Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – RKC op tv | Eredivisie

Feyenoord – RKC op tv | Eredivisie

  Feyenoord – RKC op tv kijken? Op zondag 9 april 2023 om 20:00 uur spelen Feyenoord en RKC tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: De Kuip. Wil je de wedstrijd Feyenoord – RKC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 51,177 toeschouwers in het De Kuip nemen Feyenoord (Rotterdam) en RKC (Waalwijk) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Feyenoord – RKC op tv.
  • Wanneer: zondag 9 april 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: De Kuip, het stadion van Feyenoord.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Feyenoord - RKC op tv

  Feyenoord – RKC op tv

  Wil je Feyenoord – RKC op tv kijken? De wedstrijd tussen Feyenoord uit Rotterdam en RKC uit Waalwijk wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Feyenoord – RKC op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Feyenoord – RKC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Feyenoord-RKC op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord en RKC:
  • Feyenoord staat op dit moment op plaats 1e in de Eredivisie.
  • RKC staat op dit moment op plaats 8e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: “De Kuip” (51,177 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  Feyenoord-RKC op tv kijken? Na het bekerverlies tegen Ajax kan Feyenoord zich weer op het kampioenschap richten. De club staat eerste met maar liefst acht punten voorsprong op zowel Ajax als PSV. Met nog zeven wedstrijden te gaan stevent Feyenoord dus af op het kampioenschap. RKC daarentegen mag zowaar dromen van Europees voetbal. De club staat achtste en heeft daarmee een kans op Europees voetbal. Om dat te bereiken moeten er wel punten gepakt worden. De wedstrijd tegen Feyenoord is dan ook voor beide clubs belangrijk.

  Feyenoord – RKC op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord en RKC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Feyenoord-RKC bij ESPN:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, Feyenoord -RKC LIVE
  • 22:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: De Nederlandse competitie kijk je natuurlijk live op ESPN. Al jaren verzorgt ESPN de live-verslagen van de Eredivisie. Op één van de vier kanalen van ESPN kijk je live naar jouw favoriete club. Bovendien is ESPN 1 tegenwoordig gratis voor iedereen. Dit betekent dus dat je een aantal Eredivisie wedstrijden GRATIS op tv kunt kijken. Naast de live-wedstrijden besteedt ESPN ook veel aandacht aan randzaken in de Eredivisie. Zo komt het laatste Eredivisie nieuws volop aan bod. Ook voor interviews, analyses en de voor- en nabeschouwing ben je bij ESPN aan het juiste adres.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Feyenoord en RKC is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie staat dit weekend in het teken van speeldag 28 van de 34. De competitie gaat richting het einde toe en dit betekent dat het er nu echt om gaat spannen. Voor veel clubs breekt er een spannende fase aan. Houdt Feyenoord de voorsprong vast en worden ze kampioen? Welke clubs gaan er met de Europese tickets vandoor? En misschien wel net zo belangrijk, wie degradeert er uit de Eredivisie? De ontknoping van de Eredivisie belooft als vanouds heel spannend te worden.

  Feyenoord – RKC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Feyenoord-RKC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Feyenoord – RKC kijk je op ESPN.

  Feyenoord – RKC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en RKC uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Feyenoord – RKC kijken

  Wil je gratis naar Feyenoord tegen RKC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Feyenoord-RKC gratis te bekijken.

  Livestream Feyenoord – RKC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en RKC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Feyenoord – RKC kijken

  De samenvatting van Feyenoord – RKC kijken? Wil je de wedstrijd tussen Feyenoord en RKC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Feyenoord-RKC:
  Wanneer is Feyenoord – RKC op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord en RKC wordt gespeeld op zondag 9 april 2023.

  Hoe laat is Feyenoord – RKC op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Feyenoord en RKC is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Feyenoord – RKC live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Feyenoord (Rotterdam) en RKC (Waalwijk) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Feyenoord – RKC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Feyenoord en RKC wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Feyenoord – RKC kijken?

  Je kijkt Feyenoord – RKC op ESPN.

  Kan ik gratis naar Feyenoord en RKC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Feyenoord – RKC kunt kijken.

  Kan ik Feyenoord – RKC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Feyenoord -RKC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *