Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Volendam – Go Ahead Eagles op tv | Vrijdag 9 september 2022

FC Volendam – Go Ahead Eagles op tv | Vrijdag 9 september 2022

  FC Volendam – Go Ahead Eagles op tv kijken? Op Vrijdag 9 september 2022 om 20:00 uur spelen FC Volendam en Go Ahead Eagles tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Volendam: Kras Stadion. Wil je de wedstrijd FC Volendam – Go Ahead Eagles live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 7.384  toeschouwers in het Kras Stadion nemen FC Volendam (Volendam) en Go Ahead Eagles (Deventer) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: FC Volendam – Go Ahead Eagles op tv.
  • Wanneer: Vrijdag 9 september 2022.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Kras Stadion, het stadion van FC Volendam.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  FC Volendam - Go Ahead Eagles op tv

  FC Volendam – Go Ahead Eagles op tv

  Wil je FC Volendam – Go Ahead Eagles op tv kijken? De wedstrijd tussen FC Volendam uit Volendam en Go Ahead Eagles uit Deventer wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • FC Volendam – Go Ahead Eagles op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : FC Volendam – Go Ahead Eagles LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over FC Volendam-Go Ahead Eagles op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles:
  • FC Volendam staat op dit moment op plaats 16 in de Eredivisie.
  • Go Ahead Eagles staat op dit moment op plaats 17 in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van FC Volendam: “Kras Stadion” (7.384  toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  Een echte degradatiekraker: FC Volendam tegen GAE. Wim Jonk had de rentree in de Eredivisie zich vast anders voorgesteld. Zijn aanvallende voetbalstijl resulteert voorlopig vooral in tegendoelpunten. Gaat hij in eigen huis dit keer voor catenaccio tegen de Eagles? We zien het vrijdagavond op ESPN.

  FC Volendam – Go Ahead Eagles op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma FC Volendam-Go Ahead Eagles bij ESPN:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, FC Volendam -Go Ahead Eagles LIVE
  • 21:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: ESPN is al jaren de vaste zender om onder andere het Eredivisie voetbal op tv te kijken. Daarnaast kijk je bij ESPN ook naar onder andere de Keuken Kampioen Divisie en de Major Soccer League (MLS). Bovendien staat ESPN de hele dag in het teken van voetbal. Met veel verschillende praatprogramma’s rondom voetbal waarin alle wedstrijden uitvoerig worden besproken. Maar ook met documentaires over voetbal. Tenslotte zie je natuurlijk alle samenvattingen van de wedstrijden bij ESPN. ESPN heeft maar liefst vier verschillende kanalen waardoor je geen wedstrijd hoeft te missen. Daarnaast is ESPN 1 bij veel providers gratis te bekijken.

  Eredivisie op tv

  De match tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  FC Volendam – Go Ahead Eagles bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je FC Volendam-Go Ahead Eagles op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd FC Volendam – Go Ahead Eagles kijk je op ESPN.

  FC Volendam – Go Ahead Eagles bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS FC Volendam – Go Ahead Eagles kijken

  Wil je gratis naar FC Volendam tegen Go Ahead Eagles kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om FC Volendam-Go Ahead Eagles gratis te bekijken.

  Livestream FC Volendam – Go Ahead Eagles (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting FC Volendam – Go Ahead Eagles kijken

  De samenvatting van FC Volendam – Go Ahead Eagles kijken? Wil je de wedstrijd tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd FC Volendam-Go Ahead Eagles:
  Wanneer is FC Volendam – Go Ahead Eagles op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles wordt gespeeld op Vrijdag 9 september 2022.

  Hoe laat is FC Volendam – Go Ahead Eagles op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt FC Volendam – Go Ahead Eagles live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen FC Volendam (Volendam) en Go Ahead Eagles (Deventer) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt FC Volendam – Go Ahead Eagles uitgezonden?

  De wedstrijd tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik FC Volendam – Go Ahead Eagles kijken?

  Je kijkt FC Volendam – Go Ahead Eagles op ESPN.

  Kan ik gratis naar FC Volendam en Go Ahead Eagles op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar FC Volendam – Go Ahead Eagles kunt kijken.

  Kan ik FC Volendam – Go Ahead Eagles ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast FC Volendam -Go Ahead Eagles zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *