Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – NEC Nijmegen

Feyenoord – NEC Nijmegen

  Feyenoord – NEC Nijmegen op tv kijken? Op woensdag 25 januari 2023 om 21:00 uur spelen Feyenoord en NEC Nijmegen tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: De Kuip. Wil je de wedstrijd Feyenoord – NEC Nijmegen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 51,117 toeschouwers in het De Kuip nemen Feyenoord (Rotterdam) en NEC Nijmegen (Nijmegen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Feyenoord – NEC Nijmegen op tv.
  • Wanneer: woensdag 25 januari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: De Kuip, het stadion van Feyenoord.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Feyenoord - NEC Nijmegen op tv

  Feyenoord – NEC Nijmegen op tv

  Wil je Feyenoord – NEC Nijmegen op tv kijken? De wedstrijd tussen Feyenoord uit Rotterdam en NEC Nijmegen uit Nijmegen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Feyenoord – NEC Nijmegen op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Feyenoord – NEC Nijmegen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Feyenoord-NEC Nijmegen op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord en NEC Nijmegen:
  • Feyenoord staat op dit moment op plaats 1e in de Eredivisie.
  • NEC Nijmegen staat op dit moment op plaats 9e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: “De Kuip” (51,117 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Feyenoord zit op rozen en in Rotterdam wordt langzaamaan het woord kampioenschap weer eens uitgesproken. De Klassieker eindigde afgelopen weekend weliswaar in een 1-1 gelijkspel, maar Feyenoord liet in die wedstrijd wel zien dat ze heel gevaarlijk zijn en als een hecht team spelen. Overigens speelde ook NEC dit seizoen al met 1-1 gelijk tegen Ajax. Heeft de Klassieker Feyenoord te veel energie gekost om ook tegen NEC een goed resultaat neer te zetten? Of gaat Feyenoord gewoon verder waar ze het hele seizoen al mee bezig zijn: winnen? Feyenoord-NEC belooft een mooie wedstrijd op tv te worden.

  Feyenoord – NEC Nijmegen op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord en NEC Nijmegen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Feyenoord-NEC Nijmegen bij ESPN 2:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Feyenoord -NEC Nijmegen LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: ESPN heeft in Nederland de tv-rechten op de Eredivisie. De zender is inmiddels al een bekende naam rondom het Nederlands voetbal. Dit komt natuurlijk doordat ze veel aandacht besteden aan de Eredivisie-wedstrijden. Ook de midweekse speelronde in de Eredivisie kijk je bij ESPN op tv. Omdat ESPN meerdere kanalen heeft kun je alle wedstrijden live kijken. Net zoals in het weekend is er ook bij de midweekse speelronde ruimschoots aandacht voor analyses, voor- en nabeschouwing en samenvattingen. De midweekse speelronde in de Eredivisie kijk je dus live op tv bij ESPN.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Feyenoord en NEC Nijmegen is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie is op de helft en dit betekent natuurlijk dat er nu écht voor de prijzen gevoetbald gaat worden. Bovendien begint de tweede helft van de Eredivisie met een midweekse speelronde. Op dinsdag, woensdag én op donderdag is er deze week dus Eredivisievoetbal op tv te zien. Alle clubs komen bovendien in actie op een doordeweekse dag deze week. Dat betekent dat jouw favoriete club deze week ook live op tv te zien is. Het wordt vanaf nu dus echt spannend in de Nederlandse competitie. In de tweede seizoenshelft wordt namelijk bepaald welke club kampioen wordt, welke clubs Europees voetbal gaan spelen en welke clubs degraderen. De Eredivisie op tv mag je nu dus eigenlijk niet missen.

  Feyenoord – NEC Nijmegen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Feyenoord-NEC Nijmegen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Feyenoord – NEC Nijmegen kijk je op ESPN 2.

  Feyenoord – NEC Nijmegen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en NEC Nijmegen uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Feyenoord – NEC Nijmegen kijken

  Wil je gratis naar Feyenoord tegen NEC Nijmegen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Feyenoord-NEC Nijmegen gratis te bekijken.

  Livestream Feyenoord – NEC Nijmegen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en NEC Nijmegen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Feyenoord – NEC Nijmegen kijken

  De samenvatting van Feyenoord – NEC Nijmegen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Feyenoord en NEC Nijmegen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Feyenoord-NEC Nijmegen:
  Wanneer is Feyenoord – NEC Nijmegen op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord en NEC Nijmegen wordt gespeeld op woensdag 25 januari 2023.

  Hoe laat is Feyenoord – NEC Nijmegen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Feyenoord en NEC Nijmegen is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Feyenoord – NEC Nijmegen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Feyenoord (Rotterdam) en NEC Nijmegen (Nijmegen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Feyenoord – NEC Nijmegen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Feyenoord en NEC Nijmegen wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik Feyenoord – NEC Nijmegen kijken?

  Je kijkt Feyenoord – NEC Nijmegen op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar Feyenoord en NEC Nijmegen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Feyenoord – NEC Nijmegen kunt kijken.

  Kan ik Feyenoord – NEC Nijmegen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Feyenoord -NEC Nijmegen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *