Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – Almere City op tv

Feyenoord – Almere City op tv

Feyenoord – Almere City op tv kijken? Op zondag 27 augustus 2023 om 14:30 uur spelen Feyenoord en Almere City tegen elkaar in speelronde 3 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: De Kuip. Wil je de wedstrijd Feyenoord – Almere City live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 51,177 toeschouwers in De Kuip nemen Feyenoord en Almere City het tegen elkaar op. Feyenoord-Almere City is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 14:30 uur. Om 14:10 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
Feyenoord - Almere City op tv

Feyenoord – Almere City op tv

  • Wat: Feyenoord-Almere City op tv
  • Datum: zondag 27 augustus 2023
  • Tijd: 14:30 uur
  • Waar:De Kuip, Rotterdam
  • Zender: ESPN 2
De Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord uit Rotterdam en Almere City uit Almere wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Feyenoord – Almere City op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

Programma Feyenoord – Almere City op tv

  • Wedstrijd op tv: Feyenoord-Almere City LIVE.
  • Speelronde: 3 van de 34.
  • Datum: zondag 27 augustus 2023.
  • Voorbeschouwing: 14:10 uur.
  • Aftrap: 14:30 uur.
  • Nabeschouwing: 16:33 uur.
Na afloop van de Feyenoord-Almere City live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Feyenoord – Almere City, analyses en interviews

Feyenoord – Almere City kijken

De wedstrijd tussen Feyenoord en Almere City op zondag 27 augustus 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
Feyenoord - Almere City bij Canal Digitaal
Feyenoord - Almere City Online.nl
Feyenoord - Almere City Ziggo
Feyenoord - Almere City KPN
Feyenoord - Almere City Youfone
Feyenoord - Almere City T-Mobile

Over Feyenoord – Almere City

 • Uitslag laatste wedstrijd Feyenoord-Almere City: Nog niet eerder gespeeld .
De wedstrijd tussen Feyenoord Rotterdam en Almere City FC is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 3 van de 34 in de Eredivisie. Feyenoord-Almere City op tv belooft een leuke wedstrijd te worden. Op de zondagmiddag in een uitverkochte Kuip belooft het weer een prachtige voetbalmiddag te worden. Feyenoord zal volop strijden voor hun eerste overwinning in het seizoen 2023/2024. Almere City daarentegen zal proberen het Feyenoord zo lastige mogelijk te maken. Het belooft weer een leuke voetbalwedstrijd te worden.Feyenoord-Almere City is dan ook leuk om live op tv te kijken.

Speelronde 3

De derde speelronde in de Eredivisie is meteen een gebroken speelronde. Door Europese wedstrijden van Ajax, FC Twente, PSV en AZ komen die clubs deze speelronde niet in actie. De wedstrijden uit speelronde van Ajax, AZ, FC Twente en PSV worden gespeeld op 27 en 28 september 2023. Er zijn daarentegen wel genoeg mooie wedstrijden om te kijken in speelronde drie van de Eredivisie. Het belooft wederom een prachtige speelronde te worden in de Nederlandse Eredivisie.

Over Feyenoord

  • Feyenoord Rotterdam
  • Bijnaam: “De club van het volk”
  • Plaats: Rotterdam
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand op de ranglijst: 12e
  • Trainer : Arne Slot
  • Topscorer: Santiago Giménez en Leo Sauer (1 doelpunt(en)).
Feyenoord kent een matige seizoensstart. De regerend kampioen wist dit seizoen namelijk nog niet te winnen. Er is daarentegen ook goed nieuws: in de competitie verloren de Rotterdammers ook nog niet dit seizoen. Feyenoord speelde de eerste twee duels gelijk en wil nu wel eens de volle drie punten pakken. De thuiswedstrijd in de Rotterdamse Kuip lijkt daar ideaal voor. Feyenoord neemt het namelijk op tegen promovendus Almere City.

Over Almere City

  • Almere City FC
  • Bijnaam: “De Zwarte Schapen”
  • Plaats: Almere
  • Clubkleuren: Zwart en rood
  • Stand op de ranglijst: 15e
  • Trainer: Alex Pastoor
  • Topscorer Thomas Robinet en Danny Post( 1 doelpunt(en)).
Almere City speelt dit seizoen voor het eerst in de geschiedenis van de club in de Eredivisie. Dit betekent dat Almere City nu ook tegen clubs als Feyenoord moet spelen. Het is voor de club uit Almere natuurlijk heel speciaal om naar de Kuip af te reizen. Toch zullen de spelers van Almere City extra gemotiveerd zijn in hun eerste competitiewedstrijd in de Kuip. Ze zullen er alles aan doen om een resultaat tegen de regerend kampioen te halen.

Feyenoord – Almere City bij ESPN 2

Feyenoord-Almere City is live op tv te zien op ESPN 2. Feyenoord-Almere City wordt live uitgezonden op ESPN 2. Dit betekent dat je Feyenoord – Almere City niet gratis kunt kijken bij ESPN. Om ESPN 2 te kunnen kijken heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Met een abonnement op ESPN 2 kijk je naar alle Eredivisie wedstrijden live. Daar bovenop kun je dan ook kijken naar ondere andere de Europa League en MLS (met Lionel Messi). Een abonnement op ESPN Compleet is dus zeker de moeite waard. Je kijkt Feyenoord Rotterdam-Almere City FC op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Livestream Feyenoord – Almere City (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen Feyenoord en Almere City via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Feyenoord en Almere City kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Feyenoord – Almere City op zondag 27 augustus 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting Feyenoord – Almere City

De wedstrijd tussen Feyenoord – Almere City op tv wordt gespeeld op zondag 27 augustus 2023. De aftrap is om 14:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: De Kuip. Er is plek voor 51,177 toeschouwers. Om 14:10 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 16:33 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Feyenoord – Almere City is de een wedstrijd in speelronde 3 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Feyenoord – Almere City uitgezonden?

Je kijkt Feyenoord – Almere City op ESPN 2.

Wanneer is Feyenoord – Almere City?

Feyenoord – Almere City wordt gespeeld op zondag 27 augustus 2023.

Hoe laat begint Feyenoord – Almere City?

Feyenoord – Almere City begint om 14:30 uur. Om 14:10 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Feyenoord – Almere City live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Feyenoord – Almere City wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je Feyenoord – Almere City online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Feyenoord – Almere City beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *