Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – sc Heerenveen op tv | Eredivisie

Feyenoord – sc Heerenveen op tv | Eredivisie

  Feyenoord – sc Heerenveen op tv kijken? Op zaterdag 13 augustus 2050 om 21:00 uur spelen Feyenoord en sc Heerenveen tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: De Kuip. Wil je de wedstrijd Feyenoord – sc Heerenveen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 51,117 toeschouwers in het De Kuip nemen Feyenoord (Rotterdam) en sc Heerenveen (Heerenveen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Feyenoord – sc Heerenveen op tv.
  • Wanneer: zaterdag 13 augustus 2050.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: De Kuip, het stadion van Feyenoord.
  • Uitgezonden op: ESPN 2
  Feyenoord - sc Heerenveen op tv

  Feyenoord – sc Heerenveen op tv

  Wil je Feyenoord – sc Heerenveen op tv kijken? De wedstrijd tussen Feyenoord uit Rotterdam en sc Heerenveen uit Heerenveen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:35 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Feyenoord – sc Heerenveen op TV
  • 20:35 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Feyenoord – sc Heerenveen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Feyenoord-sc Heerenveen op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen:
  • Feyenoord staat op dit momenttweede in de Eredivisie.
  • sc Heerenveen staat op dit moment elfde in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: “De Kuip” (51,117 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  De laatste wedstrijd van de zaterdagavond is Feyenoord tegen Heerenveen. De Feyenoorders zijn erop gebrand om opnieuw een wedstrijd te winnen en zo in de top van de eredivisie te blijven. Afgelopen week heeft Feyenoord helaas weer 1 van haar sterkhouders naar het buitenland zien vertrekken maar Arne Slot heeft nog een uitstekende selectie over. Tijdens deze wedstrijd wordt tropisch weer verwacht dus er zullen extra drinkmomenten zijn. Fijne wedstrijd!

  Feyenoord – sc Heerenveen op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Feyenoord-sc Heerenveen bij ESPN 2:
  • 20:35 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Feyenoord -sc Heerenveen LIVE
  • 22:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: Al jaren kijk je bij ESPN de wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie. Bovendien staan de weekenden bij ESPN vaak volledig in het teken van de Eredivisie. Dit begint al vroeg met “Goedemorgen Eredivisie”. Het programma loopt vervolgens de hele dag door. Met uitgebreide analyses, voorbeschouwingen, voorspellingen en interviews kom je als voetballiefhebber niets tekort.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Feyenoord en sc Heerenveen is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie zit de laatste jaren weer enorm in de lift. Mede door de Europese successen is de Eredivisie weer een competitie geworden die Europees meetelt. Dit is ook te zien aan de spelers die op de Nederlandse velden te zien zijn. Steeds meer bekende spelers kiezen voor de Eredivisie. Daarnaast is de strijd en passie die geleverd wordt één van de pluspunten aan “onze” Eredivisie.

  Feyenoord – sc Heerenveen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Feyenoord-sc Heerenveen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Feyenoord – sc Heerenveen kijk je op ESPN 2.

  Feyenoord – sc Heerenveen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Feyenoord – sc Heerenveen kijken

  Wil je gratis naar Feyenoord tegen sc Heerenveen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Feyenoord-sc Heerenveen gratis te bekijken.

  Livestream Feyenoord – sc Heerenveen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Feyenoord – sc Heerenveen kijken

  De samenvatting van Feyenoord – sc Heerenveen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Feyenoord-sc Heerenveen:
  Wanneer is Feyenoord – sc Heerenveen op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen wordt gespeeld op zaterdag 13 augustus 2050.

  Hoe laat is Feyenoord – sc Heerenveen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Feyenoord – sc Heerenveen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Feyenoord (Rotterdam) en sc Heerenveen (Heerenveen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Feyenoord – sc Heerenveen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik Feyenoord – sc Heerenveen kijken?

  Je kijkt Feyenoord – sc Heerenveen op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar Feyenoord en sc Heerenveen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Feyenoord – sc Heerenveen kunt kijken.

  Kan ik Feyenoord – sc Heerenveen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Feyenoord -sc Heerenveen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *