Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – AS Roma op tv | Europa League

Feyenoord – AS Roma op tv | Europa League

  Feyenoord – AS Roma op tv kijken? Op donderdag 13 april 2023 om 18:45 uur spelen Feyenoord en AS Roma tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: De Kuip (Stadion Feijenoord). Wil je de wedstrijd Feyenoord (Nederland) – AS Roma (Italië) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 51,177 toeschouwers. In het De Kuip (Stadion Feijenoord) nemen Feyenoord (Nederland, Rotterdam) en AS Roma (Italië, Rome) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Feyenoord – AS Roma via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Feyenoord – AS Roma op tv.
  • Wanneer: donderdag 13 april 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: De Kuip (Stadion Feijenoord), het stadion van Feyenoord.
  • Uitgezonden op: Veronica.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Feyenoord - AS Roma op tv

  Feyenoord – AS Roma op tv

  Wil je Feyenoord – AS Roma op tv kijken? De wedstrijd tussen Feyenoord uit Nederland en AS Roma uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Feyenoord – AS Roma op TV
  • 18:25 uur: Voorbeschouwing Feyenoord – AS Roma
  • 18:45 uur : Feyenoord – AS Roma LIVE
  • 20:48 uur: Nabeschouwing Feyenoord – AS Roma

  Over Feyenoord-AS Roma Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma:
  • Feyenoord staat op dit momenteerste in de Eredivisie.
  • AS Roma staat op dit moment derde in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: “De Kuip (Stadion Feijenoord)” (51,177 toeschouwers).
  • De thuisclub is Feyenoord uit Nederland. Feyenoord komt uit Rotterdam in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • De uitclub is AS Roma uit Italië. Feyenoord komt uit Rome in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Feyenoord-Roma op tv kijken? De wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma in de kwartfinale van de UEFA Europa League is nu al heel beladen. Het is namelijk een herhaling van de Conference League finale van vorige jaar. Toen was AS Roma uiteindelijk met 1-0 te sterk voor de Rotterdammers. Toch ging de wedstrijd lange tijd gelijk op. Feyenoord doet het in het Europese voetbal de laatste jaren heel goed. Met de steun van het legioen kan Feyenoord in eigen huis boven zichzelf uitstijgen. Daardoor kan Feyenoord het iedere club lastig maken. AS Roma zal dan ook niet blij zijn geweest toen ze wisten dat ze tegen Feyenoord moesten. Feyenoord-Roma is live te zien op zowel Veronica als ESPN 2.

  Feyenoord – AS Roma op Veronica

  De Europa League wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Feyenoord-AS Roma bij Veronica:
  • donderdag 13 april 2023
  • 18:45 uur, Feyenoord -AS Roma (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.
  Voetbal bij Veronica: De wedstrijd van Feyenoord in de UEFA Europa League tegen AS Roma is live te zien op Veronica en ESPN 2. Naast Feyenoord-AS Roma live kijk je op die zenders ook naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing van Feyenoord-Roma wordt het laatste nieuws rondom beide teams besproken. Bovendien doen de analisten een voorspelling van Feyenoord-AS Roma. Na afloop van het duel volgt een uitgebreide nabeschouwing. Daarin zie je onder andere de analyse van het duel, interviews en hoogtepunten. Feyenoord-Roma kijk je live op Veronica en ESPN 2.

  Europa League op tv

  De match tussen Feyenoord en AS Roma is een wedstrijd in de Europa League. De UEFA Europa League is aangekomen bij de kwartfinales. Dit betekent dat er nog maar twee rondes zijn voordat de UEFA Europa League finale gespeeld gaat worden. Het toernooi gaat richting het einde en het wordt dus steeds spannender. Dit is ook terug te zien bij de wedstrijden. Steeds meer grote clubs blijven over en de wedstrijden worden steeds meer beladen. Iedere club wil natuurlijk de Europa League finale halen. De wedstrijden van deze week zijn de heenwedstrijden in de kwartfinale. Volgende week zijn de returns. Namens Nederland zit Feyenoord nog in de Europa League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma is vanaf 18:45 uur live te zien op Veronica.

  Feyenoord – AS Roma bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Feyenoord-AS Roma op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Feyenoord – AS Roma kijk je op Veronica.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Feyenoord – AS Roma bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Feyenoord – AS Roma kijken

  Wil je gratis naar Feyenoord tegen AS Roma kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Feyenoord-AS Roma gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma in de Europa League is te zien op Veronica.

  Livestream Feyenoord – AS Roma (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Feyenoord – AS Roma kijken

  De samenvatting van Feyenoord – AS Roma kijken? Wil je de wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Feyenoord – AS Roma op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Feyenoord – AS Roma? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Feyenoord – AS Roma op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Feyenoord vs AS Roma zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Feyenoord-AS Roma:
  Wanneer is de Feyenoord – AS Roma livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma wordt gespeeld op donderdag 13 april 2023.

  Hoe laat is Feyenoord – AS Roma op tv?

  De wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Feyenoord – AS Roma live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Feyenoord uit Rotterdam, Nederland en AS Roma (Rome), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Feyenoord – AS Roma via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik Feyenoord – AS Roma kijken?

  Je kijkt Feyenoord – AS Roma op Veronica.

  Kan ik gratis naar Feyenoord en AS Roma op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Feyenoord – AS Roma kunt kijken.

  Kan ik Feyenoord – AS Roma ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Feyenoord -AS Roma zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *