Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – Sparta op tv | Eredivisie

Feyenoord – Sparta op tv | Eredivisie

  • door
FeyenoordSparta op tv kijken of streamen? Op zondag 11 februari 2024 om 20:00 uur spelen Feyenoord en Sparta tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Feyenoord – Sparta op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 1.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Feyenoord - Sparta op tv

Feyenoord – Sparta op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zondag 11 februari 2024 20:00 uur Feyenoord – Sparta ESPN 1
Je kunt Feyenoord – Sparta op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1. De aftrap van Feyenoord – Sparta is om 20:00. Voorafgaand aan het duel tussen Feyenoord en Sparta is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 19:30 uur. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta. Programma Feyenoord – Sparta op tv en livestream:
  • 19:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Feyenoord – Sparta LIVE
  • 22:00 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Feyenoord – Sparta bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta is te zien op ESPN. Feyenoord – Sparta wordt uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is de gratis zender van ESPN. Dit betekent dat ESPN 1 gewoon op het open kanaal te zien is. Iedereen kan dus gratis naar de wedstrijden op ESPN 1 kijken. Iedere week worden er weer andere clubs en wedstrijden uitgezonden op ESPN 1.

(Gratis) livestream Feyenoord – Sparta

Wil je Feyenoord – Sparta streamen? Je kunt Feyenoord – Sparta ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Je kunt de Feyenoord – Sparta gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Feyenoord – Sparta kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 11 februari 2024 om 20:00 uur. Het duel wordt gespeeld in De Kuip, het stadion van Feyenoord. Bij de wedstrijd kunnen 51,117 aanwezig zijn. Dit weekend staat de Rotterdamse derby tussen Feyenoord en Sparta op het programma. De Rotterdamse clubs nemen het tegen elkaar op in de Kuip. Eerder dit seizoen eindigde Sparta – Feyenoord in een 2-2 gelijkspel. Kan Sparta dat nu weer herhalen? Ondanks het thuisvoordeel van Feyenoord verwachten we toch een spannende wedstrijd. Feyenoord heeft namelijk een zware week achter de rug waarin het twee keer tegen AZ speelde. Beide duels werden overigens wel gewonnen. De Rotterdamse derby wordt live op tv uitgezonden op ESPN 1. De derby tussen Feyenoord en Sparta kun je dus gratis kijken.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Feyenoord-Sparta:
Wanneer is Feyenoord – Sparta op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta wordt gespeeld op zondag 11 februari 2024.

Hoe laat is Feyenoord – Sparta op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Feyenoord – Sparta live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Feyenoord (Rotterdam) en Sparta (Rotterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Feyenoord – Sparta uitgezonden?

De wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta wordt uitgezonden op ESPN 1.

Op welke zender kan ik Feyenoord – Sparta kijken?

Je kijkt Feyenoord – Sparta op ESPN 1.

Kan ik gratis naar Feyenoord en Sparta op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 1 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Feyenoord – Sparta kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Feyenoord -Sparta zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *