Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – FC Volendam op tv | Livestream en online kijken

Feyenoord – FC Volendam op tv | Livestream en online kijken

Thuis – Uit op tv kijken? Op donderdag 7 december 2023 wordt de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Volendam in de Eredivisie gespeeld. Feyenoord – FC Volendam is live op tv te zien. Feyenoord–FC Volendam begint om 21:00 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Club van het Volk en De Palingboeren. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip, het stadion van Feyenoord.
Feyenoord - FC Volendam op tv

Thuis – Uit op tv

  • Wedstrijd op tv: Feyenoord-FC Volendam LIVE.
  • Locatie: De Kuip (51,117 toeschouwers).
  • Speelronde: 15 van de 34.
  • Datum: donderdag 7 december 2023.
  • Aftrap: 21:00 uur.
  • Uitslag laatste ontmoeting: 2-1 (12 maart 2023).
In de Kuip verwachten de fans maar één ding: een ruime overwinning voor Feyenoord. Het is een wedstrijd waarin topscorer Santiago Giménez weer aan zijn doelsaldo kan gaan werken. De verwachting is dat FC Volendam weinig weerstand kan bieden tegen dit Feyenoord. Op donderdagavond wordt Feyenoord-Volendam al gespeeld. Dat betekent dat Feyenoord-Volendam vanavond op tv te zien is op ESPN 1. Je kunt Feyenoord-Volendam daardoor gratis op tv kijken. Feyenoord verloor afgelopen weekend in de topper tegen PSV. Ondanks het verlies ging de wedstrijd gelijk op. Dat zal de Rotterdammers flink wat vertrouwen geven. Zoals trainer Arne Slot in een interview zei: “We moeten nu volop knokken voor de tweede plek”. Feyenoord zal dus alles op alles zetten om thuis “gewoon” te winnen van FC Volendam. Bij FC Volendam is het daarentegen minder rooskleurig. Trainer Matthias Kohler is opgestapt. Michael Dingsdag in tijdelijk de nieuwe interim-trainer bij FC Volendam. Kortom: het is complete chaos bij FC Volendam. Ook op het voetbalveld gaat het niet goed bij FC Volendam. De club staat inmiddels op een gedeelde laatste plek. Nu staat ook nog eens de lastige uitwedstrijd tegen Feyenoord op het programma.

Hoe laat is Feyenoord – FC Volendam op tv?

Hoe laat is de wedstrijd Feyenoord – FC Volendam vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en FC Volendam begint vandaag om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Feyenoord – FC Volendam. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 23:00 uur de nabeschouwing van Feyenoord – FC Volendam. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Feyenoord – FC Volendam te zien.

Waar wordt Feyenoord – FC Volendam uitgezonden?

De wedstrijd Feyenoord – FC Volendam wordt live uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 wordt ook wel ESPN basis genoemd. Dit komt natuurlijk doordat ESPN 1 tegenwoordig gratis op tv te zien is. Dit is natuurlijk fantastisch nieuws voor alle voetballiefhebbers. Dit betekent namelijk dat je een aantal Eredivisiewedstrijden gratis live op tv kunt kijken dit weekend. Wil je echt helemaal niets meer missen van de Eredivisie? Dan heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig.

TV-gids: programma Feyenoord – FC Volendam

De TV-gids voor Feyenoord – FC Volendam op donderdag 7 december 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Feyenoord – FC Volendam op tv begint om 21:00 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Feyenoord – FC Volendam op tv:
Tijd Wat Zender
20:30 uur Voorbeschouwing ESPN 1
21:00 uur Feyenoord – FC Volendam LIVE ESPN 1
23:00uur Nabeschouwing ESPN 1
Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uur Samenvatting Feyenoord – FC Volendam en andere Eredivisiewedstrijden NPO 1
Programma Feyenoord – FC Volendam op tv

Op welke zender is Feyenoord – FC Volendam?

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Volendam is te zien op ESPN 1. De voorbeschouwing op ESPN 1 begint om 20:30 uur. Vervolgens is om 21:00 uur de wedstrijd Feyenoord – FC Volendam LIVE te zien op ESPN 1. Vanuit De Kuip wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 1.

Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

Hieronder zie je per provider op welk kanaal Feyenoord – FC Volendam uitgezonden wordt:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Feyenoord -FC Volendam online kijken (Livestream)

Wil je de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Volendam via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Feyenoord en FC Volendam kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Feyenoord – FC Volendam op donderdag 7 december 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Feyenoord VS FC Volendam

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Volendam is een duel in speelronde Feyenoord Rotterdam van de Eredivisie. Feyenoord staat op dit moment 2e in de Eredivisie. FC Volendam staat op de 17e plek in de competitie. De clubtopscorers van Feyenoord en FC Volendam zijn Santiago Giménez met 17 goals (Feyenoord) en Robert Mühren met 5 goals (FC Volendam). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Feyenoord en FC Volendam:

Over Feyenoord

  • Feyenoord | Feyenoord Rotterdam
  • Bijnaam: “De Club van het Volk”
  • Plaats: Rotterdam
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand in de Eredivisie: 2e
  • Trainer: Arne Slot
  • Topscorer: Santiago Giménez met 17 doelpunt(en)).

Over FC Volendam

  • FC Volendam | Football Club Volendam
  • Bijnaam: “De Palingboeren”
  • Plaats: Volendam
  • Clubkleuren: Oranje en zwart
  • Stand in de Eredivisie: 17e
  • Trainer: Michael Dingsdag (interim)
  • Topscorer: Robert Mühren met 5 doelpunt(en)).

FAQ | Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Feyenoord – FC Volendam uitgezonden?

Je kijkt Feyenoord – FC Volendam op ESPN 1.

Wanneer is Feyenoord – FC Volendam?

Feyenoord – FC Volendam wordt gespeeld op donderdag 7 december 2023.

Hoe laat begint Feyenoord – FC Volendam?

Feyenoord – FC Volendam begint om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Feyenoord – FC Volendam live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Volendam wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Kun je Feyenoord – FC Volendam online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Feyenoord – FC Volendam beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *