Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Volendam – SC Cambuur op tv | Eredivisie

FC Volendam – SC Cambuur op tv | Eredivisie

  FC Volendam – SC Cambuur op tv kijken? Op vrijdag 21 april 2023 om 20:00 uur spelen FC Volendam en SC Cambuur tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Volendam: Kras Stadion. Wil je de wedstrijd FC Volendam – SC Cambuur live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 6,800 toeschouwers in het Kras Stadion nemen FC Volendam (Volendam) en SC Cambuur (Leeuwarden) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: FC Volendam – SC Cambuur op tv.
  • Wanneer: vrijdag 21 april 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Kras Stadion, het stadion van FC Volendam.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  FC Volendam - SC Cambuur op tv

  FC Volendam – SC Cambuur op tv

  Wil je FC Volendam – SC Cambuur op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Volendam uit Volendam en SC Cambuur uit Leeuwarden wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Volendam – SC Cambuur op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : FC Volendam – SC Cambuur LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Volendam-SC Cambuur op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en SC Cambuur:
  • FC Volendam staat op dit moment op plaats 14e in de Eredivisie.
  • SC Cambuur staat op dit moment op plaats 18e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Volendam: “Kras Stadion” (6,800 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  Volendam-Cambuur op tv is een wedstrijd in de onderste regionen van de Eredivisie. De wedstrijd draait dan ook voornamelijk om degradatie. Voor Cambuur Leeuwarden valt degradatie haast niet meer te ontlopen. Met nog 5 wedstrijden te gaan is de achterstand voor Cambuur op een “veilige” plek op de ranglijst maar liefst 9 punten. Het ziet er dus niet goed uit voor de club uit Leeuwarden. Volendam daarentegen moet ook nog strijden om nacompetitie te ontlopen. De ploeg staat op slechts twee punten veilig van degradatie-voetbal. Het belooft dan ook een echte degradatiekraker te worden in het Kras Stadion.

  FC Volendam – SC Cambuur op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en SC Cambuur is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Volendam-SC Cambuur bij ESPN 2:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, FC Volendam -SC Cambuur LIVE
  • 22:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: De Eredivisie kijk je natuurlijk op ESPN. ESPN beschikt over vier verschillende zenders: ESPN 1 t/m ESPN 4. Op één van de vier kanalen is er altijd wel een Eredivisiewedstrijd live te zien. Bovendien is bij alle providers ESPN 1 gratis. Deze zender vind je bijvoorbeeld op zender 14 (KPN), zender 150 (T-Mobile), zender 421 (Ziggo) en kanaal 21 (Youfone). Bovendien besteedt ESPN uitgebreid aandacht aan het laatste Eredivisie-nieuws, achtergronden, analyses en samenvattingen.

  Eredivisie op tv

  De match tussen FC Volendam en SC Cambuur is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie is de hoogste voetbalcompetitie van Nederland. De competitie is opgericht in 1956. In totaal bestaat de Eredivisie uit 18 clubs. Ieder jaar kun je ook degraderen uit de Eredivisie. De laatste twee clubs degraderen rechtstreeks naar de Keuken Kampioen Divisie. Niet alleen het kampioenschap is dus interessant om te volgen, ook de strijd om degradatie barst weer los.

  FC Volendam – SC Cambuur bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Volendam-SC Cambuur op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Volendam – SC Cambuur kijk je op ESPN 2.

  FC Volendam – SC Cambuur bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Volendam en SC Cambuur uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Volendam – SC Cambuur kijken

  Wil je gratis naar FC Volendam tegen SC Cambuur kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Volendam-SC Cambuur gratis te bekijken.

  Livestream FC Volendam – SC Cambuur (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Volendam en SC Cambuur via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Volendam – SC Cambuur kijken

  De samenvatting van FC Volendam – SC Cambuur kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Volendam en SC Cambuur nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Volendam-SC Cambuur:
  Wanneer is FC Volendam – SC Cambuur op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en SC Cambuur wordt gespeeld op vrijdag 21 april 2023.

  Hoe laat is FC Volendam – SC Cambuur op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Volendam en SC Cambuur is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Volendam – SC Cambuur live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Volendam (Volendam) en SC Cambuur (Leeuwarden) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Volendam – SC Cambuur uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Volendam en SC Cambuur wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik FC Volendam – SC Cambuur kijken?

  Je kijkt FC Volendam – SC Cambuur op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar FC Volendam en SC Cambuur op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Volendam – SC Cambuur kunt kijken.

  Kan ik FC Volendam – SC Cambuur ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Volendam -SC Cambuur zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *