Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Volendam – Vitesse op tv | Eredivisie

FC Volendam – Vitesse op tv | Eredivisie

  FC Volendam – Vitesse op tv kijken? Op vrijdag 11 augustus 2023 om 20:00 uur spelen FC Volendam en Vitesse tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Volendam: Kras Stadion. Wil je de wedstrijd FC Volendam – Vitesse live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 6,800 toeschouwers in het Kras Stadion nemen FC Volendam (Volendam) en Vitesse (Arnhem) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: FC Volendam – Vitesse op tv.
  • Wanneer: vrijdag 11 augustus 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Kras Stadion, het stadion van FC Volendam.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  FC Volendam - Vitesse op tv

  FC Volendam – Vitesse op tv

  Wil je FC Volendam – Vitesse op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Volendam uit Volendam en Vitesse uit Arnhem wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • FC Volendam – Vitesse op TV
  • 19:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : FC Volendam – Vitesse LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Kijk Volendam-Vitesse LIVE bij:

  Voetbal bij KPN
  Voetbal bij Youfone
  Voetbal bij T-Mobile

  Over FC Volendam-Vitesse op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en Vitesse:

  • FC Volendam staat op dit moment op plaats 18e in de Eredivisie.
  • Vitesse staat op dit moment op plaats 17e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Volendam: “Kras Stadion” (6,800 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.

  FC Volendam-Vitesse op tv belooft een leuke wedstrijd te worden. Allereerst omdat de eerste wedstrijd van het seizoen altijd enorm spannend is. Spelers staan te popelen om weer te beginnen en ook de fans kunnen niet wachten om hun favoriete club weer in actie te zien. Bovendien zien we nieuwe aanwinsten aan het werk. Zo zijn bij Vitesse onder andere Eloy Room en Amine Boutrah aangetrokken. Ook keert Thomas Buiting terug van een verhuurperiode. Bij FC Volendam zijn een aantal spelers gehuurd waaronder Garang Kuol en Mio Backhaus. Volendam-Vitesse op tv is zeker het kijken waard.

  FC Volendam – Vitesse op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en Vitesse is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma FC Volendam-Vitesse bij ESPN 2:

  • 19:30 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, FC Volendam -Vitesse LIVE
  • 22:00 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij ESPN 2:

  Ook in het seizoen 23/24 wordt de Eredivisie weer live uitgezonden op ESPN. De eerste wedstrijd van het seizoen is FC Volendam – Vitesse. Die wedstrijd is te zien op ESPN 2. Je kunt ESPN 2 niet gratis kijken. Voor de zender heb je een abonnement nodig op ESPN compleet. De openingswedstrijd van de Eredivisie gaat tussen FC Volendam en Vitesse. Het belooft een spannende eerste wedstrijd te worden.

  Eredivisie op tv

  De match tussen FC Volendam en Vitesse is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie gaat eindelijk weer van start. Na een lange zomerstop is het aan Volendam en Vitesse om het Eredivisie-seizoen af te trappen. Afgelopen seizoen was voor Vitesse een teleurstelling. Uiteindelijk eindigde de club nog net in het linkerrijtje, maar het zag er lange tijd niet goed uit. En dat terwijl Vitesse toch stiekem hoopt op Europees voetbal. FC Volendam wist zich daarentegen knap te handhaven in de Eredivisie waardoor de club ook in 23/24 weer op het hoogste Nederlandse niveau uit gaat komen.

  FC Volendam – Vitesse bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Volendam-Vitesse op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd FC Volendam – Vitesse kijk je op ESPN 2.

  FC Volendam – Vitesse bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Volendam en Vitesse uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Volendam – Vitesse kijken

  Wil je gratis naar FC Volendam tegen Vitesse kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Volendam-Vitesse gratis te bekijken.

  Livestream FC Volendam – Vitesse (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Volendam en Vitesse via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Volendam – Vitesse kijken

  De samenvatting van FC Volendam – Vitesse kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Volendam en Vitesse nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Volendam-Vitesse:

  Wanneer is FC Volendam – Vitesse op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en Vitesse wordt gespeeld op vrijdag 11 augustus 2023.

  Hoe laat is FC Volendam – Vitesse op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Volendam en Vitesse is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Volendam – Vitesse live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Volendam (Volendam) en Vitesse (Arnhem) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Volendam – Vitesse uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Volendam en Vitesse wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik FC Volendam – Vitesse kijken?

  Je kijkt FC Volendam – Vitesse op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar FC Volendam en Vitesse op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Volendam – Vitesse kunt kijken.

  Kan ik FC Volendam – Vitesse ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Volendam -Vitesse zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *