Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Feyenoord – Ajax op tv | KNVB Beker

Feyenoord – Ajax op tv | KNVB Beker

Feyenoord – Ajax op tv kijken? Op woensdag 5 april 2023 om 20:00 uur spelen Feyenoord en Ajax tegen elkaar in de KNVB Beker. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: De Kuip. Wil je de wedstrijd Feyenoord – Ajax live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 51,177 toeschouwers in het De Kuip nemen Feyenoord (Rotterdam) en Ajax (Amsterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.

 • Wat: Wedstrijd in de KNVB Beker.
 • Wie: Feyenoord – Ajax op tv.
 • Wanneer: woensdag 5 april 2023.
 • Tijd: 20:00 uur.
 • Waar: De Kuip, het stadion van Feyenoord.
 • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
Feyenoord - Ajax op tv

Feyenoord – Ajax op tv

Wil je Feyenoord – Ajax op tv kijken? De wedstrijd tussen Feyenoord uit Rotterdam en Ajax uit Amsterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:55 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

 • Feyenoord – Ajax op TV
 • 19:00 uur, Voorbeschouwing
 • 20:00 uur : Feyenoord – Ajax LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Feyenoord-Ajax op tv

Alles over de KNVB Beker wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax:

 • Feyenoord staat op dit moment op plaats 1e in de Eredivisie.
 • Ajax staat op dit moment op plaats 2e in de Eredivisie.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Feyenoord: “De Kuip” (51,177 toeschouwers).
 • Competitie: KNVB Beker, Nederland
 • De aftrap is om 20:00 uur.

Feyenoord-Ajax is om meerdere redenen heel interessant. De Rotterdammers hebben Ajax natuurlijk een pak slaag gegeven in de strijd om het kampioenschap. Op bezoek in de Johan Cruijff ArenA won Feyenoord namelijk met 2-3 van Ajax. Het verschil op de ranglijst van de Eredivisie is nu zelfs opgelopen tot 8 punten. Feyenoord stevent daardoor af op het kampioenschap. Naast kampioen van Nederland wil Feyenoord natuurlijk ook graag de beker winnen. De finale wordt gespeeld in de eigen Kuip en Feyenoord is er dan ook op gebrand om de klassieker van Ajax te winnen. Voor Ajax geldt daarentegen dat de KNVB beker de enige prijs is die ze nog in eigen hand hebben. Ook Ajax zal dus extra gemotiveerd zijn om het bekerduel met Feyenoord te winnen. Feyenoord – Ajax in de halve finale van de KNVB beker belooft dus een ontzettend spannende wedstrijd te worden.

Feyenoord – Ajax op ESPN

De KNVB Beker wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de KNVB Beker wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

Programma Feyenoord-Ajax bij ESPN:

 • 19:00 uur, voorbeschouwing.
 • 20:00 uur, Feyenoord -Ajax LIVE
 • 21:55 uur, nabeschouwing

Voetbal bij ESPN:

Zowel FOX als ESPN hebben in Nederland de uitzendrechten van het KNVB bekertoernooi. Feyenoord-Ajax wordt daardoor live uitgezonden op zowel FOX als ESPN. Op beide zenders kun je gratis kijken naar Feyenoord-Ajax in de KNVB Beker. Naast het live-verslag van de halve finale van de beker wordt er ook veel aandacht besteed aan al het nieuws rondom de bekerwedstrijd. Zoals altijd is Feyenoord-Ajax één van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. De wedstrijd wordt daarom ook wel de klassieker genoemd. Daarom zul je ook een uitgebreide voorbeschouwing zien. Daarnaast is er na afloop van de wedstrijd een uitgebreide analyse. Daarin zie je op zowel FOX als ESPN de hoogtepunten, analyse, interviews en commentaar vanuit de studio. Feyenoord – Ajax op de zenders FOX en ESPN belooft een prachtige wedstrijd te worden.

KNVB Beker op tv

De match tussen Feyenoord en Ajax is een wedstrijd in de KNVB Beker (De voetbalcompetitie in Nederland). Het KNVB bekertoernooi is aangekomen bij de halve finales. De “klassieke top drie” (Ajax, Feyenoord en PSV) zitten nog in het toernooi. De grote verrassing in de halve finales is Spakenburg. Het is namelijk pas de derde amateurclub ooit die de halve finales van de beker bereikt heeft. Loting heeft bepaald dat Feyenoord het in eigen huis opneemt tegen Ajax. Daarnaast neemt Spakenburg het in het eigen stadion op tegen PSV. De halve finale van de beker gaat over één wedstrijd. De winnaar van de wedstrijd gaat door naar de bekerfinale op zondag 30 april 2023. Als het na 90 minuten voetballen gelijkstaat in de beker dan volgt er een verlenging. Staat het dan nog gelijk, dan zorgen strafschoppen voor de beslissing. De halve finale van de KNVB beker op tv belooft een waar spektakel te worden.

Feyenoord – Ajax bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Feyenoord-Ajax op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

De wedstrijd Feyenoord – Ajax kijk je op ESPN.

 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Feyenoord – Ajax bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en Ajax uit de KNVB Beker (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de KNVB Beker. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Feyenoord – Ajax kijken

Wil je gratis naar Feyenoord tegen Ajax kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Feyenoord-Ajax gratis te bekijken.

Livestream Feyenoord – Ajax (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en Ajax via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Feyenoord – Ajax kijken

De samenvatting van Feyenoord – Ajax kijken? Wil je de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de KNVB Beker worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

Providers:

Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Feyenoord-Ajax:

Wanneer is Feyenoord – Ajax op tv?

De KNVB Beker wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax wordt gespeeld op woensdag 5 april 2023.

Hoe laat is Feyenoord – Ajax op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Feyenoord – Ajax live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Feyenoord (Rotterdam) en Ajax (Amsterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Feyenoord – Ajax uitgezonden?

De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax wordt uitgezonden op ESPN.

Op welke zender kan ik Feyenoord – Ajax kijken?

Je kijkt Feyenoord – Ajax op ESPN.

Kan ik gratis naar Feyenoord en Ajax op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Feyenoord – Ajax kunt kijken.

Kan ik Feyenoord – Ajax ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Feyenoord -Ajax zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *