Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – FC Utrecht op tv (KNVB Beker 20 december 2023)

Feyenoord – FC Utrecht op tv (KNVB Beker 20 december 2023)

 • door

Feyenoord – FC Utrecht op tv kijken? Feyenoord neemt het in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker op tegen FC Utrecht. De wedstrijd is live op tv te zien. Ook kun je Feyenoord – Utrecht online kijken via verschillende (gratis) livestreams. De bekerwedstrijd Feyenoord – FC Utrecht wordt gespeeld op woensdag 20 december 2023. De aftrap is om 21:00 uur. De wedstrijd wordt in zijn geheel live op tv uitgezonden. Lees alles over Feyenoord – FC Utrecht op tv in de KNVB beker en bekijk waar je de wedstrijd (gratis) live kunt kijken.

Feyenoord - FC Utrecht op tv KNVB Beker

Feyenoord – FC Utrecht op tv

 • Wat: Feyenoord – FC Utrecht, tweede ronde TOTO KNVB Beker
 • Wanneer: woensdag 20 december 2023
 • Hoe laat: 21:00 uur
 • Waar: De Kuip (Stadion Feijenoord)
 • Waar kijken: ESPN 3 & STAR Channel

Feyenoord – FC Utrecht wordt in zijn geheel live op tv uitgezonden. Je kunt de bekerwedstrijd live op twee zenders kijken. Zowel op STAR Channel als op ESPN 3 wordt het bekerduel tussen Feyenoord en Utrecht live uitgezonden. Bovendien kijk je op beide zenders naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing.

Over Feyenoord – FC Utrecht

Feyenoord – FC Utrecht is een wedstrijd in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. De winnaar van de wedstrijd gaat door naar de achtste finales van het bekertoernooi. Eerder dit seizoen speelden Feyenoord en FC Utrecht ook al tegen elkaar. Op 3 september 2023 werd het in de competitie maar liefst 1-5 voor Feyenoord.

De grote nederlaag van Utrecht tegen Feyenoord was in een periode dat het slechter ging met FC Utrecht. Sindsdien is er een hoop veranderd. Ron Jans is nu de trainer van FC Utrecht en de resultaten gaan de goede kant op. De club staat daardoor nu op de 13e plek in de Eredivisie. Feyenoord staat nog steeds op de tweede plek.

Afgelopen seizoen werd FC Utrecht in de KNVB beker uitgeschakeld door de amateurs van Spakenburg. Nu zal FC Utrecht alles op alles zetten om zover mogelijk te komen in het bekertoernooi. De uitwedstrijd tegen Feyenoord is natuurlijk een lastige, maar als alles goed valt heeft FC Utrecht misschien een kans.

Feyenoord – FC Utrecht op STAR Channel

Feyenoord – FC Utrecht kun je gratis op tv kijken op STAR Channel. Je vindt STAR Channel op dezelfde zender als waar FOX eerder zat. De naam van het kanaal van FOX is weliswaar veranderd, maar de uitzendingen blijven hetzelfde. Dit betekent dat je Feyenoord – FC Utrecht in de KNVB beker ook gewoon op STAR Channel kunt kijken. Bovendien is deze zender gratis te ontvangen.

Programma Feyenoord-FC Utrecht op STAR Channel:

 • 20:00 uur | Voorbeschouwing
 • 21:00 uur | Feyenoord-FC Utrecht live (eerste helft)
 • 21:55 uur | Feyenoord-FC Utrecht live (tweede helft)
 • 00:00 uur | samenvattingen KNVB beker

Feyenoord – FC Utrecht op ESPN

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker wordt ook live uitgezonden op ESPN. Op ESPN 3 is het live-verslag van Feyenoord-FC Utrecht te zien. Om ESPN 3 te kunnen kijken heb je wel een abonnement nodig op ESPN Compleet. Wil je de wedstrijd gratis kijken? Dan kun je naar STAR Channel kijken. Het programma van Feyenoord – FC Utrecht in de KNVB beker op ESPN:

 • 20:15 uur | voorbeschouwing
 • 21:00 uur | Feyenoord – FC Utrecht live
 • 22:55 uur | nabeschouwing + samenvatting

Op welke zender is Feyenoord – FC Utrecht in de KNVB Beker op tv

Op welke zender wordt Feyenoord – FC Utrecht in de tweede ronde van de TOTO KNVB beker uitgezonden? Hieronder zie je per provider op welk kanaal je Feyenoord – FC Utrecht kunt kijken:

ProviderSTAR ChannelESPN 3
KPN14223
Ziggo11423
Odido16152
Online.nl11403
Youfone13411
Canal Digitaal11403
Op welke zender Feyenoord – FC Utrecht (KNVB Beker) te zien is

Livestream Feyenoord – FC Utrecht (Online kijken)

Wil je de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht online kijken? Er zijn meerdere livestreams beschikbaar. Omdat de wedstrijd op STAR Channel uitgezonden wordt, kun je de wedstrijd gratis via de app van jouw tv-provider kijken. Hieronder zie je een overzicht van de beschikbare Feyenoord-FC Utrecht livestreams per provider:

Daarnaast kun je de wedstrijd ook via de app van ESPN kijken. Hiervoor heb je wel een abonnement nodig op ESPN Compleet. Deze kun je eenvoudig afsluiten bij iedere provider.

Tweede ronde KNVB Beker

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht is in de tweede ronde van de KNVB beker. Omdat Feyenoord dit seizoen Europees voetbal speelt, is het de eerste wedstrijd van de Rotterdammers in het bekertoernooi. FC Utrecht speelde al tegen RKC in de eerste ronde van de KNVB beker. Toen was FC Utrecht met 3-2 te sterk voor RKC Waalwijk. Er is geen uit- en thuiswedstrijd in de KNVB beker. Deze ene wedstrijd bepaalt dus wie er doorgaat naar de volgende ronde. Hierna volgen de achtste finales van het bekertoernooi.

Scheidsrechter Feyenoord – FC Utrecht

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht staat onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel. De ervaren Eredivisie scheidsrechter floot dit seizoen pas zes wedstrijden in de Eredivisie. Bovendien had Pol van Boekel eerder ook al de leiding over FC Utrecht – Feyenoord in de competitie. Toen eindigde de wedstrijd in een 1-5 overwinning voor Feyenoord. De assistent-scheidsrechters zijn Bleumink en De Nas. Van de Graaf is de vierde official bij Feyenoord – FC Utrecht.

KNVB Beker op tv

Naast Feyenoord – FC Utrecht op tv zijn er nog meer wedstrijden in de KNVB beker. In onze voetbal vandaag tv-gids zie je welke wedstrijden er vandaag nog meer op tv te zien zijn. In totaal zijn er 16 wedstrijden in de tweede ronde van de KNVB Beker. De meeste wedstrijden zijn live op tv te zien. Andere wedstrijden kun je kijken via het schakelkanaal op ESPN. Daar wordt een schakelprogramma uitgezonden waar alle hoogtepunten van de wedstrijden voorbij komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *