Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Volendam – FC Utrecht op tv

FC Volendam – FC Utrecht op tv

  FC Volendam – FC Utrecht op tv kijken? Op vrijdag 6 oktober 2023 om 20:00 uur spelen FC Volendam en FC Utrecht tegen elkaar in speelronde 8 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Volendam: het Kras Stadion. Wil je de wedstrijd FC Volendam – FC Utrecht live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 7,384 toeschouwers in het Kras Stadion nemen FC Volendam en FC Utrecht het tegen elkaar op. FC Volendam-FC Utrecht is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  FC Volendam - FC Utrecht op tv

  FC Volendam – FC Utrecht op tv

   • Wat: FC Volendam-FC Utrecht op tv
   • Datum: vrijdag 6 oktober 2023
   • Tijd: 20:00 uur
   • Waar: het Kras Stadion, Volendam
   • Zender: ESPN 2
  De Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam uit Volendam en FC Utrecht uit Utrecht wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt FC Volendam – FC Utrecht op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

  Programma FC Volendam – FC Utrecht op tv

   • Wedstrijd op tv: FC Volendam-FC Utrecht LIVE.
   • Speelronde: 8 van de 34.
   • Datum: vrijdag 6 oktober 2023.
   • Voorbeschouwing: 19:30 uur.
   • Aftrap: 20:00 uur.
   • Nabeschouwing: 22:00 uur.
  Na afloop van de FC Volendam-FC Utrecht live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van FC Volendam – FC Utrecht, analyses en interviews

  FC Volendam – FC Utrecht kijken

  De wedstrijd tussen FC Volendam en FC Utrecht op vrijdag 6 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  FC Volendam - FC Utrecht bij Canal Digitaal
  FC Volendam - FC Utrecht Online.nl
  FC Volendam - FC Utrecht Ziggo
  FC Volendam - FC Utrecht KPN
  FC Volendam - FC Utrecht Youfone
  FC Volendam - FC Utrecht T-Mobile

  Over FC Volendam – FC Utrecht

  • Uitslag laatste wedstrijd FC Volendam-FC Utrecht: 0-4 (2 april 2023) .
  De wedstrijd tussen Football Club Volendam en Football Club Utrecht is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 8 van de 34 in de Eredivisie. Volendam-Utrecht op tv is een wedstrijd die voor beide clubs van levensbelang is. Het gaat namelijk bij zowel FC Volendam als bij FC Utrecht niet goed. De clubs staan zeventiende (FC Utrecht) en achttiende (FC Volendam) in de Eredivisie. Als er niet snel resultaten komen, moeten beide clubs gaan vrezen voor degradatie. De nummer 17 en 18 degraderen namelijk rechtstreeks uit de Eredivisie. Natuurlijk, het seizoen is nog jong, maar de achterstand begint de groeien. Het wordt een belangrijke en zwaarbevochten wedstrijd tussen FC Volendam en FC Utrecht. Onze voorspelling: 1-2.

  Speelronde 8

  Het is alweer de achtste speelronde in de Eredivisie. Dit betekent dat de stand op de ranglijst nu steeds meer vorm begint te krijgen. We zijn namelijk bijna op een kwart van de Eredivisie. Ook deze speelronde staan er weer een hoop mooie wedstrijden op de speelkalender van Eredivisie. Zo hebben we de degradatiekraker tussen FC Volendam en FC Utrecht. Feyenoord gaat dit weekend op bezoek in Zwolle. PSV reist af naar Rotterdam om het tegen het goed presterende Sparta op te nemen. Als klap op de vuurpijl wordt deze speelronde Ajax – AZ gespeeld. Dat is natuurlijk wel dé topwedstrijd van speelronde 8. Er zijn dus meerdere wedstrijden deze speelronde die je zeker live op tv wilt zien.

  Over FC Volendam

   • Football Club Volendam
   • Bijnaam: “De Palingboeren”
   • Plaats: Volendam
   • Clubkleuren: Oranje en zwart
   • Stand op de ranglijst: 18e
   • Trainer : Matthias Kohler
   • Topscorer: Robert Mühren (2 doelpunt(en)).
  FC Volendam is 2023/24 dramatisch begonnen. De club staat onderaan in de Eredivisie. Er werd bovendien nog helemaal niet gewonnen dit seizoen. Hoewel de club een wedstrijd minder gespeeld heeft, ziet het er niet rooskleurig uit voor Volendam. Toch is er ook goed nieuws. Deze week mag FC Volendam het in eigen huis namelijk opnemen tegen FC Utrecht. Dat is de andere club in de Eredivisie die dit seizoen slecht draait. Het wordt interessant om FC Volendam op tv te zien spelen. Kan de club nu wel een keer winnen?

  Over FC Utrecht

   • Football Club Utrecht
   • Bijnaam: “Utreg”
   • Plaats: Utrecht
   • Clubkleuren: Wit en rood
   • Stand op de ranglijst: 17e
   • Trainer: Ron Jans
   • Topscorer Victor Jensen( 1 doelpunt(en)).
  FC Utrecht leek even zijn draai gevonden te hebben. Twee weken geleden werd er eindelijk voor het eerst gewonnen dit seizoen. Het was de eerste wedstrijd onder Ron Jans als nieuwe trainer. Even leek er sprake van het Ron Jans effect. Na die gewonnen wedstrijd ging dat gevoel echter snel weer weg. De club heeft nu alweer twee wedstrijden op rij verloren. Nu moet FC Utrecht op bezoek bij FC Volendam. Dat is de enige club in de Eredivisie die nog geen wedstrijd gewonnen heeft. Dit weekend zijn alle ogen gericht op FC Utrecht op tv.

  FC Volendam – FC Utrecht bij ESPN 2

  FC Volendam-FC Utrecht is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van ESPN. In totaal zijn er vier ESPN zenders; 1 t/m 4. Hoewel ESPN 1 gratis is, heb je voor ESPN 2 een abonnement nodig. Met een abonnement op ESPN Compleet krijg je naast ESPN 1 ook toegang tot ESPN 2, 3 en 4. Op ESPN 2 worden ook regelmatig live Eredivisiewedstrijden uitgezonden. Zo worden deze speelronde de wedstrijden Volendam-Utrecht, Heerenveen-NEC, Almere City-RKC, Vitesse-Excelsior, PEC-Feyenoord én Sparta-PSV op ESPN 2 uitgezonden. In totaal zijn er dit weekend dus maar liefst zes wedstrijden op ESPN 2. Een goede reden om ESPN Compleet af te sluiten. Je kijkt Football Club Volendam-Football Club Utrecht op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  Livestream FC Volendam – FC Utrecht (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen FC Volendam en FC Utrecht via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en FC Utrecht kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van FC Volendam – FC Utrecht op vrijdag 6 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: In de Eredivisie is het altijd spannend. Het niveau van de Eredivisie is de laatste jaren flink gestegen. Dat is ook terug te zien in de prestaties van de Nederlandse clubs in de Europese toernooien. Mede daardoor is het aanzien van de Eredivisie behoorlijk gestegen. Steeds meer mensen kijken live naar de Eredivisie op tv. Dat is natuurlijk niet voor niets. De talenten van de toekomst spelen in de Eredivisie. Er zijn al veel spelers doorgebroken in de Eredivisie in het verleden, en dat zal in de toekomst natuurlijk niet anders zijn. Redenen genoeg dus om naar de Eredivisie op tv te kijken.

  Samenvatting FC Volendam – FC Utrecht

  De wedstrijd tussen FC Volendam – FC Utrecht op tv wordt gespeeld op vrijdag 6 oktober 2023. De aftrap is om 20:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Kras Stadion. Er is plek voor 7,384 toeschouwers. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 22:00 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. FC Volendam – FC Utrecht is de een wedstrijd in speelronde 8 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt FC Volendam – FC Utrecht uitgezonden?

  Je kijkt FC Volendam – FC Utrecht op ESPN 2.

  Wanneer is FC Volendam – FC Utrecht?

  FC Volendam – FC Utrecht wordt gespeeld op vrijdag 6 oktober 2023.

  Hoe laat begint FC Volendam – FC Utrecht?

  FC Volendam – FC Utrecht begint om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je FC Volendam – FC Utrecht live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Volendam – FC Utrecht wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je FC Volendam – FC Utrecht online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van FC Volendam – FC Utrecht beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *