Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK op tv | Süper Lig

Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK op tv | Süper Lig

Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK op tv kijken? Op zondag 13 augustus 2023 om 20:45 uur spelen Fenerbahçe S.K. en Gaziantep FK tegen elkaar in de Süper Lig. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fenerbahçe S.K.: Şükrü Saracoğlustadion. Wil je de wedstrijd Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 50,530 toeschouwers in het Şükrü Saracoğlustadion nemen Fenerbahçe S.K. (Istanboel) en Gaziantep FK (Gaziantep) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Süper Lig.
 • Wie: Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK op tv.
 • Wanneer: zondag 13 augustus 2023.
 • Tijd: 20:45 uur.
 • Waar: Şükrü Saracoğlustadion, het stadion van Fenerbahçe S.K..
 • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
Fenerbahçe S.K. - Gaziantep FK op tv

Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK op tv

Wil je Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK op tv kijken? De wedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. uit Istanboel en Gaziantep FK uit Gaziantep wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:25 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
 • Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK op TV
 • 20:25 uur, Voorbeschouwing
 • 20:45 uur : Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Fenerbahçe S.K.-Gaziantep FK op tv

Alles over de Süper Lig wedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. en Gaziantep FK:
 • Fenerbahçe S.K. staat op dit moment op plaats 7e in de Süper Lig.
 • Gaziantep FK staat op dit moment op plaats 9e in de Süper Lig.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Fenerbahçe S.K.: “Şükrü Saracoğlustadion” (50,530 toeschouwers).
 • Competitie: Süper Lig, Turkije
 • De aftrap is om 20:45 uur.

Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK op Ziggo Sport Voetbal

De Süper Lig wedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. en Gaziantep FK is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Süper Lig wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Fenerbahçe S.K.-Gaziantep FK bij Ziggo Sport Voetbal:
 • 20:25 uur, voorbeschouwing.
 • 20:45 uur, Fenerbahçe S.K. -Gaziantep FK LIVE
 • 22:50 uur, nabeschouwing
Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De Turkse voetbalcompetitie wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Die zender heeft de uitzendrechten op de Turkse competitie. Niet alle wedstrijden zijn live te zien, maar de grote clubs als Galatasaray, Fenerbahce en Besiktas worden vaak wel live uitgezonden. Ook volg je het laatste nieuws van de Turkse Super Lig live op Ziggo Sport.

Süper Lig op tv

De match tussen Fenerbahçe S.K. en Gaziantep FK is een wedstrijd in de Süper Lig (De voetbalcompetitie in Turkije). De hoogste voetbalcompetitie van Turkije is de Süper Lig. In de Super Lig spelen veel clubs met een grote naamsbekendheid. Fenerbahce, Besiktas en Galatasaray zijn natuurlijk drie van de bekendste clubs. Toch zijn er nog veel meer clubs in de Turkse competitie met een grote staat van dienst. Steeds meer grote spelers komen in hun (nadagen) van hun carrière naar de Turkse competitie om daar nog één keer boven zichzelf uit te stijgen. Dit maakt de Super Lig extra de moeite waard om naar te kijken.

Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Fenerbahçe S.K.-Gaziantep FK op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK kijk je op Ziggo Sport Voetbal.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. en Gaziantep FK uit de Süper Lig (Turkije) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Süper Lig. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Turkije op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK kijken

Wil je gratis naar Fenerbahçe S.K. tegen Gaziantep FK kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Fenerbahçe S.K.-Gaziantep FK gratis te bekijken.

Livestream Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. en Gaziantep FK via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK kijken

De samenvatting van Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK kijken? Wil je de wedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. en Gaziantep FK nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Süper Lig worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Fenerbahçe S.K.-Gaziantep FK:
Wanneer is Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK op tv?

De Süper Lig wedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. en Gaziantep FK wordt gespeeld op zondag 13 augustus 2023.

Hoe laat is Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. en Gaziantep FK is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. (Istanboel) en Gaziantep FK (Gaziantep) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK uitgezonden?

De wedstrijd tussen Fenerbahçe S.K. en Gaziantep FK wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

Op welke zender kan ik Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK kijken?

Je kijkt Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK op Ziggo Sport Voetbal.

Kan ik gratis naar Fenerbahçe S.K. en Gaziantep FK op tv kijken?

Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK kunt kijken.

Kan ik Fenerbahçe S.K. – Gaziantep FK ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Fenerbahçe S.K. -Gaziantep FK zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *