Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – Shakhtar Donetsk op tv | Europa League

Feyenoord – Shakhtar Donetsk op tv | Europa League

  Feyenoord – Shakhtar Donetsk op tv kijken? Op donderdag 16 maart 2023 om 18:45 uur spelen Feyenoord en Shakhtar Donetsk tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: De Kuip. Wil je de wedstrijd Feyenoord (Nederland) – Shakhtar Donetsk (Oekraïne) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 51,177 toeschouwers. In het De Kuip nemen Feyenoord (Nederland, Rotterdam) en Shakhtar Donetsk (Oekraïne, Donetsk) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Feyenoord – Shakhtar Donetsk via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Feyenoord – Shakhtar Donetsk op tv.
  • Wanneer: donderdag 16 maart 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: De Kuip, het stadion van Feyenoord.
  • Uitgezonden op: Veronica.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Feyenoord - Shakhtar Donetsk op tv

  Feyenoord – Shakhtar Donetsk op tv

  Wil je Feyenoord – Shakhtar Donetsk op tv kijken? De wedstrijd tussen Feyenoord uit Nederland en Shakhtar Donetsk uit Oekraïne wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Feyenoord – Shakhtar Donetsk op TV
  • 18:25 uur: Voorbeschouwing Feyenoord – Shakhtar Donetsk
  • 18:45 uur : Feyenoord – Shakhtar Donetsk LIVE
  • 20:50 uur: Nabeschouwing Feyenoord – Shakhtar Donetsk

  Over Feyenoord-Shakhtar Donetsk Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Feyenoord en Shakhtar Donetsk:
  • Feyenoord staat op dit moment1e in de Eredivisie.
  • Shakhtar Donetsk staat op dit moment 1e in de Premjer Liha.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: “De Kuip” (51,177 toeschouwers).
  • De thuisclub is Feyenoord uit Nederland. Feyenoord komt uit Rotterdam in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is Shakhtar Donetsk uit Oekraïne. Feyenoord komt uit Donetsk in Oekraïne en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premjer Liha.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Feyenoord neemt het in de eigen Kuip op voor de return in de Europa League tegen Sjaktar Donetsk. De club uit Oekraïne hield Feyenoord in de eerste wedstrijd op een 1-1 gelijkspel. Nu is het dus aan Feyenoord om het karwei af te maken in eigen huis. Met de steun van het Legioen zou dit te doen moeten zijn. Feyenoord is namelijk in bloedvorm. Ook afgelopen weekend werd er weer gewonnen in de Eredivisie, al ging dit wel wat moeizaam. Desalniettemin staan de Rotterdammers gewoon bovenaan in de Eredivisie. Bovendien zit Feyenoord ook nog in het bekertoernooi. De club uit Rotterdam maakt dus nog op drie fronten kans op een prijs dit seizoen: de Eredivisie, de beker en natuurlijk de Europa League. Feyenoord-Sjaktar Donetsk op tv belooft dan ook een prachtige wedstrijd te worden. In een uitverkochte Kuip zal Feyenoord er alles aan doen om door te gaan naar de kwartfinales van de Europa League.

  Feyenoord – Shakhtar Donetsk op Veronica

  De Europa League wedstrijd tussen Feyenoord en Shakhtar Donetsk is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Feyenoord-Shakhtar Donetsk bij Veronica:
  • donderdag 16 maart 2023
  • 18:45 uur, Feyenoord -Shakhtar Donetsk (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.
  Voetbal bij Veronica: De Europa League wedstrijden worden live uitgezonden op zowel Veronica als ESPN. Veronica is natuurlijk gewoon op het open net te kijken. Je kunt de wedstrijden in de Europa League dus gratis kijken op Veronica. Daarnaast wordt de wedstrijd ook uitgezonden op ESPN 2. Je kunt dus kiezen als je de wedstrijd Feyenoord-Sjachtar in de Europa League live op tv wilt kijken. Daarnaast is er natuurlijk ook een livestream van Feyenoord-Sjachtar beschikbaar. Op zowel Veronica als ESPN 2 wordt er ruimschoots aandacht besteed aan de belangrijke Europa League wedstrijd van Feyenoord. Waar je ook bent, je kunt de wedstrijd dus overal kijken. Voor Feyenoord-Sjachtar Donetsk op tv heb je dus voldoende opties.

  Europa League op tv

  De match tussen Feyenoord en Shakhtar Donetsk is een wedstrijd in de Europa League. De Europa League is na de Champions League de belangrijkste Europese voetbalcompetitie. Dit betekent natuurlijk niet dat de competitie niet leuk is om te volgen. Veel grote clubs spelen in de Europa League. Wat dacht je van AS Roma, Juventus, Arsenal en Manchester United. Met zulke clubs had het net zo goed de Champions League kunnen zijn. De Europa League is aangekomen bij de achtste finales. Daarna volgen de kwartfinales, de halve finale en tenslotte natuurlijk de Europa League finale. De belangen in de Europa League worden dus steeds groter. Dit is ook terug te zien in de wedstrijden. Voor iedere bal wordt gevochten en iedere club wil natuurlijk door naar de volgende ronde. Dit maakt de Europa League op tv zeker de moeite waard om live te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen Feyenoord en Shakhtar Donetsk is vanaf 18:45 uur live te zien op Veronica.

  Feyenoord – Shakhtar Donetsk bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Feyenoord-Shakhtar Donetsk op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Feyenoord – Shakhtar Donetsk kijk je op Veronica.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Feyenoord – Shakhtar Donetsk bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en Shakhtar Donetsk uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Feyenoord – Shakhtar Donetsk kijken

  Wil je gratis naar Feyenoord tegen Shakhtar Donetsk kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Feyenoord-Shakhtar Donetsk gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Feyenoord en Shakhtar Donetsk in de Europa League is te zien op Veronica.

  Livestream Feyenoord – Shakhtar Donetsk (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en Shakhtar Donetsk via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Feyenoord – Shakhtar Donetsk kijken

  De samenvatting van Feyenoord – Shakhtar Donetsk kijken? Wil je de wedstrijd tussen Feyenoord en Shakhtar Donetsk nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Feyenoord – Shakhtar Donetsk op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Feyenoord – Shakhtar Donetsk? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Feyenoord – Shakhtar Donetsk op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Feyenoord vs Shakhtar Donetsk zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Feyenoord-Shakhtar Donetsk:
  Wanneer is de Feyenoord – Shakhtar Donetsk livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen Feyenoord en Shakhtar Donetsk wordt gespeeld op donderdag 16 maart 2023.

  Hoe laat is Feyenoord – Shakhtar Donetsk op tv?

  De wedstrijd tussen Feyenoord en Shakhtar Donetsk begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Feyenoord – Shakhtar Donetsk live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Feyenoord uit Rotterdam, Nederland en Shakhtar Donetsk (Donetsk), Oekraïne wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Feyenoord – Shakhtar Donetsk via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Feyenoord en Shakhtar Donetsk wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik Feyenoord – Shakhtar Donetsk kijken?

  Je kijkt Feyenoord – Shakhtar Donetsk op Veronica.

  Kan ik gratis naar Feyenoord en Shakhtar Donetsk op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Feyenoord – Shakhtar Donetsk kunt kijken.

  Kan ik Feyenoord – Shakhtar Donetsk ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Feyenoord -Shakhtar Donetsk zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *