Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Volendam – PEC Zwolle op tv | Livestream en online kijken

FC Volendam – PEC Zwolle op tv | Livestream en online kijken

Thuis – Uit op tv kijken? Op zaterdag 2 december 2023 wordt de wedstrijd tussen FC Volendam en PEC Zwolle in de Eredivisie gespeeld. FC Volendam – PEC Zwolle is live op tv te zien. FC Volendam–PEC Zwolle begint om 18:45 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Palingboeren en De Blauwvingers. De wedstrijd wordt gespeeld in het Kras Stadion, het stadion van FC Volendam.
FC Volendam - PEC Zwolle op tv

Thuis – Uit op tv

  • Wedstrijd op tv: FC Volendam-PEC Zwolle LIVE.
  • Locatie: het Kras Stadion (7,384 toeschouwers).
  • Speelronde: 14 van de 34.
  • Datum: zaterdag 2 december 2023.
  • Aftrap: 18:45 uur.
  • Uitslag laatste ontmoeting: 2-2 (Eerste divisie op 5 maart 2012)..
Volendam – PEC Zwolle gaat tussen twee clubs die het de laatste weken moeilijk hebben. Zowel PEC Zwolle als FC Volendam hebben hun laatste twee wedstrijden in de Eredivisie verloren. Daardoor is FC Volendam nu naar de één na laatste plek in de Eredivisie gezakt. Ook PEC Zwolle zakt de laatste weken hard op de ranglijst. Nu moeten beide clubs tegen elkaar. FC Volendam heeft een moeilijk programma achter de rug. Ook het programma wat nog komen gaat is de komende tijd niet makkelijk, dus punten tegen PEC Zwolle zouden goed van pas komen. Kan het eerste elftal van Volendam presteren terwijl het binnen de club onrustig is? PEC Zwolle wil zich revancheren na het afgelopen week verloren duel tegen RKC. Het was een onnodig verlies, want PEC was in eigen huis de betere ploeg. Nu reist de club uit Zwolle af naar FC Volendam. Kan PEC Zwolle in Volendam profiteren van de chaos binnen de club?

Hoe laat is FC Volendam – PEC Zwolle op tv?

Hoe laat is de wedstrijd FC Volendam – PEC Zwolle vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen FC Volendam en PEC Zwolle begint vandaag om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over FC Volendam – PEC Zwolle. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 20:45 uur de nabeschouwing van FC Volendam – PEC Zwolle. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van FC Volendam – PEC Zwolle te zien.

Waar wordt FC Volendam – PEC Zwolle uitgezonden?

De wedstrijd FC Volendam – PEC Zwolle wordt live uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van sportzender ESPN. In Nederland heeft ESPN de uitzendrechten voor de Eredivisie. Dit betekent dat de Eredivisiewedstrijden live te zien zijn op ESPN 1 t/m ESPN 4. Het eerste kanaal van ESPN is gratis, voor ESPN 2, 3 en 4 heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit is eenvoudig af te sluiten bij alle grote providers. Bovendien zijn er rond deze periode veel mooie aanbiedingen op ESPN Compleet.

TV-gids: programma FC Volendam – PEC Zwolle

De TV-gids voor FC Volendam – PEC Zwolle op zaterdag 2 december 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van FC Volendam – PEC Zwolle op tv begint om 18:45 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van FC Volendam – PEC Zwolle op tv:
Tijd Wat Zender
18:15 uur Voorbeschouwing ESPN 2
18:45 uur FC Volendam – PEC Zwolle LIVE ESPN 2
20:45uur Nabeschouwing ESPN 2
Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uur Samenvatting FC Volendam – PEC Zwolle en andere Eredivisiewedstrijden NPO 1
Programma FC Volendam – PEC Zwolle op tv

Op welke zender is FC Volendam – PEC Zwolle?

De wedstrijd tussen FC Volendam en PEC Zwolle is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 18:15 uur. Vervolgens is om 18:45 uur de wedstrijd FC Volendam – PEC Zwolle LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit het Kras Stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

Hieronder zie je per provider op welk kanaal FC Volendam – PEC Zwolle uitgezonden wordt:
ProviderZenderLive kijken
KPN222>>>
Ziggo422>>>
Odido (T-Mobile)151>>>
Canal Digitaal402>>>
Online.nl402>>>
Youfone410>>>

FC Volendam -PEC Zwolle online kijken (Livestream)

Wil je de wedstrijd tussen FC Volendam en PEC Zwolle via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen FC Volendam en PEC Zwolle kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van FC Volendam – PEC Zwolle op zaterdag 2 december 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

FC Volendam VS PEC Zwolle

De wedstrijd tussen FC Volendam en PEC Zwolle is een duel in speelronde Football Club Volendam van de Eredivisie. FC Volendam staat op dit moment 17e in de Eredivisie. PEC Zwolle staat op de 11e plek in de competitie. De clubtopscorers van FC Volendam en PEC Zwolle zijn Robert Mühren met 5 goals (FC Volendam) en Lennart Thy met 3 goals (PEC Zwolle). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over FC Volendam en PEC Zwolle:

Over FC Volendam

  • FC Volendam | Football Club Volendam
  • Bijnaam: “De Palingboeren”
  • Plaats: Volendam
  • Clubkleuren: Oranje en zwart
  • Stand in de Eredivisie: 17e
  • Trainer: Matthias Kohler
  • Topscorer: Robert Mühren met 5 doelpunt(en)).

Over PEC Zwolle

  • PEC Zwolle | Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle
  • Bijnaam: “De Blauwvingers”
  • Plaats: Zwolle
  • Clubkleuren: Blauw en wit
  • Stand in de Eredivisie: 11e
  • Trainer: Johnny Jansen
  • Topscorer: Lennart Thy met 3 doelpunt(en)).

FAQ | Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt FC Volendam – PEC Zwolle uitgezonden?

Je kijkt FC Volendam – PEC Zwolle op ESPN 2.

Wanneer is FC Volendam – PEC Zwolle?

FC Volendam – PEC Zwolle wordt gespeeld op zaterdag 2 december 2023.

Hoe laat begint FC Volendam – PEC Zwolle?

FC Volendam – PEC Zwolle begint om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je FC Volendam – PEC Zwolle live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen FC Volendam en PEC Zwolle wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je FC Volendam – PEC Zwolle online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van FC Volendam – PEC Zwolle beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *