Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Volendam – Heracles Almelo op tv

FC Volendam – Heracles Almelo op tv

  FC Volendam – Heracles Almelo op tv kijken? Op zaterdag 23 september 2023 om 16:30 uur spelen FC Volendam en Heracles Almelo tegen elkaar in speelronde 6 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Volendam: het Kras Stadion. Wil je de wedstrijd FC Volendam – Heracles Almelo live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 7,384 toeschouwers in het Kras Stadion nemen FC Volendam en Heracles Almelo het tegen elkaar op. FC Volendam-Heracles Almelo is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 16:30 uur. Om 16:00 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  FC Volendam - Heracles Almelo op tv

  FC Volendam – Heracles Almelo op tv

   • Wat: FC Volendam-Heracles Almelo op tv
   • Datum: zaterdag 23 september 2023
   • Tijd: 16:30 uur
   • Waar: het Kras Stadion, Volendam
   • Zender: ESPN 2
  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam uit Volendam en Heracles Almelo uit Almelo wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt FC Volendam – Heracles Almelo op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

  Programma FC Volendam – Heracles Almelo op tv

   • Wedstrijd op tv: FC Volendam-Heracles Almelo LIVE.
   • Speelronde: 6 van de 34.
   • Datum: zaterdag 23 september 2023.
   • Voorbeschouwing: 16:00 uur.
   • Aftrap: 16:30 uur.
   • Nabeschouwing: 18:30 uur.
  Na afloop van de FC Volendam-Heracles Almelo live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van FC Volendam – Heracles Almelo, analyses en interviews

  FC Volendam – Heracles Almelo kijken

  De wedstrijd tussen FC Volendam en Heracles Almelo op zaterdag 23 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  FC Volendam - Heracles Almelo bij Canal Digitaal
  FC Volendam - Heracles Almelo Online.nl
  FC Volendam - Heracles Almelo Ziggo
  FC Volendam - Heracles Almelo KPN
  FC Volendam - Heracles Almelo Youfone
  FC Volendam - Heracles Almelo T-Mobile

  Over FC Volendam – Heracles Almelo

  • Uitslag laatste wedstrijd FC Volendam-Heracles Almelo: 2-1 (20 juli 2019, vriendschappelijke wedstrijd) .
  De wedstrijd tussen Football Club Volendam en Heracles Almelo is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 6 van de 34 in de Eredivisie. Volendam – Heracles is een wedstrijd die nog wel eens heel spannend kan worden. FC Volendam staat helemaal onderaan in de Eredivisie en is dus op jacht naar de eerste punten van 2023/2024. Heracles daarentegen presteert vrij wisselvallig. Toch staat Heracles knap in het linkerrijtje. Zij zijn dus de favoriet. FC Volendam heeft daarentegen het thuisvoordeel. Onze voorspelling van Volendam – Heracles: 2-2.

  Speelronde 6

  We zijn alweer aangekomen bij de zesde speelronde in de Eredivisie. De Eredivisiewedstrijden worden deze speelronde gespeeld op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september 2023. Er staan een aantal hele mooie wedstrijden op het programma deze speelronde. We beginnen op vrijdag met het duel tussen Go Ahead en Fortuna. Vervolgens zijn er op zaterdag vier wedstrijden. Op zondag zijn er ook vier duels in de Eredivisie. Bovendien staat zondag de enige echte Klassieker op het programma. Het wordt dus weer een prachtig voetbalweekend.

  Over FC Volendam

   • Football Club Volendam
   • Bijnaam: “De Palingboeren”
   • Plaats: Volendam
   • Clubkleuren: Oranje en zwart
   • Stand op de ranglijst: 18e
   • Trainer : Matthias Kohler
   • Topscorer: Garang Kuol (1 doelpunt(en)).
  Volendam krijgt deze speelronde Heracles uit Almelo op bezoek. Volendam is het seizoen dramatisch begonnen. Alle vier de wedstrijden in 23/24 werden verloren. Daardoor staat FC Volendam nu op de laatste plek in de Eredivisie. Kan Volendam coach Matthias Kohler het tij nog keren bij Volendam?

  Over Heracles Almelo

   • Heracles Almelo
   • Bijnaam: “De Heraclieden”
   • Plaats: Almelo
   • Clubkleuren: Zwart en wit
   • Stand op de ranglijst: 9e
   • Trainer: John Lammers
   • Topscorer Mario Engels( 1 doelpunt(en)).
  Heracles Almelo is dit seizoen weer terug op het hoogste niveau in Nederland. Nadat de club afgelopen seizoen promoveerde vanuit de Keuken Kampioen Divisie, draait dit seizoen alles om handhaving. De club uit Almelo wil natuurlijk koste wat kost in de Eredivisie blijven. Tot nu toe verloopt dat plan goed. Heracles staat negende en won twee keer. Er werd weliswaar verloren van Utrecht en Ajax, maar NEC en Excelsior werden verslagen. Nu wil de club ook op bezoek bij Volendam punten pakken.

  FC Volendam – Heracles Almelo bij ESPN 2

  FC Volendam-Heracles Almelo is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van ESPN. In tegenstelling tot ESPN 1 zit ESPN 2 niet in het basispakket. Dit betekent dat je moet betalen als je ESPN 2 wilt ontvangen. Je hebt hier een abonnement op ESPN Compleet voor nodig. Dit is eenvoudig af te sluiten bij alle providers. Je krijgt dan niet alleen ESPN 2, maar ook ESPN 3 en 4 in je pakket. Hierdoor hoef je nooit meer een wedstrijd in de Eredivisie te missen. Er zijn een hoop mooie wedstrijden op ESPN 2 dit weekend. De duels die dit weekend op ESPN 2 uitgezonden worden zijn: Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard, FC Volendam – Heracles Almelo, sc Heerenveen – Excelsior en natuurlijk de Klassieker (Ajax-Feyenoord). Je kijkt Football Club Volendam-Heracles Almelo op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  Livestream FC Volendam – Heracles Almelo (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen FC Volendam en Heracles Almelo via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en Heracles Almelo kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van FC Volendam – Heracles Almelo op zaterdag 23 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Samenvatting FC Volendam – Heracles Almelo

  De wedstrijd tussen FC Volendam – Heracles Almelo op tv wordt gespeeld op zaterdag 23 september 2023. De aftrap is om 16:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Kras Stadion. Er is plek voor 7,384 toeschouwers. Om 16:00 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 18:30 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. FC Volendam – Heracles Almelo is de een wedstrijd in speelronde 6 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt FC Volendam – Heracles Almelo uitgezonden?

  Je kijkt FC Volendam – Heracles Almelo op ESPN 2.

  Wanneer is FC Volendam – Heracles Almelo?

  FC Volendam – Heracles Almelo wordt gespeeld op zaterdag 23 september 2023.

  Hoe laat begint FC Volendam – Heracles Almelo?

  FC Volendam – Heracles Almelo begint om 16:30 uur. Om 16:00 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je FC Volendam – Heracles Almelo live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Volendam – Heracles Almelo wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je FC Volendam – Heracles Almelo online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van FC Volendam – Heracles Almelo beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *