouwers in het Varkenoord nemen Feyenoord (vrouwen) (Rotterdam) en Fortuna Sittard (vrouwen) (Sittard) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie (vrouwen).
  • Wie: Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) op tv.
  • Wanneer: zondag 29 januari 2023.
  • Tijd: 12:15 uur.
  • Waar: Varkenoord, het stadion van Feyenoord (vrouwen).
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Feyenoord (vrouwen) - Fortuna Sittard (vrouwen) op tv

  Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) op tv

  Wil je Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) op tv kijken? De wedstrijd tussen Feyenoord (vrouwen) uit Rotterdam en Fortuna Sittard (vrouwen) uit Sittard wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Om 12:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:15 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) op TV
  • 12:00 uur, Voorbeschouwing
  • 12:15 uur : Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Feyenoord (vrouwen)-Fortuna Sittard (vrouwen) op tv

  Alles over de Eredivisie (vrouwen) wedstrijd tussen Feyenoord (vrouwen) en Fortuna Sittard (vrouwen):
  • Feyenoord (vrouwen) staat op dit moment op plaats 1e in de Eredivisie (vrouwen).
  • Fortuna Sittard (vrouwen) staat op dit moment op plaats 2e in de Eredivisie (vrouwen).
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord (vrouwen): “Varkenoord” (2,500 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie (vrouwen), Nederland
  • De aftrap is om 12:15 uur.
  Feyenoord (vrouwen) neemt het deze week op tegen Fortuna Sittard (vrouwen). De Rotterdammers staan op de vijfde plek terwijl Fortuna op de derde plek staat. Toch is het verschil tussen beide teams maar drie punten. Hoewel Ajax en Twente de vrouwen Eredivisie domineren is het daaronder hartstikke spannend. Het vrouwenvoetbal krijgt steeds meer aandacht en de wedstrijd in de Eredivisie voor vrouwen tussen Feyenoord en Fortuna Sittard is dus zeker de moeite waard om op tv te kijken. Op ESPN kijk je naar het liveverslag van deze wedstrijd.

  Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) op ESPN

  De Eredivisie (vrouwen) wedstrijd tussen Feyenoord (vrouwen) en Fortuna Sittard (vrouwen) is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Voor de Eredivisie (vrouwen) wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Feyenoord (vrouwen)-Fortuna Sittard (vrouwen) bij ESPN:
  • 12:00 uur, voorbeschouwing.
  • 12:15 uur, Feyenoord (vrouwen) -Fortuna Sittard (vrouwen) LIVE
  • 14:15 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: De Eredivisie wordt al jaren uitgezonden op ESPN en ook dit seizoen is de competitie weer live te zien bij ESPN. De zender heeft de tv-rechten voor de Eredivisie en besteed ook veel aandacht aan het Nederlands Voetbal. ESPN heeft vier verschillende kanalen van ESPN 1 t/m ESPN 4. Daardoor hoef je nooit meer een wedstrijd te missen van je favoriete club. Bovendien heeft ESPN ook een gratis zender. Daardoor kijk je veel Eredivisiewedstrijden dus gratis. Je vindt de gratis ESPN zender bij Ziggo op kanaal 14 en 421 en bij KPN op kanaal 14. Naast de livewedstrijden zijn er veel praatprogramma’s rondom binnen- en buitenlandsvoetbal op ESPN.

  Eredivisie (vrouwen) op tv

  De match tussen Feyenoord (vrouwen) en Fortuna Sittard (vrouwen) is een wedstrijd in de Eredivisie (vrouwen) (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie is over de helft heen en dat betekent dat we gaan kijken naar de prijzen. Bovenin de Eredivisie is het onwijs spannend. Tussen de nummer één en de nummer zes is het verschil maar negen punten. De competitie kan dus nog alle kanten op. Ook onderin de Eredivisie is er nog van alles mogelijk. Het verschil tussen de nummer tien en de laatste plek is maar zeven punten. Het belooft dus een spannende ontknoping te worden in de Eredivisie. Dat zijn redenen genoeg om de Nederlandse competitie live op tv te volgen.

  Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Feyenoord (vrouwen)-Fortuna Sittard (vrouwen) op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) kijk je op ESPN.

  Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord (vrouwen) en Fortuna Sittard (vrouwen) uit de Eredivisie (vrouwen) (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie (vrouwen). Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) kijken

  Wil je gratis naar Feyenoord (vrouwen) tegen Fortuna Sittard (vrouwen) kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Feyenoord (vrouwen)-Fortuna Sittard (vrouwen) gratis te bekijken.

  Livestream Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord (vrouwen) en Fortuna Sittard (vrouwen) via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) kijken

  De samenvatting van Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) kijken? Wil je de wedstrijd tussen Feyenoord (vrouwen) en Fortuna Sittard (vrouwen) nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie (vrouwen) worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Feyenoord (vrouwen)-Fortuna Sittard (vrouwen):
  Wanneer is Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) op tv?

  De Eredivisie (vrouwen) wedstrijd tussen Feyenoord (vrouwen) en Fortuna Sittard (vrouwen) wordt gespeeld op zondag 29 januari 2023.

  Hoe laat is Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Feyenoord (vrouwen) en Fortuna Sittard (vrouwen) is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Feyenoord (vrouwen) (Rotterdam) en Fortuna Sittard (vrouwen) (Sittard) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Feyenoord (vrouwen) en Fortuna Sittard (vrouwen) wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) kijken?

  Je kijkt Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) op ESPN.

  Kan ik gratis naar Feyenoord (vrouwen) en Fortuna Sittard (vrouwen) op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) kunt kijken.

  Kan ik Feyenoord (vrouwen) – Fortuna Sittard (vrouwen) ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Feyenoord (vrouwen) -Fortuna Sittard (vrouwen) zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *