Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – RKC op tv | Eredivisie

Feyenoord – RKC op tv | Eredivisie

  • door
FeyenoordRKC op tv kijken of streamen? Op zondag 18 februari 2024 om 16:45 uur spelen Feyenoord en RKC tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Feyenoord – RKC op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 2.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Feyenoord - RKC op tv

Feyenoord – RKC op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zondag 18 februari 2024 16:45 uur Feyenoord – RKC ESPN 2
Je kunt Feyenoord – RKC op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap van Feyenoord – RKC is om 16:45. Voorafgaand aan het duel tussen Feyenoord en RKC is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 16:15 uur. Vanaf 18:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Feyenoord en RKC. Programma Feyenoord – RKC op tv en livestream:
  • 16:15 uur, Voorbeschouwing
  • 16:45 uur : Feyenoord – RKC LIVE
  • 18:45 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Feyenoord – RKC bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Feyenoord en RKC is te zien op ESPN. Feyenoord – RKC wordt uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van ESPN Compleet. Om ESPN 2 te kunnen kijken heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Dan kijk je naast het gratis ESPN 1 ook naar ESPN 2, 3 en 4. Op die manier hoef je dus geen Eredivisie wedstrijd meer te missen. Bovendien kijk je dan ook naar veel programma’s en interessante documentaires rondom voetbal.

(Gratis) livestream Feyenoord – RKC

Wil je Feyenoord – RKC streamen? Je kunt Feyenoord – RKC ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Je kunt de Feyenoord – RKC gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Feyenoord – RKC kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Feyenoord en RKC in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 18 februari 2024 om 16:45 uur. Het duel wordt gespeeld in De Kuip, het stadion van Feyenoord. Bij de wedstrijd kunnen 51,117 aanwezig zijn. Feyenoord – RKC op tv is de laatste wedstrijd van dit weekend. Hoewel het een beetje David tegen Goliath is, zijn er voor RKC wel kansen. Feyenoord heeft namelijk deze week al een loodzware wedstrijd tegen AS Roma gespeeld. Dit kan natuurlijk voor vermoeidheid in de spelersgroep zorgen. Bovendien wist RKC afgelopen weekend te winnen van NEC. Dit geeft de selectie vertrouwen. Hoewel Feyenoord natuurlijk de grote favoriet is, kan RKC maar zo eens gaan stunten in de Kuip.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Feyenoord-RKC:
Wanneer is Feyenoord – RKC op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord en RKC wordt gespeeld op zondag 18 februari 2024.

Hoe laat is Feyenoord – RKC op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Feyenoord en RKC is om 16:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Feyenoord – RKC live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Feyenoord (Rotterdam) en RKC (Waalwijk) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Feyenoord – RKC uitgezonden?

De wedstrijd tussen Feyenoord en RKC wordt uitgezonden op ESPN 2.

Op welke zender kan ik Feyenoord – RKC kijken?

Je kijkt Feyenoord – RKC op ESPN 2.

Kan ik gratis naar Feyenoord en RKC op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Feyenoord – RKC kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Feyenoord -RKC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *