Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – AZ op tv | Livestream en online kijken

Feyenoord – AZ op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 12 november 2023 wordt de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ in de Eredivisie gespeeld. Feyenoord – AZ is live op tv te zien. Feyenoord–AZ begint om 16:45 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Club van het Volk en De Kaasboeren. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip, het stadion van Feyenoord.
  Feyenoord - AZ op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: Feyenoord-AZ LIVE.
   • Locatie: De Kuip (51,117 toeschouwers).
   • Speelronde: 12 van de 34.
   • Datum: zondag 12 november 2023.
   • Aftrap: 16:45 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: 2-1 (18 februari 2023).
  Feyenoord – AZ op tv is natuurlijk dé topwedstrijd van dit weekend. De nummers twee en drie van de Eredivisie hebben evenveel punten en dat zegt natuurlijk veel over het niveau. De winnaar van de wedstrijd kan bovendien meteen een gat slaan met een directe concurrent. Beide clubs zullen dan ook op een overwinning hopen. Feyenoord is de grote favoriet voor het duel met AZ. AZ beschikt over Eredivisie-topscorer Pavlidis. Feyenoord is daarentegen in de eigen Kuip vaak onoverwinnelijk. Feyenoord-AZ belooft een leuke wedstrijd te worden. Het duel is live te zien op ESPN 2. Een voorspelling van Feyenoord – AZ maken is behoorlijk lastig. Beide clubs spelen namelijk goed voetbal. Toch is Feyenoord in het eigen stadion lastig te verslaan. Daarnaast blijft Gimenez maar scoren. Ook is AZ de laatste tijd niet zijn beste doen. Wij denken dan ook dat Feyenoord gaat winnen van AZ. Onze voorspelling van Feyenoord – AZ: 2-0. Na het 1-0 verlies van Feyenoord in de Champions League van afgelopen week kunnen de Rotterdammers hun pijlen nu weer richten op de Eredivisie. Bovendien staat er meteen een serieuze wedstrijd op het programma, tegen AZ. Feyenoord club-icoon Willem van Hanegem gooide nog wat olie op het vuur. Hij zei namelijk in zijn podcast dat Feyenoord met gemak moet winnen van AZ, omdat de club uit vorm is. Dat is natuurlijk ook iets wat Feyenoord graag wil. De spelers gaven zelf eerder al aan dat ze extra gemotiveerd zijn voor de wedstrijd tegen AZ. Dat belooft dus veel voor Feyenoord. AZ heeft daarentegen geen goede reeks achter de rug. Het elftal verloor afgelopen week in de UEFA Conference League van Aston Villa. Daarvoor werd er in de Eredivisie gelijkgespeeld tegen Excelsior. Ook in de wedstrijd tegen NEC, die gestaakt werd in verband met het incident met Bas Dost, kijkt AZ tegen een achterstand aan. De goede vorm van de begin van 2023/2024 zakt dus wat weg bij AZ. De lastige uitwedstrijd tegen Feyenoord lijkt voor AZ niet op het meest ideale moment te komen. Kan AZ stand houden tegen dit Feyenoord?

  Hoe laat is Feyenoord – AZ op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd Feyenoord – AZ vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en AZ begint vandaag om 16:45 uur. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Feyenoord – AZ. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 18:45 uur de nabeschouwing van Feyenoord – AZ. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Feyenoord – AZ te zien.

  Waar wordt Feyenoord – AZ uitgezonden?

  De wedstrijd Feyenoord – AZ wordt live uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van sportzender ESPN. De wedstrijden op ESPN 2 zijn niet gratis te bekijken. In tegenstelling tot ESPN 1 heb je voor ESPN 2 t/m 4 een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit kun je eenvoudig afsluiten bij iedere grote provider. Gratis tip: Black Friday komt eraan, een goed moment om de ESPN aanbiedingen bij jouw provider in de gaten te houden.

  TV-gids: programma Feyenoord – AZ

  De TV-gids voor Feyenoord – AZ op zondag 12 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Feyenoord – AZ op tv begint om 16:45 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Feyenoord – AZ op tv:
  TijdWatZender
  16:15 uurVoorbeschouwingESPN 2
  16:45 uurFeyenoord – AZ LIVEESPN 2
  18:45uurNabeschouwingESPN 2
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting Feyenoord – AZ en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma Feyenoord – AZ op tv

  Op welke zender is Feyenoord – AZ?

  De wedstrijd tussen Feyenoord en AZ is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 16:15 uur. Vervolgens is om 16:45 uur de wedstrijd Feyenoord – AZ LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit De Kuip wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal Feyenoord – AZ uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  Feyenoord -AZ online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Feyenoord en AZ kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Feyenoord – AZ op zondag 12 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Feyenoord VS AZ

  De wedstrijd tussen Feyenoord en AZ is een duel in speelronde Feyenoord Rotterdam van de Eredivisie. Feyenoord staat op dit moment 3e in de Eredivisie. AZ staat op de 2e plek in de competitie. De clubtopscorers van Feyenoord en AZ zijn Santiago Giménez met 13 goals (Feyenoord) en Vangelis Pavlidis met 14 goals (AZ). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Feyenoord en AZ:

  Over Feyenoord

   • Feyenoord | Feyenoord Rotterdam
   • Bijnaam: “De Club van het Volk”
   • Plaats: Rotterdam
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand in de Eredivisie: 3e
   • Trainer: Arne Slot
   • Topscorer: Santiago Giménez met 13 doelpunt(en)).

  Over AZ

   • AZ | Alkmaar Zaanstreek (AZ Alkmaar)
   • Bijnaam: “De Kaasboeren”
   • Plaats: Alkmaar
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand in de Eredivisie: 2e
   • Trainer: Pascal Jansen
   • Topscorer: Vangelis Pavlidis met 14 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Feyenoord – AZ uitgezonden?

  Je kijkt Feyenoord – AZ op ESPN 2.

  Wanneer is Feyenoord – AZ?

  Feyenoord – AZ wordt gespeeld op zondag 12 november 2023.

  Hoe laat begint Feyenoord – AZ?

  Feyenoord – AZ begint om 16:45 uur. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Feyenoord – AZ live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je Feyenoord – AZ online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Feyenoord – AZ beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *