Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Zurich – Arsenal op tv | Europa League

FC Zurich – Arsenal op tv | Europa League

  FC Zurich – Arsenal op tv kijken? Op donderdag 8 september 2022 om 18:45 uur spelen FC Zurich en Arsenal tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Zurich: Letzigrund. Wil je de wedstrijd FC Zurich (Zwitserland) – Arsenal (Engeland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. De wedstrijd wordt gespeeld voor 30,930 toeschouwers. In het Letzigrund nemen FC Zurich (Zwitserland, Zurich) en Arsenal (Engeland, Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: FC Zurich – Arsenal op tv.
  • Wanneer: donderdag 8 september 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Letzigrund, het stadion van FC Zurich.
  • Uitgezonden op: ESPN.
  FC Zurich - Arsenal op tv

  FC Zurich – Arsenal op tv

  Wil je FC Zurich – Arsenal op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Zurich uit Zwitserland en Arsenal uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • FC Zurich – Arsenal op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing FC Zurich – Arsenal
  • 18:45 uur : FC Zurich – Arsenal LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing FC Zurich – Arsenal

  Over FC Zurich-Arsenal op tv

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen FC Zurich en Arsenal:
  • FC Zurich staat op dit momentnegende in de Raiffeissen Super League.
  • Arsenal staat op dit moment eerste in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Zurich: “Letzigrund” (30,930 toeschouwers).
  • De thuisclub is FC Zurich uit Zwitserland. FC Zurich komt uit Zurich in Zwitserland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Raiffeissen Super League.
  • De uitclub is Arsenal uit Engeland. FC Zurich komt uit Londen in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  FC Zurich is natuurlijk de underdog tegen Arsenal. Hoewel FC Zurich vaak meedoet aan Europese competities is de nummer één van de Premier League de favoriet in deze Europa League wedstrijd. Wordt het een doelpuntenfestijn voor Arsenal of weet FC Zurich zich staande te houden voor het oog van het eigen publiek?

  FC Zurich – Arsenal op ESPN

  De Europa League wedstrijd tussen FC Zurich en Arsenal is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Zurich-Arsenal bij ESPN:
  • donderdag 8 september 2022
  • 18:45 uur, FC Zurich -Arsenal (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN.
  Voetbal bij ESPN: Bij ESPN kijk je alle wedstrijden in de Europa League live. ESPN heeft de uitzendrechten op zowel de UEFA Europa League als de UEFA Conference League. De wedstrijden van de Nederlandse clubs kijk je dus live bij ESPN. Ook veel andere wedstrijden uit de Europese competities kijk je live op ESPN. In aanloop naar de wedstrijd is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je naar analyses, samenvattingen en interviews. Bij ESPN hoef je dus niets te missen van het Europees voetbal.

  Europa League op tv

  De match tussen FC Zurich en Arsenal is een wedstrijd in de Europa League. De UEFA Europa League is de tweede grootste Europese voetbalcompetitie. Na de UEFA Champions League is de Europa League de belangrijkste competitie. Ook in deze competitie kom je grote clubs tegen. Wat dacht je van Arsenal, Manchester United, Lazio Roma, AS Monaco en natuurlijk Feyenoord en PSV. Daardoor zijn de Europa League wedstrijden de moeite waard om op tv te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Europa League wedstrijd tussen FC Zurich en Arsenal is vanaf 18:45 uur live te zien op ESPN.

  FC Zurich – Arsenal bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Zurich-Arsenal op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd FC Zurich – Arsenal kijk je op ESPN.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  FC Zurich – Arsenal bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Zurich en Arsenal uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS FC Zurich – Arsenal kijken

  Wil je gratis naar FC Zurich tegen Arsenal kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Zurich-Arsenal gratis te bekijken. De wedstrijd tussen FC Zurich en Arsenal in de Europa League is te zien op ESPN.

  Livestream FC Zurich – Arsenal (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Zurich en Arsenal via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Zurich – Arsenal kijken

  De samenvatting van FC Zurich – Arsenal kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Zurich en Arsenal nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is FC Zurich – Arsenal op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen FC Zurich – Arsenal? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op ESPN. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is FC Zurich – Arsenal op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast FC Zurich vs Arsenal zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Zurich-Arsenal:
  Wanneer is FC Zurich – Arsenal op tv?

  De Europa League wedstrijd tussen FC Zurich en Arsenal wordt gespeeld op donderdag 8 september 2022.

  Hoe laat is FC Zurich – Arsenal op tv?

  De wedstrijd tussen FC Zurich en Arsenal begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Zurich – Arsenal live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Zurich uit Zurich, Zwitserland en Arsenal (Londen), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Zurich – Arsenal uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Zurich en Arsenal wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik FC Zurich – Arsenal kijken?

  Je kijkt FC Zurich – Arsenal op ESPN.

  Kan ik gratis naar FC Zurich en Arsenal op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Zurich – Arsenal kunt kijken.

  Kan ik FC Zurich – Arsenal ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Zurich -Arsenal zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *