Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK

Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK

  Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK op tv kijken? Op zondag 29 januari 2023 om 17:00 uur spelen Fenerbahçe S.K. en Kasimpasa SK tegen elkaar in de Süper Lig. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fenerbahçe S.K.: Şükrü Saracoğlustadion. Wil je de wedstrijd Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 50,530 toeschouwers in het Şükrü Saracoğlustadion nemen Fenerbahçe S.K. (Istanboel) en Kasimpasa SK (Istanboel) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Süper Lig.
  • Wie: Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK op tv.
  • Wanneer: zondag 29 januari 2023.
  • Tijd: 17:00 uur.
  • Waar: Şükrü Saracoğlustadion, het stadion van Fenerbahçe S.K..
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Fenerbahçe S.K. - Kasimpasa SK op tv

  Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK op tv

  Wil je Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK op tv kijken? De wedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. uit Istanboel en Kasimpasa SK uit Istanboel wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 17:00 uur. Om 16:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK op TV
  • 16:45 uur, Voorbeschouwing
  • 17:00 uur : Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Fenerbahçe S.K.-Kasimpasa SK op tv

  Alles over de Süper Lig wedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. en Kasimpasa SK:
  • Fenerbahçe S.K. staat op dit moment op plaats 2e in de Süper Lig.
  • Kasimpasa SK staat op dit moment op plaats 14e in de Süper Lig.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Fenerbahçe S.K.: “Şükrü Saracoğlustadion” (50,530 toeschouwers).
  • Competitie: Süper Lig, Turkije
  • De aftrap is om 17:00 uur.
  Fenerbahce-Kasimpasa op tv is een mooie wedstrijd. Het is namelijk een stadsderby. Beide clubs komen uit Istanboel en dat maakt de wedstrijd natuurlijk extra beladen. Bij Fenerbahce zien we onder andere Ferdi Kardioglu en Bruma in actie. Ook Batshuayi en Valencia spelen tegenwoordig bij Fenerbahce. Bij Kasimpasa spelen Ryan Donk en Jeffrey Bruma. Fenerbahce – Kasimpasa is dus een mooie wedstrijd om live op tv te volgen. De stadsderby belooft een zwaar bevochten duel te worden.

  Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK op Ziggo Sport Voetbal

  De Süper Lig wedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. en Kasimpasa SK is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 17:00 uur. Voor de Süper Lig wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Fenerbahçe S.K.-Kasimpasa SK bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 16:45 uur, voorbeschouwing.
  • 17:00 uur, Fenerbahçe S.K. -Kasimpasa SK LIVE
  • 19:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De Turkse competitie volg je live op de voet bij Ziggo Sport. Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op de Turkse voetbalcompetitie. Het Turkse voetbal wordt ook in Nederland veel bekeken. Het is daarom mooi dat je de wedstrijden live op Ziggo Sport kunt kijken. Bovendien spelen er veel Nederlanders in de Turkse competitie. Dit maakt de competitie natuurlijk extra leuk om te volgen. Naast de livewedstrijden heeft Ziggo Sport ook regelmatig aandacht voor het laatste nieuws uit de Turkse Super Lig.

  Süper Lig op tv

  De match tussen Fenerbahçe S.K. en Kasimpasa SK is een wedstrijd in de Süper Lig (De voetbalcompetitie in Turkije). De Turkse voetbalcompetitie heet de Süper Lig. In de Turkse competitie komen veel bekende clubs in actie. Wat dacht je van Besiktas, Fenerbahce, Trabzonspor en Galatasaray. Het zijn stuk voor stuk grote clubs die ook hier in Nederland op de voet gevolgd worden. Dit komt natuurlijk ook doordat er veel Nederlanders in de Turkse competitie voetballen. Onder andere Patrick van Aanholt, Stefano Denswil, Naci Unuvar, Leroy Fer, Jeffrey Bruma en Ryan Babel voetballen tegenwoordig in de Turkse competitie. De wedstrijden in de Super Lig zijn dus zeker de moeite waard om live op tv te kijken.

  Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Fenerbahçe S.K.-Kasimpasa SK op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. en Kasimpasa SK uit de Süper Lig (Turkije) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Süper Lig. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Turkije op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK kijken

  Wil je gratis naar Fenerbahçe S.K. tegen Kasimpasa SK kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Fenerbahçe S.K.-Kasimpasa SK gratis te bekijken.

  Livestream Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. en Kasimpasa SK via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK kijken

  De samenvatting van Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK kijken? Wil je de wedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. en Kasimpasa SK nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Süper Lig worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Fenerbahçe S.K.-Kasimpasa SK:
  Wanneer is Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK op tv?

  De Süper Lig wedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. en Kasimpasa SK wordt gespeeld op zondag 29 januari 2023.

  Hoe laat is Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. en Kasimpasa SK is om 17:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. (Istanboel) en Kasimpasa SK (Istanboel) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. en Kasimpasa SK wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK kijken?

  Je kijkt Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Fenerbahçe S.K. en Kasimpasa SK op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK kunt kijken.

  Kan ik Fenerbahçe S.K. – Kasimpasa SK ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Fenerbahçe S.K. -Kasimpasa SK zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *