Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – Heerenveen op tv

Feyenoord – Heerenveen op tv

Feyenoord – Heerenveen op tv kijken? Op zaterdag 16 september 2023 om 16:30 uur spelen Feyenoord en Heerenveen tegen elkaar in speelronde 5 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: De Kuip. Wil je de wedstrijd Feyenoord – Heerenveen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 51,177 toeschouwers in De Kuip nemen Feyenoord en Heerenveen het tegen elkaar op. Feyenoord-Heerenveen is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 16:30 uur. Om 16:05 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
Feyenoord - Heerenveen op tv

Feyenoord – Heerenveen op tv

  • Wat: Feyenoord-Heerenveen op tv
  • Datum: zaterdag 16 september 2023
  • Tijd: 16:30 uur
  • Waar:De Kuip, Rotterdam
  • Zender: ESPN 2
De Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord uit Rotterdam en Heerenveen uit Heerenveen wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Feyenoord – Heerenveen op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

Programma Feyenoord – Heerenveen op tv

  • Wedstrijd op tv: Feyenoord-Heerenveen LIVE.
  • Speelronde: 5 van de 34.
  • Datum: zaterdag 16 september 2023.
  • Voorbeschouwing: 16:05 uur.
  • Aftrap: 16:30 uur.
  • Nabeschouwing: 18:35 uur.
Na afloop van de Feyenoord-Heerenveen live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Feyenoord – Heerenveen, analyses en interviews

Feyenoord – Heerenveen kijken

De wedstrijd tussen Feyenoord en Heerenveen op zaterdag 16 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
Feyenoord - Heerenveen bij Canal Digitaal
Feyenoord - Heerenveen Online.nl
Feyenoord - Heerenveen Ziggo
Feyenoord - Heerenveen KPN
Feyenoord - Heerenveen Youfone
Feyenoord - Heerenveen T-Mobile

Over Feyenoord – Heerenveen

 • Uitslag laatste wedstrijd Feyenoord-Heerenveen: 1-2 (12 februari 2023) .
De wedstrijd tussen Feyenoord Rotterdam en sc Heerenveen is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 5 van de 34 in de Eredivisie. Feyenoord-Heerenveen op tv is een wedstrijd die je hoe dan ook live wilt zien. Feyenoord trainer Arne Slot wil graag dat Feyenoord de goede reeks van de afgelopen weken doorzet. SC Heerenveen wil daarentegen stunten in de Kuip. De scheidsrechter bij Feyenoord-Heerenveen is Jeroen Manschot. Voor Feyenoord is de wedstrijd tegen Heerenveen een goede test. Aankomende week begint namelijk ook de Champions League. Feyenoord speelt op 19 september tegen Celtic.

Speelronde 5

Speelronde 5 van de 34 is een hele interessante. Na een korte pauze in verband met interlands wordt de Eredivisie weer hervat. Veel spelers komen terug van interlandverplichtingen en kunnen hierdoor natuurlijk enigszins vermoeid zijn. Bovendien staan er meteen een aantal prachtige wedstrijden op het programma. Zo krijgt FC Twente dit weekend Ajax op bezoek. Feyenoord speelt daarentegen voor het eigen Legioen tegen sc Heerenveen. Als klap op de vuurpijl staat dit weekend de IJsselderby tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles op het programma. Het belooft dus een prachtige speelronde te worden in de Eredivisie.

Over Feyenoord

  • Feyenoord Rotterdam
  • Bijnaam: “De club van het volk”
  • Plaats: Rotterdam
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand op de ranglijst: 4e
  • Trainer : Arne Slot
  • Topscorer: Santiago Giménez (5 doelpunt(en)).
Feyenoord begon het seizoen 2023/2024 niet zo goed. De afgelopen weken heeft de ploeg uit Rotterdam zich daarentegen weten te herpakken. De afgelopen twee wedstrijden werden allebei met grote cijfers gewonnen. De vorige wedstrijd won Feyenoord met maar liefst 1-5 op bezoek bij Utrecht. De week ervoor was het met 6-1 te sterk voor Almere City. Kan Feyenoord nu weer een grote score neerzeten? En weet de club eindelijk de 0 te houden? Het belooft een prachtige voetbalavond te worden op de zaterdag.

Over Heerenveen

  • sc Heerenveen
  • Bijnaam: “De Superfriezen”
  • Plaats: Heerenveen
  • Clubkleuren: Blauw en wit
  • Stand op de ranglijst: 8e
  • Trainer: Kees van Wonderen
  • Topscorer Osame Sahraoui( 3 doelpunt(en)).
SC Heerenveen verloor afgelopen wedstrijd met 3-2 op bezoek bij Go Ahead Eagles. Bovendien liep Heerenveen-speler Charlie Webster tegen een rode kaart aan. Het was dus geen gelukkig weekend voor Heerenveen. Nu staat meteen weer de lastige uitwedstrijd tegen Feyenoord op het programma. Kan sc Heerenveen voor een verrassing zorgen in een uitverkochtte Kuip?

Feyenoord – Heerenveen bij ESPN 2

Feyenoord-Heerenveen is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van ESPN. Deze zender is helaas niet gratis te ontvangen. Om ESPN 2 te kunnen kijken heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Je krijgt dan naast het gratis ESPN 1 ook ESPN 2 t/m 4. Met een abonnement op ESPN compleet hoef je nooit meer een Eredivisiewedstrijd te missen. Je kijkt Feyenoord Rotterdam-sc Heerenveen op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN222>>>
Ziggo422>>>
Odido (T-Mobile)151>>>
Canal Digitaal402>>>
Online.nl402>>>
Youfone410>>>

Livestream Feyenoord – Heerenveen (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen Feyenoord en Heerenveen via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord en Heerenveen kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Feyenoord – Heerenveen op zaterdag 16 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting Feyenoord – Heerenveen

De wedstrijd tussen Feyenoord – Heerenveen op tv wordt gespeeld op zaterdag 16 september 2023. De aftrap is om 16:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: De Kuip. Er is plek voor 51,177 toeschouwers. Om 16:05 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 18:35 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Feyenoord – Heerenveen is de een wedstrijd in speelronde 5 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Feyenoord – Heerenveen uitgezonden?

Je kijkt Feyenoord – Heerenveen op ESPN 2.

Wanneer is Feyenoord – Heerenveen?

Feyenoord – Heerenveen wordt gespeeld op zaterdag 16 september 2023.

Hoe laat begint Feyenoord – Heerenveen?

Feyenoord – Heerenveen begint om 16:30 uur. Om 16:05 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Feyenoord – Heerenveen live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Feyenoord – Heerenveen wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je Feyenoord – Heerenveen online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Feyenoord – Heerenveen beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *