Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Volendam – NEC Nijmegen op tv | Eredivisie

FC Volendam – NEC Nijmegen op tv | Eredivisie

  FC Volendam – NEC Nijmegen op tv kijken? Op zondag 14 augustus 2022 om 12:15 uur spelen FC Volendam en NEC Nijmegen tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Volendam: Kras Stadion. Wil je de wedstrijd FC Volendam – NEC Nijmegen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 7,384 toeschouwers in het Kras Stadion nemen FC Volendam (Volendam) en NEC Nijmegen (Nijmegen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: FC Volendam – NEC Nijmegen op tv.
  • Wanneer: zondag 14 augustus 2022.
  • Tijd: 12:15 uur.
  • Waar: Kras Stadion, het stadion van FC Volendam.
  • Uitgezonden op: ESPN 3
  FC Volendam - NEC Nijmegen op tv

  FC Volendam – NEC Nijmegen op tv

  Wil je FC Volendam – NEC Nijmegen op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Volendam uit Volendam en NEC Nijmegen uit Nijmegen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Om 12:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:10 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Volendam – NEC Nijmegen op TV
  • 12:10 uur, Voorbeschouwing
  • 12:15 uur : FC Volendam – NEC Nijmegen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Volendam-NEC Nijmegen op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en NEC Nijmegen:
  • FC Volendam staat op dit momentachtste in de Eredivisie.
  • NEC Nijmegen staat op dit moment veertiende in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Volendam: “Kras Stadion” (7,384 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 12:15 uur.
  FC Volendam tegen NEC is een wedstrijd van twee ploegen die zich beiden willen handhaven in de Eredivisie. Deze wedstrijd kan dus gerust alvast een degradatiekraker worden genoemd. Beide ploegen willen in de onderlinge wedstrijd punten pakken om zo alvast een goede start te maken in de Eredivisie.

  FC Volendam – NEC Nijmegen op ESPN 3

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en NEC Nijmegen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Volendam-NEC Nijmegen bij ESPN 3:
  • 12:10 uur, voorbeschouwing.
  • 12:15 uur, FC Volendam -NEC Nijmegen LIVE
  • 14:10 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 3: Al jaren kijk je bij ESPN de wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie. Bovendien staan de weekenden bij ESPN vaak volledig in het teken van de Eredivisie. Dit begint al vroeg met “Goedemorgen Eredivisie”. Het programma loopt vervolgens de hele dag door. Met uitgebreide analyses, voorbeschouwingen, voorspellingen en interviews kom je als voetballiefhebber niets tekort.

  Eredivisie op tv

  De match tussen FC Volendam en NEC Nijmegen is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie zit de laatste jaren weer enorm in de lift. Mede door de Europese successen is de Eredivisie weer een competitie geworden die Europees meetelt. Dit is ook te zien aan de spelers die op de Nederlandse velden te zien zijn. Steeds meer bekende spelers kiezen voor de Eredivisie. Daarnaast is de strijd en passie die geleverd wordt één van de pluspunten aan “onze” Eredivisie.

  FC Volendam – NEC Nijmegen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Volendam-NEC Nijmegen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Volendam – NEC Nijmegen kijk je op ESPN 3.

  FC Volendam – NEC Nijmegen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Volendam en NEC Nijmegen uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Volendam – NEC Nijmegen kijken

  Wil je gratis naar FC Volendam tegen NEC Nijmegen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Volendam-NEC Nijmegen gratis te bekijken.

  Livestream FC Volendam – NEC Nijmegen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Volendam en NEC Nijmegen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Volendam – NEC Nijmegen kijken

  De samenvatting van FC Volendam – NEC Nijmegen kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Volendam en NEC Nijmegen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Volendam-NEC Nijmegen:
  Wanneer is FC Volendam – NEC Nijmegen op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en NEC Nijmegen wordt gespeeld op zondag 14 augustus 2022.

  Hoe laat is FC Volendam – NEC Nijmegen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Volendam en NEC Nijmegen is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Volendam – NEC Nijmegen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Volendam (Volendam) en NEC Nijmegen (Nijmegen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Volendam – NEC Nijmegen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Volendam en NEC Nijmegen wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik FC Volendam – NEC Nijmegen kijken?

  Je kijkt FC Volendam – NEC Nijmegen op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar FC Volendam en NEC Nijmegen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Volendam – NEC Nijmegen kunt kijken.

  Kan ik FC Volendam – NEC Nijmegen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Volendam -NEC Nijmegen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *