Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Volendam – Sparta op tv | Livestream en online kijken

FC Volendam – Sparta op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 12 november 2023 wordt de wedstrijd tussen FC Volendam en Sparta in de Eredivisie gespeeld. FC Volendam – Sparta is live op tv te zien. FC Volendam–Sparta begint om 14:30 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Palingboeren en De Kasteelheren. De wedstrijd wordt gespeeld in het Kras Stadion, het stadion van FC Volendam.
  FC Volendam - Sparta op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: FC Volendam-Sparta LIVE.
   • Locatie: het Kras Stadion (7,384 toeschouwers).
   • Speelronde: 12 van de 34.
   • Datum: zondag 12 november 2023.
   • Aftrap: 14:30 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: 2-1 (13 mei 2023).
  FC Volendam – Sparta Rotterdam wordt een interessante wedstrijd om op tv te volgen. Hoewel FC Volendam het thuisvoordeel heeft, is Sparta op papier de betere ploeg. Volendam zal in eigen huis willen winnen, terwijl Sparta zich na vorig weekend wil herpakken. Het kan wel eens een open wedstrijd worden met kansen over en weer. Een voorspelling van Volendam-Sparta pakt volgens ons uit in het voordeel van Sparta. De Kasteelheren spelen heel georganiseerd en daar wil het bij FC Volendam nog wel eens aan schorten. Hoewel wij denken dat Sparta gaat winnen, kan het wel eens spannend worden. Wij voorspellen een nipte 1-2 overwinning voor Sparta tegen FC Volendam. FC Volendam neemt het deze week in eigen huis op tegen Sparta. Volendam speelde afgelopen week in een turbulente wedstrijd met 3-3 gelijk tegen NEC. Toch had FC Volendam dat duel graag willen winnen, zeker omdat N.E.C. al vanaf minuut 39 met tien man speelde. In de slotminuten gaven ze de overwinning nog weg en dat zorgde toch voor teleurstelling bij Volendam. Dure punten en nu krijgen ze ook nog eens het goed draaiende Sparta op bezoek. Sparta reist af naar FC Volendam met het doel om weer met de drie punten in de bus naar huis te stappen. Sparta wil zich namelijk herpakken na het dure puntenverlies van afgelopen weekend. Toen verloor Sparta in eigen huis met 1-2 van Almere City. De Rotterdammers willen nu weer winnen op bezoek bij FC Volendam. Zeker om de aansluiting met de subtop te houden is het belangrijk om in dit soort wedstrijden drie punten te pakken.

  Hoe laat is FC Volendam – Sparta op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd FC Volendam – Sparta vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen FC Volendam en Sparta begint vandaag om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over FC Volendam – Sparta. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 16:30 uur de nabeschouwing van FC Volendam – Sparta. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van FC Volendam – Sparta te zien.

  Waar wordt FC Volendam – Sparta uitgezonden?

  De wedstrijd FC Volendam – Sparta wordt live uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is de derde zender van ESPN. Hoewel ESPN 1 gratis te zien is, zijn ESPN 2, 3 en 4 dat niet. Deze week kijk je op ESPN 3 naar Vitesse – Heerenveen (op zaterdag) en FC Volendam – Sparta (op zondag). We hebben nog wel een tip: Black Friday komt eraan. Het kan dus maar zo zijn dat jouw provider een ESPN Black Friday deal heeft. Houd daarom goed de ESPN aanbiedingen in de gaten bij jouw tv-provider.

  TV-gids: programma FC Volendam – Sparta

  De TV-gids voor FC Volendam – Sparta op zondag 12 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van FC Volendam – Sparta op tv begint om 14:30 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van FC Volendam – Sparta op tv:
  TijdWatZender
  14:00 uurVoorbeschouwingESPN 3
  14:30 uurFC Volendam – Sparta LIVEESPN 3
  16:30uurNabeschouwingESPN 3
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting FC Volendam – Sparta en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma FC Volendam – Sparta op tv

  Op welke zender is FC Volendam – Sparta?

  De wedstrijd tussen FC Volendam en Sparta is te zien op ESPN 3. De voorbeschouwing op ESPN 3 begint om 14:00 uur. Vervolgens is om 14:30 uur de wedstrijd FC Volendam – Sparta LIVE te zien op ESPN 3. Vanuit het Kras Stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 3.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal FC Volendam – Sparta uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN223>>>
  Ziggo423>>>
  Odido (T-Mobile)152>>>
  Canal Digitaal403>>>
  Online.nl403>>>
  Youfone411>>>

  FC Volendam -Sparta online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen FC Volendam en Sparta via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen FC Volendam en Sparta kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van FC Volendam – Sparta op zondag 12 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  FC Volendam VS Sparta

  De wedstrijd tussen FC Volendam en Sparta is een duel in speelronde Football Club Volendam van de Eredivisie. FC Volendam staat op dit moment 16e in de Eredivisie. Sparta staat op de 6e plek in de competitie. De clubtopscorers van FC Volendam en Sparta zijn Robert Mühren met 5 goals (FC Volendam) en Tobias Lauritsen met 3 goals (Sparta). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over FC Volendam en Sparta:

  Over FC Volendam

   • FC Volendam | Football Club Volendam
   • Bijnaam: “De Palingboeren”
   • Plaats: Volendam
   • Clubkleuren: Oranje en zwart
   • Stand in de Eredivisie: 16e
   • Trainer: Matthias Kohler
   • Topscorer: Robert Mühren met 5 doelpunt(en)).

  Over Sparta

   • Sparta | Sparta Rotterdam
   • Bijnaam: “De Kasteelheren”
   • Plaats: Rotterdam
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand in de Eredivisie: 6e
   • Trainer: Jeroen Rijsdijk
   • Topscorer: Tobias Lauritsen met 3 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt FC Volendam – Sparta uitgezonden?

  Je kijkt FC Volendam – Sparta op ESPN 3.

  Wanneer is FC Volendam – Sparta?

  FC Volendam – Sparta wordt gespeeld op zondag 12 november 2023.

  Hoe laat begint FC Volendam – Sparta?

  FC Volendam – Sparta begint om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je FC Volendam – Sparta live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Volendam en Sparta wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Kun je FC Volendam – Sparta online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van FC Volendam – Sparta beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *