Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – PSV op tv | Livestream en online kijken

Feyenoord – PSV op tv | Livestream en online kijken

Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 3 december 2023 wordt de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV in de Eredivisie gespeeld. Feyenoord – PSV is live op tv te zien. Feyenoord–PSV begint om 12:15 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Club van het Volk en Boeren. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip, het stadion van Feyenoord.
Feyenoord - PSV op tv

Thuis – Uit op tv

  • Wedstrijd op tv: Feyenoord-PSV LIVE.
  • Locatie: De Kuip (51,117 toeschouwers).
  • Speelronde: 14 van de 34.
  • Datum: zondag 3 december 2023.
  • Aftrap: 12:15 uur.
  • Uitslag laatste ontmoeting: 0-1 (4 augustus 2023, Johan Cruijff Schaal).
Feyenoord – PSV op tv is natuurlijk dé wedstrijd van dit weekend en misschien wel van het seizoen. Is Feyenoord dan de eerste club die in 2023/2024 PSV een halt toe kan roepen? Of toont PSV zich heer en meester door zelfs op bezoek in de Kuip te winnen? Veel mensen zullen afstemmen op Feyenoord-PSV op tv. Ook natuurlijk omdat Feyenoord – PSV op het open kanaal van ESPN uitgezonden wordt. Daardoor is Feyenoord-PSV gratis te zien. Is Feyenoord in staat om het gat met PSV te verkleinen deze zondag? Of zet PSV een enorme stap richting het kampioenschap? Feyenoord PSV wordt live uitgezonden op ESPN 1 en begint al om 12:15 uur. Feyenoord had deze week natuurlijk een behoorlijke domper te verwerken. De Rotterdammers leden in de thuiswedstrijd tegen Atletico Madrid een 1-3 nederlaag en zijn daardoor uitgeschakeld in de Champions League. Wel mag Feyenoord door in de UEFA Europa League na de winterstop door de derde plek in de poule. Nu staat alweer de topper tegen PSV op het programma in de competitie. Is Feyenoord de eerste club die PSV puntverlies kan laten lijden in de Eredivisie? Tot nog toe is PSV namelijk foutloos geweest. In de eigen Kuip gaat Feyenoord er in ieder geval vanuit dat ze het PSV heel lastig kunnen maken. PSV had in tegenstelling tot Feyenoord wel succes in de Champions League. In een spannende wedstrijd wist PSV uiteindelijk met 2-3 te winnen van Sevilla FC. Hoewel de rode kaart van voormalig Ajaxcied Ocampos de wedstrijd deed kantelen, mag dit de pret voor PSV niet drukken. Ook na de winterstop speelt PSV namelijk nog in de Champions League. Kan die overwinning in de Champions League de Eindhovenaren een boost geven voor de lastige uitwedstrijd tegen Feyenoord? PSV heeft alle 13 gespeelde wedstrijden tot nu toe gewonnen en wil die lijn natuurlijk doorzetten.

Hoe laat is Feyenoord – PSV op tv?

Hoe laat is de wedstrijd Feyenoord – PSV vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en PSV begint vandaag om 12:15 uur. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Feyenoord – PSV. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 14:15 uur de nabeschouwing van Feyenoord – PSV. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Feyenoord – PSV te zien.

Waar wordt Feyenoord – PSV uitgezonden?

De wedstrijd Feyenoord – PSV wordt live uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van sportzender ESPN. Dit betekent dat je alle wedstrijden die op ESPN 1 worden uitgezonden gratis live kunt zien. Daarnaast kun je genieten van veel praatprogramma’s rondom voetbal. Ook worden er regelmatig prachtige documentaires uitgezonden op ESPN 1. Dit weekend zijn er een paar prachtige wedstrijden die je op het open kanaal van ESPN 1 kunt kijken. Zo kijk je dit weekend gratis naar Fortuna Sittard – Vitesse, FC Utrecht – AZ en naar de topper tussen Feyenoord en PSV. Een prachtig programma op ESPN 1.

TV-gids: programma Feyenoord – PSV

De TV-gids voor Feyenoord – PSV op zondag 3 december 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Feyenoord – PSV op tv begint om 12:15 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Feyenoord – PSV op tv:
Tijd Wat Zender
11:45 uur Voorbeschouwing ESPN 1
12:15 uur Feyenoord – PSV LIVE ESPN 1
14:15uur Nabeschouwing ESPN 1
Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uur Samenvatting Feyenoord – PSV en andere Eredivisiewedstrijden NPO 1
Programma Feyenoord – PSV op tv

Op welke zender is Feyenoord – PSV?

De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV is te zien op ESPN 1. De voorbeschouwing op ESPN 1 begint om 11:45 uur. Vervolgens is om 12:15 uur de wedstrijd Feyenoord – PSV LIVE te zien op ESPN 1. Vanuit De Kuip wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 1.

Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

Hieronder zie je per provider op welk kanaal Feyenoord – PSV uitgezonden wordt:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Feyenoord -PSV online kijken (Livestream)

Wil je de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Feyenoord en PSV kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Feyenoord – PSV op zondag 3 december 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Feyenoord VS PSV

De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV is een duel in speelronde Feyenoord Rotterdam van de Eredivisie. Feyenoord staat op dit moment 2e in de Eredivisie. PSV staat op de 1e plek in de competitie. De clubtopscorers van Feyenoord en PSV zijn Santiago Giménez met 16 goals (Feyenoord) en Luuk de Jong met 10 goals (PSV). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Feyenoord en PSV:

Over Feyenoord

  • Feyenoord | Feyenoord Rotterdam
  • Bijnaam: “De Club van het Volk”
  • Plaats: Rotterdam
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand in de Eredivisie: 2e
  • Trainer: Arne Slot
  • Topscorer: Santiago Giménez met 16 doelpunt(en)).

Over PSV

  • PSV | Philips Sport Vereniging
  • Bijnaam: “Boeren”
  • Plaats: Eindhoven
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand in de Eredivisie: 1e
  • Trainer: Peter Bosz
  • Topscorer: Luuk de Jong met 10 doelpunt(en)).

FAQ | Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Feyenoord – PSV uitgezonden?

Je kijkt Feyenoord – PSV op ESPN 1.

Wanneer is Feyenoord – PSV?

Feyenoord – PSV wordt gespeeld op zondag 3 december 2023.

Hoe laat begint Feyenoord – PSV?

Feyenoord – PSV begint om 12:15 uur. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Feyenoord – PSV live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Kun je Feyenoord – PSV online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Feyenoord – PSV beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *