Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Volendam – FC Twente op tv

FC Volendam – FC Twente op tv

FC Volendam – FC Twente op tv kijken? Op zondag 3 september 2024 om 14:30 uur spelen FC Volendam en FC Twente tegen elkaar in speelronde 3 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC Volendam: het Kras Stadion. Wil je de wedstrijd FC Volendam – FC Twente live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 6,800 toeschouwers in het Kras Stadion nemen FC Volendam en FC Twente het tegen elkaar op. FC Volendam-FC Twente is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 14:30 uur. Om 14:10 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
FC Volendam - FC Twente op tv

FC Volendam – FC Twente op tv

  • Wat: FC Volendam-FC Twente op tv
  • Datum: zondag 3 september 2024
  • Tijd: 14:30 uur
  • Waar:het Kras Stadion, Volendam
  • Zender: ESPN 1
De Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam uit Volendam en FC Twente uit Enschede wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt FC Volendam – FC Twente op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

Programma FC Volendam – FC Twente op tv

  • Wedstrijd op tv: FC Volendam-FC Twente LIVE.
  • Speelronde: 3 van de 34.
  • Datum: zondag 3 september 2024.
  • Voorbeschouwing: 14:10 uur.
  • Aftrap: 14:30 uur.
  • Nabeschouwing: 16:35 uur.
Na afloop van de FC Volendam-FC Twente live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van FC Volendam – FC Twente, analyses en interviews

FC Volendam – FC Twente kijken

De wedstrijd tussen FC Volendam en FC Twente op zondag 3 september 2024 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
FC Volendam - FC Twente bij Canal Digitaal
FC Volendam - FC Twente Online.nl
FC Volendam - FC Twente Ziggo
FC Volendam - FC Twente KPN
FC Volendam - FC Twente Youfone
FC Volendam - FC Twente T-Mobile

Over FC Volendam – FC Twente

 • Uitslag laatste wedstrijd FC Volendam-FC Twente: 1-0 (28 augustus 2022) .
De wedstrijd tussen FC Volendam en FC Twente is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 3 van de 34 in de Eredivisie. Volendam-Twente op tv kan maar zo eens een hele interessante wedstrijd worden. FC Twente heeft namelijk een zware midweekse wedstrijd in de benen, die bovendien ook nog eens verloren werd. FC Volendam zal in eigen huis proberen te profiteren van de vermoeidheid van Twente. Het kan daarom zo maar eens een interessante wedstrijd worden. Onze voorspelling van Volendam-Twente is dan ook een gelijkspel. Wij voorspellen 2-2.

Speelronde 3

Speelronde 3 is de derde van 34 speelronden. In de derde speelronde zijn er een aantal mooie wedstrijden. Zo spelen twee gepromoveerde clubs tegen elkaar; Almere City – PEC Zwolle. Ook zijn er op zondag twee mooie wedstrijden. Feyenoord gaat op bezoek bij FC Utrecht en AZ reist naar Arnhem voor het duel met Vitesse. Nadat vier clubs midweekse verplichten hadden in het Europese voetbal, kan het maar zo eens een interessante speelronde worden.

Over FC Volendam

  • FC Volendam
  • Bijnaam: “Palingboeren”
  • Plaats: Volendam
  • Clubkleuren: Oranje
  • Stand op de ranglijst: 15e
  • Trainer : Matthias Kohler
  • Topscorer: Robert Mühren (1 doelpunt(en)).
FC Volendam verloor afgelopen week op bezoek bij de Eagles. Dit gebeurde bovendien terwijl Go Ahead een helft met 10 man speelde. Daarom wil Volendam zich deze week herpakken. De thuiswedstrijd tegen Twente wordt een lastige, maar FC Volendam hoopt toch op een resultaat.

Over FC Twente

  • FC Twente
  • Bijnaam: “De Tukkers”
  • Plaats: Enschede
  • Clubkleuren: Rood
  • Stand op de ranglijst: 3e
  • Trainer: Joseph Oosting
  • Topscorer Ricky van Wolfswinkel( 2 doelpunt(en)).
FC Twente moet op bezoek bij FC Volendam. De tukkers werden afgelopen week uitgeschakeld in de voorronde van de Conference league door Fenerbahce en kan zich nu dus volledig op de competitie richten. Kunnen de tukkers met een zware midweekse wedstrijd in de benen zich opladen voor het duel tegen Volendam?

FC Volendam – FC Twente bij ESPN 1

FC Volendam-FC Twente is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 is het open kanaal van ESPN. Je kijkt de wedstrijden op ESPN 1 gratis bij alle providers. De Eredivisiewedstrijden die op ESPN 1 worden uitgezonden zijn dus altijd gratis te zien. Als een wedstrijd van jouw favoriete club op één van de andere zenders van ESPN wordt uigezonden, heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Je kijkt FC Volendam-FC Twente op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Livestream FC Volendam – FC Twente (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen FC Volendam en FC Twente via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen FC Volendam en FC Twente kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van FC Volendam – FC Twente op zondag 3 september 2024. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting FC Volendam – FC Twente

De wedstrijd tussen FC Volendam – FC Twente op tv wordt gespeeld op zondag 3 september 2024. De aftrap is om 14:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Kras Stadion. Er is plek voor 6,800 toeschouwers. Om 14:10 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 16:35 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. FC Volendam – FC Twente is de een wedstrijd in speelronde 3 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt FC Volendam – FC Twente uitgezonden?

Je kijkt FC Volendam – FC Twente op ESPN 1.

Wanneer is FC Volendam – FC Twente?

FC Volendam – FC Twente wordt gespeeld op zondag 3 september 2024.

Hoe laat begint FC Volendam – FC Twente?

FC Volendam – FC Twente begint om 14:30 uur. Om 14:10 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je FC Volendam – FC Twente live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen FC Volendam – FC Twente wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Kun je FC Volendam – FC Twente online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van FC Volendam – FC Twente beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *