Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – FC Twente op TV (zondag 15 mei 2022)

Feyenoord – FC Twente op TV (zondag 15 mei 2022)

Feyenoord – FC Twente op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN 4. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip, het stadion van Feyenoord. De wedstrijd begint om 14:30 uur.  
 • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie (Nederland)
 • Wie: Feyenoord – FC Twente
 • Wanneer: zondag 15 mei 2022
 • Tijd: 14:30 uur.
 • Waar: De Kuip (Stadion van Feyenoord)
 • Op TV: ESPN 4
Feyenoord - FC Twente op TV

Feyenoord – FC Twente op TV

De wedstrijd Feyenoord – FC Twente in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 15 mei 2022. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
 • Feyenoord – FC Twente op TV
 • 14:20: Voorbeschouwing
 • 14:30 uur : Feyenoord – FC Twente LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Feyenoord – FC Twente

Alles over Feyenoord – FC Twente:
 • Feyenoord staat op dit moment derde in de Eredivisie.
 • FC Twente staat op dit moment vierde in de Eredivisie.
 • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord, De Kuip.
 • Competitie: Eredivisie, Nederland.
Feyenoord – FC Twente is natuurlijk een supermooi affiche. De teams staan op de derde en vierde plek in de Eredivisie en dit betekent natuurlijk dat ze aan elkaar gewaagd zijn. Omdat beide teams ook op deze plekken gaan eindigen betekent dit dat de wedstrijd niet heel spannend zal worden. Mede doordat Feyenoord natuurlijk alle krachten wil sparen voor de belangrijke UEFA Conference League finale. De kans is dus groot dat Feyenoord en Twente wat nieuwe jongens de kans gaan geven om zichzelf te laten zien.

Feyenoord – FC Twente bij ESPN 4

Feyenoord – FC Twente kijk je bij ESPN 4. Je kijkt de wedstrijd hier:

Eredivisie op TV

Op de laatste speeldag in de Nederlandse Eredivisie wordt beslist welke teams Europees voetbal gaan spelen en welke niet. Bovendien wordt uitgemaakt welke clubs volgend jaar in de tweede divisie (de KKD) moeten beginnen. De strijd om degradatie en de play-offs voor Europees voetbal is nog in volle gang. Een goede reden dus om naar de Nederlandse Eredivisie op TV te kijken. De laatste speelronde van de Eredivisie belooft in ieder geval een reuze spannende te worden.

Feyenoord – FC Twente GRATIS kijken

Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Feyenoord – FC Twente kijken.

Voetbal op TV kijken

Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

Samenvatting Feyenoord – FC Twente

Samenvatting Feyenoord-FC Twente kijken? Wil je de wedstrijd Feyenoord – FC Twente van zondag 15 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN 4. In de samenvatting van Feyenoord tegen FC Twente zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

Samenvattingen Eredivisie

Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

Voetbalwedstrijden vandaag

We hebben vandaag weer een boordevol voetbalprogramma voor je in de aanbieding. Allereerst is het natuurlijk de laatste speeldag van de Eredivisie. Je wilt de ontknoping van de belangrijkste Nederlandse voetbalcompetitie natuurlijk niet missen. Bovendien kunnen er in het buitenland een aantal clubs kampioen worden. In Italië en Engeland kan het kampioenschap beslist worden. Als kers op de taart wordt ook nog de FA-cup finale voor vrouwen gespeeld. Een mooie dag voor de voetballiefhebber dus. Bekijk het volledige programma voetbalwedstrijden vandaag. Overzicht voetbal vandaag op tv:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *