Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Volendam – PSV op tv | Eredivisie

FC Volendam – PSV op tv | Eredivisie

  • door
FC VolendamPSV op tv kijken of streamen? Op zondag 11 februari 2024 om 16:45 uur spelen FC Volendam en PSV tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt FC Volendam – PSV op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 2.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
FC Volendam - PSV op tv

FC Volendam – PSV op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zondag 11 februari 2024 16:45 uur FC Volendam – PSV ESPN 2
Je kunt FC Volendam – PSV op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap van FC Volendam – PSV is om 16:45. Voorafgaand aan het duel tussen FC Volendam en PSV is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 16:15 uur. Vanaf 18:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen FC Volendam en PSV. Programma FC Volendam – PSV op tv en livestream:
  • 16:15 uur, Voorbeschouwing
  • 16:45 uur : FC Volendam – PSV LIVE
  • 18:45 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

FC Volendam – PSV bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen FC Volendam en PSV is te zien op ESPN. FC Volendam – PSV wordt uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van ESPN Compleet. In totaal zijn er vier zenders bij ESPN; ESPN 1 t/m ESPN 4. Op alle zenders wordt er volop voetbal uitgezonden. Zowel Nederlands voetbal als voetbal uit de buitenlandse competities. Om ESPN 2 te kunnen kijken heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit is eenvoudig af te sluiten bij alle providers.

(Gratis) livestream FC Volendam – PSV

Wil je FC Volendam – PSV streamen? Je kunt FC Volendam – PSV ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Je kunt de FC Volendam – PSV gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

FC Volendam – PSV kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen FC Volendam en PSV in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 11 februari 2024 om 16:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het Kras Stadion, het stadion van FC Volendam. Bij de wedstrijd kunnen 7,384 aanwezig zijn. Volendam – PSV wordt een wedstrijd waarbij het eigenlijk niet de vraag is wie er gaat winnen. PSV is dit seizoen namelijk in bloedvorm. De Eindhovenaren verloren nog geen enkele wedstrijd. Dat kan niet gezegd worden van FC Volendam. Die club wist pas drie keer te winnen. Bovendien kreeg Volendam al 47 goals tegen dit jaar. Wij verwachten dan ook dat PSV over FC Volendam heen gaat walsen en dat er wel eens een monsterscore op het scorebord kan komen te staan. Het belooft hoe dan ook een leuke wedstrijd te worden om live op tv te kijken.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Volendam-PSV:
Wanneer is FC Volendam – PSV op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en PSV wordt gespeeld op zondag 11 februari 2024.

Hoe laat is FC Volendam – PSV op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen FC Volendam en PSV is om 16:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt FC Volendam – PSV live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen FC Volendam (Volendam) en PSV (Eindhoven) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt FC Volendam – PSV uitgezonden?

De wedstrijd tussen FC Volendam en PSV wordt uitgezonden op ESPN 2.

Op welke zender kan ik FC Volendam – PSV kijken?

Je kijkt FC Volendam – PSV op ESPN 2.

Kan ik gratis naar FC Volendam en PSV op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Volendam – PSV kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast FC Volendam -PSV zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *