Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – PSV Eindhoven

Feyenoord – PSV Eindhoven

Feyenoord – PSV Eindhoven op tv kijken? Op zondag 5 februari 2023 om 14:30 uur spelen Feyenoord en PSV Eindhoven tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: De Kuip. Wil je de wedstrijd Feyenoord – PSV Eindhoven live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 51,117 toeschouwers in het De Kuip nemen Feyenoord (Rotterdam) en PSV Eindhoven (Eindhoven) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:30 uur.

 • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
 • Wie: Feyenoord – PSV Eindhoven op tv.
 • Wanneer: zondag 5 februari 2023.
 • Tijd: 14:30 uur.
 • Waar: De Kuip, het stadion van Feyenoord.
 • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
Feyenoord PSV op tv
Feyenoord PSV op tv

Feyenoord – PSV Eindhoven op tv

Wil je Feyenoord – PSV Eindhoven op tv kijken? De wedstrijd tussen Feyenoord uit Rotterdam en PSV Eindhoven uit Eindhoven wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Om 14:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

 • Feyenoord – PSV Eindhoven op TV
 • 14:15 uur, Voorbeschouwing
 • 14:30 uur : Feyenoord – PSV Eindhoven LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Feyenoord-PSV Eindhoven op tv

Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord en PSV Eindhoven:

 • Feyenoord staat op dit moment op plaats 1e in de Eredivisie.
 • PSV Eindhoven staat op dit moment op plaats 3e in de Eredivisie.
 • Scheidsrechter: Danny Makkelie
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: “De Kuip” (51,117 toeschouwers).
 • Competitie: Eredivisie, Nederland
 • De aftrap is om 14:30 uur.

Feyenoord-PSV is natuurlijk dé kraker in de Eredivisie dit weekend. De belangen zijn groot en de spanning bovenin de Eredivisie is om te snijden. In een tot de nok toe gevulde Kuip zal het een beladen wedstrijd worden. Met de steun van het legioen zal Feyenoord er alles aan doen om de koppositie te behouden. De droom van wéér een landskampioenschap voor Feyenoord leeft in Rotterdam. Ook PSV wil de wedstrijd natuurlijk winnen. Het verschil met koploper Feyenoord is vier punten en voor PSV is het dus heel belangrijk dat het gat niet nog groter wordt. Feyenoord-PSV op TV is een wedstrijd die je echt niet mag missen als voetballiefhebber.

Keeper Feyenoord tegen PSV

Feyenoord moet Justin Bijlow missen in de topper tegen PSV. Na de laatste training kwam naar voren dat Bijlow een gebroken pols heeft. Bijlow zal vervangen worden door Timon Wellenreuther, die gehuurd wordt van Anderlecht. Wellenreuther zal dus de keeper zijn bij Feyenoord in de belangrijke match tegen PSV. Bijlow was juist de afgelopen in topvorm. Voor Feyenoord coach Arne Slot zal het dus een behoorlijk gemis zijn.

Ook PSV moet overigens een speler missen. Mauro Junior kreeg vorige week een rode kaart tegen FC Emmen en is geschorst voor de wedstrijd tegen Feyenoord.

Feyenoord – PSV Eindhoven op ESPN

De Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord en PSV Eindhoven is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

Programma Feyenoord-PSV Eindhoven bij ESPN:

 • 14:15 uur, voorbeschouwing.
 • 14:30 uur, Feyenoord -PSV Eindhoven LIVE
 • 16:35 uur, nabeschouwing

Voetbal bij ESPN:

De TV rechten voor de Nederlandse Eredivisie zijn al jaren in handen van ESPN. Omdat ESPN vier verschillende kanalen heeft hoef je geen wedstrijd meer te missen van jouw favoriete club. Bovendien besteedt ESPN veel aandacht aan al het nieuws rondom de Eredivisie. De vele praatprogramma’s, uitstekende analyses en uitgebreide voor- en nabeschouwing zorgen ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van het laatste voetbalnieuws. Een abonnement op ESPN kun je eenvoudig afsluiten bij Ziggo, KPN of één van de vele andere providers.

Eredivisie op tv

De match tussen Feyenoord en PSV Eindhoven is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie wordt steeds spannender. Zowel onderin als bovenin zijn de verschillen klein. Er kan dus nog van alles gebeuren en de punten worden steeds belangrijker. De competitie is net over de helft en er is dus nog wel een lange weg te gaan. Toch worden de verschillen steeds duidelijker. Welke club kan meedoen om het kampioenschap? Wie gaat Europees voetbal halen? Welke ploeg moet vrezen voor degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie? Op al deze vragen ga je de komende weken een antwoord krijgen. De Eredivisie op tv wordt steeds leuker om te kijken.

Eredivisie op tv

Feyenoord – PSV Eindhoven bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Feyenoord-PSV Eindhoven op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

De wedstrijd Feyenoord – PSV Eindhoven kijk je op ESPN.

 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Feyenoord – PSV Eindhoven bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en PSV Eindhoven uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Feyenoord – PSV Eindhoven kijken

Wil je gratis naar Feyenoord tegen PSV Eindhoven kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Feyenoord-PSV Eindhoven gratis te bekijken.

Livestream Feyenoord – PSV Eindhoven (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en PSV Eindhoven via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Feyenoord – PSV Eindhoven kijken

De samenvatting van Feyenoord – PSV Eindhoven kijken? Wil je de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV Eindhoven nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

Providers:

Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Feyenoord-PSV Eindhoven:

Wanneer is Feyenoord – PSV Eindhoven op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord en PSV Eindhoven wordt gespeeld op zondag 5 februari 2023.

Hoe laat is Feyenoord – PSV Eindhoven op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV Eindhoven is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Feyenoord – PSV Eindhoven live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Feyenoord (Rotterdam) en PSV Eindhoven (Eindhoven) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Feyenoord – PSV Eindhoven uitgezonden?

De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV Eindhoven wordt uitgezonden op ESPN.

Op welke zender kan ik Feyenoord – PSV Eindhoven kijken?

Je kijkt Feyenoord – PSV Eindhoven op ESPN.

Kan ik gratis naar Feyenoord en PSV Eindhoven op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Feyenoord – PSV Eindhoven kunt kijken.

Kan ik Feyenoord – PSV Eindhoven ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Feyenoord -PSV Eindhoven zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *