Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Volendam – PSV op tv | Eredivisie

FC Volendam – PSV op tv | Eredivisie

  FC Volendam – PSV op tv kijken? Op zondag 16 april 2023 om 14:30 uur spelen FC Volendam en PSV tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Volendam: Kras Stadion. Wil je de wedstrijd FC Volendam – PSV live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 6.800  toeschouwers in het Kras Stadion nemen FC Volendam (Volendam) en PSV (Eindhoven) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: FC Volendam – PSV op tv.
  • Wanneer: zondag 16 april 2023.
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: Kras Stadion, het stadion van FC Volendam.
  • Uitgezonden op: ESPN 3 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  FC Volendam - PSV op tv

  FC Volendam – PSV op tv

  Wil je FC Volendam – PSV op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Volendam uit Volendam en PSV uit Eindhoven wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Om 14:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:31 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Volendam – PSV op TV
  • 14:15 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : FC Volendam – PSV LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Volendam-PSV op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en PSV:
  • FC Volendam staat op dit moment op plaats 14e in de Eredivisie.
  • PSV staat op dit moment op plaats 3e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Volendam: “Kras Stadion” (6.800  toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 14:30 uur.
  Volendam krijgt deze week PSV op bezoek. De club uit Eindhoven staat weer gelijk met Ajax en wil natuurlijk de tweede plek binnenslepen. Die tweede plek is dit seizoen namelijk heel belangrijk. De tweede plek in de Eredivisie geeft komend seizoen recht op een plek in de voorronde van de Champions League. FC Volendam hoeft aan CL-voetbal niet te denken. De club ontloopt dit seizoen hoogstwaarschijnlijk wel directe degradatie, maar moet wel vrezen voor play-offs om degradatie. Daarom wil ook Volendam zoveel mogelijk punten pakken richting het einde van het seizoen.

  FC Volendam – PSV op ESPN 3

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en PSV is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Volendam-PSV bij ESPN 3:
  • 14:15 uur, voorbeschouwing.
  • 14:30 uur, FC Volendam -PSV LIVE
  • 16:31 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 3: Op één van de kanalen van ESPN kijk je naar de Eredivisie. De Nederlandse competitie wordt prachtig in beeld gebracht door ESPN. Op één van de vier zenders van ESPN kijk je de Eredivisie live. Bovendien is er voor de wedstrijd een uitgebreide voorbeschouwing. Tijdens deze voorbeschouwing worden de kansen en ontwikkelingen van de clubs besproken. Na afloop van het duel zie je op ESPN interviews, analyses en een nabeschouwing. Tenslotte volg je ook het laatste nieuws rondom de Eredivisie op ESPN.

  Eredivisie op tv

  De match tussen FC Volendam en PSV is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie is spannender dan ooit tevoren. Zowel boven- als onderin de competitie is het razend spannend en dat zie je ook terug in de wedstrijden. Om iedere bal wordt gestreden, ieder duel wordt uitgevochten en de wedstrijden zijn daarom spectaculair om te volgen. Bovendien zijn er nog een heleboel clubs in de race voor het kampioenschap. De Eredivisie is al jaren dé voetbalcompetitie die door veel Nederlandse voetbalfans op de voet gevolgd wordt. Zeker het kijken waard dus!

  FC Volendam – PSV bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Volendam-PSV op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Volendam – PSV kijk je op ESPN 3.

  FC Volendam – PSV bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Volendam en PSV uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Volendam – PSV kijken

  Wil je gratis naar FC Volendam tegen PSV kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Volendam-PSV gratis te bekijken.

  Livestream FC Volendam – PSV (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Volendam en PSV via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Volendam – PSV kijken

  De samenvatting van FC Volendam – PSV kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Volendam en PSV nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Volendam-PSV:
  Wanneer is FC Volendam – PSV op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en PSV wordt gespeeld op zondag 16 april 2023.

  Hoe laat is FC Volendam – PSV op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Volendam en PSV is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Volendam – PSV live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Volendam (Volendam) en PSV (Eindhoven) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Volendam – PSV uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Volendam en PSV wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik FC Volendam – PSV kijken?

  Je kijkt FC Volendam – PSV op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar FC Volendam en PSV op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Volendam – PSV kunt kijken.

  Kan ik FC Volendam – PSV ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Volendam -PSV zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *