Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – Vitesse op tv

Feyenoord – Vitesse op tv

  Feyenoord – Vitesse op tv kijken? Op zaterdag 21 oktober 2023 om 21:00 uur spelen Feyenoord en Vitesse tegen elkaar in speelronde 9 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: De Kuip. Wil je de wedstrijd Feyenoord – Vitesse live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 51,117 toeschouwers in De Kuip nemen Feyenoord en Vitesse het tegen elkaar op. Feyenoord-Vitesse is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  Feyenoord - Vitesse op tv

  Feyenoord – Vitesse op tv

   • Wat: Feyenoord-Vitesse op tv
   • Datum: zaterdag 21 oktober 2023
   • Tijd: 21:00 uur
   • Waar: De Kuip, Rotterdam
   • Zender: ESPN 2
  De Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord uit Rotterdam en Vitesse uit Arnhem wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Feyenoord – Vitesse op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

  Programma Feyenoord – Vitesse op tv

   • Wedstrijd op tv: Feyenoord-Vitesse LIVE.
   • Speelronde: 9 van de 34.
   • Datum: zaterdag 21 oktober 2023.
   • Voorbeschouwing: 20:30 uur.
   • Aftrap: 21:00 uur.
   • Nabeschouwing: 23:00 uur.
  Na afloop van de Feyenoord-Vitesse live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Feyenoord – Vitesse, analyses en interviews

  Feyenoord – Vitesse kijken

  De wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse op zaterdag 21 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:

  Over Feyenoord – Vitesse

  • Uitslag laatste wedstrijd Feyenoord-Vitesse: 0-1 (28 mei 2023) .
  De wedstrijd tussen Feyenoord Rotterdam en SBV Vitesse is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 9 van de 34 in de Eredivisie. Feyenoord-Vitesse op tv is een wedstrijd waar vele voetbalfans naar uit zullen kijken. Een opmerkelijk feitje over Feyenoord-Vitesse: De topscorer van Feyenoord, Santiago Giménez, scoorde in zijn eentje al twee keer zoveel doelpunten dit seizoen als heel Vitesse bij elkaar. Dat is natuurlijk wel iets waar Vitesse zich zorgen over moet maken. Heeft trainer Philip Cocu een plan om de Mexicaan van Feyenoord af te stoppen, of wordt het een doelpuntenfestijn? Feyenoord-Vitesse op tv belooft hoe dan ook een leuke wedstrijd te worden om live te kijken. Onze voorspelling van Feyenoord-Vitesse: 3-0.

  Speelronde 9

  Speelronde 9 van de Eredivisie is aangebroken. Ook in de negende speelronde zijn er weer een hoop mooie wedstrijden. De wedstrijden in speelronde negen worden gespeeld op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2023. Er is dus geen vrijdagavond wedstrijd dit weekend. Er staan dit weekend een hoop mooie en beladen wedstrijden op het programma. Zo speelt AZ thuis tegen Heerenveen, moet Ajax op bezoek bij FC Utrecht en gaat Feyenoord op bezoek bij Vitesse. Bovendien wordt dit weekend de Twentse derby tussen Heracles Almelo en FC Twente gespeeld. Het belooft dus weer een prachtig Eredivisieweekend te worden met een hoop spektakel.

  Over Feyenoord

   • Feyenoord Rotterdam
   • Bijnaam: “De Club van het Volk”
   • Plaats: Rotterdam
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand op de ranglijst: 4e
   • Trainer : Arne Slot
   • Topscorer: Santiago Giménez (12 doelpunt(en)).
  Feyenoord doet het ook dit seizoen weer uitstekend. De Rotterdammers zijn na 8 wedstrijden nog steeds ongeslagen in de Eredivisie. Na een lastige start met twee gelijke spelen in de eerste drie duels, heeft Feyenoord nu al vijf wedstrijden op rij gewonnen. Feyenoord heeft bovendien de meeste goals gemaakt van alle Eredivisieclubs. De Rotterdammers scoorden al 28 keer in 8 wedstrijden. Dat komt natuurlijk voor een groot deel door Eredivisie topscorer Santiago Giménez. Hij wist er dit seizoen al 12 te maken. Kan hij ook tegen Vitesse het verschil maken?

  Over Vitesse

   • SBV Vitesse
   • Bijnaam: “Vites”
   • Plaats: Arnhem
   • Clubkleuren: Geel en zwart
   • Stand op de ranglijst: 11e
   • Trainer: Phillip Cocu
   • Topscorer Marco van Ginkel( 3 doelpunt(en)).
  Vitesse had een moeizame seizoenstart. Daardoor heeft Vitesse nu pas 7 punten uit 8 wedstrijden. Bovendien heeft Vitesse in die 8 wedstrijden pas 6 keer weten te scoren. Geen cijfers die we van de ploeg uit Arnhem gewend zijn. Toch gaat het de laatste weken wat beter. Twee wedstrijden op rij heeft Vitesse al niet verloren en bovendien werd er twee wedstrijden geleden gewonnen van NEC. Afgelopen wedstrijd kwam Vitesse niet verder dan een 0-0 tegen Excelsior. Nu moet Vites tegen de andere club uit Rotterdam: Feyenoord. Kan Vitesse in de Kuip weerstand bieden aan het uitstekend draaiende Feyenoord?

  Feyenoord – Vitesse bij ESPN 2

  Feyenoord-Vitesse is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van sportkanaal ESPN. Hoewel ESPN 1 tegenwoordig gratis te zien is voor iedereen, is ESPN 2 dat niet. Je hebt een abonnement nodig op ESPN Compleet om ESPN 2 te ontvangen. Daar krijg je overigens wel een hoop voor terug. Naast Eredivisiewedstrijden kijk je op ESPN namelijk ook naar onder andere de Europa League, de Conference League en een aantal buitenlandse competities. Bovendien kijk je dit weekend op ESPN 2 naar PSV-Fortuna, Feyenoord-Vitesse en FC Utrecht-Ajax. Redenen genoeg dus om ESPN Compleet af te sluiten. Je kijkt Feyenoord Rotterdam-SBV Vitesse op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
  Eredivisie bij KPNvoetbal
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  Livestream Feyenoord – Vitesse (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Feyenoord – Vitesse op zaterdag 21 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: De Eredivisie is de hoogste voetbalcompetitie in Nederland. In de Eredivisie zitten 18 clubs en iedere club wil natuurlijk landskampioen worden. Ajax is tot nu toe het vaakst landskampioen geworden. Ook degraderen er twee clubs rechtstreeks uit de Eredivisie. Niemand wil dus op plek 17 of 18 eindigen aan het einde van het seizoen. Het seizoen 2023/2024 belooft weer een prachtig voetbaljaar te worden in de Eredivisie.

  Samenvatting Feyenoord – Vitesse

  De wedstrijd tussen Feyenoord – Vitesse op tv wordt gespeeld op zaterdag 21 oktober 2023. De aftrap is om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: De Kuip. Er is plek voor 51,117 toeschouwers. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 23:00 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Feyenoord – Vitesse is de een wedstrijd in speelronde 9 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Feyenoord – Vitesse uitgezonden?

  Je kijkt Feyenoord – Vitesse op ESPN 2.

  Wanneer is Feyenoord – Vitesse?

  Feyenoord – Vitesse wordt gespeeld op zaterdag 21 oktober 2023.

  Hoe laat begint Feyenoord – Vitesse?

  Feyenoord – Vitesse begint om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Feyenoord – Vitesse live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Feyenoord – Vitesse wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je Feyenoord – Vitesse online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Feyenoord – Vitesse beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *