Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord-Lazio op tv | UEFA Champions League

Feyenoord-Lazio op tv | UEFA Champions League

  Feyenoord – Lazio op tv kijken? Op woensdag 25 oktober 2023 om 18:45 uur spelen Feyenoord en SS Lazio tegen elkaar in de UEFA Champions League. De wedstrijd is een duel in de poulefase van de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion De Kuip in Rotterdam. Daar neemt de thuisclub Feyenoord het voor 51,177 toeschouwers op tegen Lazio uit Rome. De aftrap van Feyenoord-Lazio is om 18:45 uur. De wedstrijd is live op tv te zien en wordt in zijn geheel uitgezonden op RTL 7 Vanaf ongeveer 17:55 uur is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Om 18:45 uur is vervolgens Feyenoord – Lazio live te zien. Rond 20:45 uur is er op RTL 7 ook een uitgebreide nabeschouwing te zien.
  Feyenoord-Lazio op tv

  Feyenoord – Lazio op tv

  • Wat: Feyenoord-Lazio op tv en livestream.
  • Datum: woensdag 25 oktober 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Locatie: De Kuip, Rotterdam, Nederland.
  • Zender:RTL 7
  De wedstrijd tussen Feyenoord en SS Lazio in de Champions League is in zijn geheel live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd live op het kanaal: RTL 7. Op RTL 7 zijn ook de voorbeschouwing, de nabeschouwing, analyses, interviews en de samenvatting van Feyenoord – Lazio te zien.

  Feyenoord – Lazio kijken

  De UEFA Champions League-wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio wil je natuurlijk live kijken. Je kijkt het duel in de poulefase van de Champions League live bij alle grote providers. Kies hieronder jouw provider om de wedstrijd live te zien:
  Eredivisie bij KPNvoetbal

  Programma Feyenoord-Lazio op tv

  Het volledige programma van Feyenoord-Lazio op woensdag 25 oktober 2023:
  • Wedstrijd: Feyenoord – SS Lazio.
  • Competitie: UEFA Champions League (poulefase).
  • Voorbeschouwing: 17:55 uur.
  • Feyenoord – Lazio LIVE: 18:45 uur.
  • Nabeschouwing, interviews en analyse: 20:45 uur.
  De wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio wil je natuurlijk helemaal kijken. De voorbeschouwing van het duel begint rond 17:55 uur. Daarin blikken analisten en deskundigen vooruit op de Champions League wedstrijd van Feyenoord tegen Lazio. Vervolgens schakelen we om 18:45 uur live over naar De Kuip in Rotterdam voor het live-verslag van Feyenoord-Lazio. Na afloop van het duel is er een uitgebreide samenvatting, analyses en interviews met de spelers te zien. Dit zal ongeveer rond 20:45 uur zijn (afhankelijk van de extra tijd).

  Over Feyenoord – Lazio

  • Wedstrijd: Feyenoord – Lazio.
  • Competitie: UEFA Champions League
  • Ronde: poulefase.
  • Poule: E.
  • Stadion: De Kuip (Rotterdam)
  • Aantal toeschouwers: 51,177.
  Feyenoord – Lazio op tv is éen van die wedstrijden waar de Feyenoord fan natuurlijk al lange tijd naar uitkijkt. Veel clubs reizen met angst en beven af naar de Kuip. Feyenoord is in eigen huis namelijk bijna onverslaanbaar. Sterker nog, in het verleden deed Feyenoord het eigenlijk altijd prima tegen Lazio. De wedstrijd Feyenoord – Lazio Roma is al vier keer gespeeld (Europa League en Champions League). Maar liefst 2x won Feyenoord, 1x won Lazio en 1x eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Feyenoord verloor in eigen huis nog nooit van Lazio Roma. De Rotterdammers willen die lijn natuurlijk doorzetten. Bovendien wil Feyenoord tegen Lazio niet alleen niet verliezen, ze willen winnen. De Rotterdammers willen graag overwinteren in de Champions League en een overwinning tegen Lazio zou een grote stap in de goede richting zijn. In de eigen Kuip is Feyenoord altijd tot grootste prestaties in staat en dus wil de ploeg van Arne Slot de Italianen verslaan. Met de steun van het Legioen moet dat ook goed mogelijk zijn.

  Over Feyenoord

  • Club: Feyenoord.
  • Competitie: Eredivisie.
  • Bijnaam: De club van het volk.
  • Plaats, land: Rotterdam, Nederland.
  • Clubkleuren: rood en wit.
  • Trainer: Arne Slot.
  Feyenoord speelt in Nederland in de Eredivisie. Op dit moment staat Feyenoord op de 3e plek in de Eredivisie. Feyenoord kent natuurlijk een uitstekend seizoen. Ook in de UEFA Champions League zijn de Rotterdammers goed begonnen. Feyenoord won de eerste wedstrijd met 2-0 van Celtic. In de tweede wedstrijd was Atlético Madrid in eigen huis uiteindelijk met 3-2 net te sterk. Toch wist Feyenoord ook daar goed voetbal te laten zien. Bovendien kan Feyenoord tegen Lazio weer beschikken over topscorer Santiago Giménez, die voor de eerste twee wedstrijden geschorst was. De Rotterdammers kijken dus vol vertrouwen uit naar de wedstrijd tegen SS Lazio.

  Over Lazio

  • Club: SS Lazio.
  • Competitie: Serie A.
  • Bijnaam: I Biancocelesti.
  • Plaats, land: Rome, Italië.
  • Clubkleuren: blauw en wit.
  • Trainer: Maurizio Sarri.
  Lazio speelt in Italië in de Serie A. Op dit moment staat Lazio op de 9e plek in de Serie A. Lazio kwam in de eerste Champions League wedstrijd heel erg goed weg. In de 95e minuut wist Ivan Provedel er nog net een gelijkspel uit te slepen tegen Atlético Madrid. Ook in de wedstrijd tegen Celtic was het weer hetzelfde verhaal. Wederom scoorde Lazio in de 95e minuut waardoor het met 1-2 won in Schotland tegen Celtic. De 95e minuut is dus een minuut waarin Feyenoord niet moet verslappen. Lazio beschikt over een ervaren selectie met veel spelers die al een aantal jaar meegaan in het topvoetbal. Ze kunnen een wedstrijd dus naar hun hand zetten.

  Feyenoord – Lazio op RTL 7

  De wedstrijd in de Champions League tussen Feyenoord en Lazio wordt gespeeld op woensdag 25 oktober 2023 en is live te zien op RTL 7. De aftrap is om 18:45 uur. De uitzending begint vanaf 17:55 uur met een voorbeschouwing op de wedstrijd. Feyenoord – Lazio is live te zien op RTL 7. De tv rechten van de UEFA Champions League zijn in handen van RTL en worden uitgezonden op de zender RTL 7. Deze vind je bij de meeste providers op kanaal 7. Uiteraard is er op RTL 7 ook een uitgebreide voor- en nabeschouwing van de wedstrijd te zien. Tijdens de voorbeschouwing van Feyenoord-Lazio zie je onder meer een voorspelling, het laatste nieuws en natuurlijk de verwachtingen van de analisten. Na afloop kijk je in de nabeschouwing naar interviews, hoogtepunten, analyses en een samenvatting van Feyenoord – Lazio. Je kijkt Feyenoord – Lazio live op de volgende zenders:
  ProviderZiggo Sport VoetbalRTL 7Live kijken
  KPNkanaal 234kanaal 7>>>
  ZiggoKanaal 402kanaal 7>>>
  Odido (T-Mobile)kanaal 161kanaal 7>>
  Youfonekanaal 421kanaal 7>>>
  Canal Digitaalkanaal 34kanaal 7>>>
  Online.nlkanaal 421kanaal 7>>>

  Feyenoord – Lazio online kijken (LIVESTREAM)

  Wil je de Champions League wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio online kijken? Dat kan! Met een livestream van Feyenoord-Lazio hoef je geen moment te missen van het duel in de UEFA Champions League. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare (gratis) livestreams van Feyenoord-Lazio: De livestreams van de wedstrijd beginnen om 17:55 uur met de voorbeschouwing. Ook die kun je namelijk gewoon online kijken. Om 18:45 uur is vervolgens de aftrap bij Feyenoord-Lazio.

  Over Poule E (Poule van Feyenoord-Lazio)

  Poule E is de poule van Feyenoord. De Rotterdammers zitten in groep E samen met Atletico Madrid, Lazio Roma en Celtic. Een prachtige, maar zware poule. Na twee duels staat Atletico Madrid bovenaan. Op de tweede plek staat Lazio, met evenveel punten. Feyenoord staat derde met drie punten. Op de laatste plek zien we Celtic. De Schotten haalden nog geen enkel punt. Het kan dus nog alle kanten op in de Champions League poule van Feyenoord. De Rotterdammers moeten nu gewoon zoveel mogelijk punten zien te halen. De stand in poule E:
  Poule EWGWGVDVDTP
  Atletico Madrid532015611
  Lazio Roma53117510
  Feyenoord5203886
  Celtic50143141

  Voorspelling Feyenoord-Lazio

  Op basis van het verleden is een voorspelling van Feyenoord-Lazio in het voordeel van Feyenoord. Ook volgens de vele bookmakers is Feyenoord de favoriet. De odds voor Feyenoord-Lazio liggen rond de 1.9 voor Feyenoord en 4.1 voor Lazio. Een gelijkspel tussen beide clubs betaalt ongeveer 4x je inzet uit. Feyenoord is dus de favoriet tegen Lazio en dat komt natuurlijk ook door de goede thuis-vorm van de Rotterdammers. Onze voorspelling van Feyenoord-Lazio: 2-1.

  Samenvatting Feyenoord – Lazio

  Feyenoord – Lazio wordt gespeeld op woensdag 25 oktober 2023. De wedstrijd tussen Feyenoord uit Rotterdam (Nederland) tegen Lazio uit Rome (Italië) belooft een mooie Champions League wedstrijd te worden. De wedstrijd begint om 18:45 uur. Het is een wedstrijd in de poulefase van de UEFA Champions League. De poule waar Feyenoord en Lazio in zitten is poule E. De Champions League-wedstrijd wordt gespeeld in het stadion De Kuip in Rotterdam. Er zullen ongeveer 51,177 toeschouwers bij Feyenoord-Lazio aanwezig zijn. De voorbeschouwing is om 17:55 uur. Om 20:45 uur is er een nabeschouwing te zien met daarin ook de samenvatting van Feyenoord-Lazio. Daarnaast zullen veel mensen het duel thuis op tv kijken. De wedstrijd is live te zien op RTL 7.

  FAQ

  Op welke zender wordt Feyenoord – Lazio uitgezonden?

  Je kijkt Feyenoord – Lazio op RTL 7.

  Wanneer is Feyenoord – Lazio?

  De Champions League wedstrijd Feyenoord – Lazio wordt gespeeld op woensdag 25 oktober 2023.

  Hoe laat begint Feyenoord – Lazio?

  Feyenoord – Lazio begint om 18:45 uur. Om 17:55 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Feyenoord – Lazio live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Feyenoord – Lazio wordt live uitgezonden op RTL 7.

  Kun je Feyenoord – Lazio ook online via een livestream kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Feyenoord – Lazio beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *