Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – SS Lazio Livestream | Europa League

Feyenoord – SS Lazio Livestream | Europa League

  Feyenoord – SS Lazio op tv kijken? Op donderdag 3 november 2022 om 18:45 uur spelen Feyenoord en SS Lazio tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: De Kuip. Wil je de wedstrijd Feyenoord (Nederland) – SS Lazio (Italië) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 51,117 toeschouwers. In het De Kuip nemen Feyenoord (Nederland, Rotterdam) en SS Lazio (Italië, Rome) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Feyenoord – SS Lazio via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Feyenoord – SS Lazio op tv.
  • Wanneer: donderdag 3 november 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: De Kuip, het stadion van Feyenoord.
  • Uitgezonden op: Veronica.
  Feyenoord - SS Lazio op tv

  Feyenoord – SS Lazio op tv

  Wil je Feyenoord – SS Lazio op tv kijken? De wedstrijd tussen Feyenoord uit Nederland en SS Lazio uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Feyenoord – SS Lazio op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Feyenoord – SS Lazio
  • 18:45 uur : Feyenoord – SS Lazio LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Feyenoord – SS Lazio

  Over Feyenoord-SS Lazio Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Feyenoord en SS Lazio:
  • Feyenoord staat op dit momentvijfde in de Eredivisie.
  • SS Lazio staat op dit moment vijfde in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: “De Kuip” (51,117 toeschouwers).
  • De thuisclub is Feyenoord uit Nederland. Feyenoord komt uit Rotterdam in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is SS Lazio uit Italië. Feyenoord komt uit Rome in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Feyenorod krijgt Lazio Roma op bezoek. Feyenoord moet de wedstrijd winnen om kans te houden op overwintering in de Europa League. Daardoor wordt Feyenoord-Lazio een spannende wedstrijd om op tv te kijken. In een uitverkochte Kuip zal Feyenoord met de steun van het Legioen er alles aan doen om te winnen van de club uit Rome. De uitwedstrijd werd met 4-2 verloren, dus Feyenoord zal nu alles op alles moeten zetten om een goed resultaat te behalen.

  Feyenoord – SS Lazio op Veronica

  De Europa League wedstrijd tussen Feyenoord en SS Lazio is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Feyenoord-SS Lazio bij Veronica:
  • donderdag 3 november 2022
  • 18:45 uur, Feyenoord -SS Lazio (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.
  Voetbal bij Veronica: De Europa League kijk je live op Veronica. De Europa League wedstrijden worden live uitgezonden op Veronica. Natuurlijk is er veel aandacht voor de Nederlandse clubs in de Europa League. Daarnaast wordt er rondom de wedstrijden ook voor een avondvullend programma gezorgd. Zo is er een uitgebreide voorbeschouwing. Maar ook na de wedstrijd wordt de match uitgebreid nabesproken en geanalyseerd. Een goede reden dus om Veronica te kijken voor de Europa League.

  Europa League op tv

  De match tussen Feyenoord en SS Lazio is een wedstrijd in de Europa League. De Europa League is na de Champions League de belangrijkste Europese voetbalcompetitie. Ook in de Europa League kom je veel Europese topclubs tegen. Bovendien komen de afvallers van de Champions League in de Europa League terecht. Ook dat maakt de Europa League interessant om op tv te volgen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen Feyenoord en SS Lazio is vanaf 18:45 uur live te zien op Veronica.

  Feyenoord – SS Lazio bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Feyenoord-SS Lazio op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Feyenoord – SS Lazio kijk je op Veronica.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Feyenoord – SS Lazio bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en SS Lazio uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Feyenoord – SS Lazio kijken

  Wil je gratis naar Feyenoord tegen SS Lazio kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Feyenoord-SS Lazio gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Feyenoord en SS Lazio in de Europa League is te zien op Veronica.

  Livestream Feyenoord – SS Lazio (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en SS Lazio via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Feyenoord – SS Lazio kijken

  De samenvatting van Feyenoord – SS Lazio kijken? Wil je de wedstrijd tussen Feyenoord en SS Lazio nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Feyenoord – SS Lazio op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Feyenoord – SS Lazio? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Feyenoord – SS Lazio op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Feyenoord vs SS Lazio zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Feyenoord-SS Lazio:
  Wanneer is de Feyenoord – SS Lazio livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen Feyenoord en SS Lazio wordt gespeeld op donderdag 3 november 2022.

  Hoe laat is Feyenoord – SS Lazio op tv?

  De wedstrijd tussen Feyenoord en SS Lazio begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Feyenoord – SS Lazio live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Feyenoord uit Rotterdam, Nederland en SS Lazio (Rome), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Feyenoord – SS Lazio via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Feyenoord en SS Lazio wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik Feyenoord – SS Lazio kijken?

  Je kijkt Feyenoord – SS Lazio op Veronica.

  Kan ik gratis naar Feyenoord en SS Lazio op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Feyenoord – SS Lazio kunt kijken.

  Kan ik Feyenoord – SS Lazio ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Feyenoord -SS Lazio zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *