Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » FC Volendam – Excelsior op tv | Livestream en online kijken

FC Volendam – Excelsior op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 29 oktober 2023 wordt de wedstrijd tussen FC Volendam en Excelsior in de Eredivisie gespeeld. FC Volendam – Excelsior is live op tv te zien. FC Volendam–Excelsior begint om 14:30 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Palingboeren en De Kralingers. De wedstrijd wordt gespeeld in het Kras Stadion, het stadion van FC Volendam.
  FC Volendam - Excelsior op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: FC Volendam-Excelsior LIVE.
   • Locatie: het Kras Stadion (7,384 toeschouwers).
   • Speelronde: 10 van de 34.
   • Datum: zondag 29 oktober 2023.
   • Aftrap: 14:30 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: .
  Volendam – Excelsior is een wedstrijd waarin Excelsior natuurlijk de grote favoriet is. De nummer zes van de Eredivisie doet het namelijk prima. Toch is de wil bij FC Volendam om punten te pakken gegroeid. Ze zullen dan ook alles geven in de wedstrijd tegen Excelsior. Het kan wel eens een boeiende wedstrijd worden. FC Volendam heeft het zwaar. Het is dit seizoen lastig om onder Ajax te staan, maar Volendam heeft het voor elkaar gekregen. Pas één keer wist FC Volendam dit seizoen te winnen. Het begint dus al onrustig te worden in Volendam. Nu staat de belangrijke wedstrijd tegen Excelsior op het programma. Het is een wedstrijd waar Volendam toch graag minstens een punt aan over wil houden. Excelsior doet het prima dit seizoen. De club staat op een knappe zesde plaats in de competitie. Toch is er al twee wedstrijden op rij niet gewonnen. Afgelopen week werd er zelfs verloren van PEC Zwolle. Nu wil Excelsior zich herpakken tegen de nummer laatst van de Eredivisie.

  Hoe laat is FC Volendam – Excelsior op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd FC Volendam – Excelsior vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen FC Volendam en Excelsior begint vandaag om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over FC Volendam – Excelsior. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 16:30 uur de nabeschouwing van FC Volendam – Excelsior. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van FC Volendam – Excelsior te zien.

  Waar wordt FC Volendam – Excelsior uitgezonden?

  De wedstrijd FC Volendam – Excelsior wordt live uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van sportzender ESPN. Voor ESPN 2, 3 en 4 heb je een abonnement nodig, maar voor ESPN 1 niet. Dit betekent dat je de wedstrijden die op ESPN 1 uitgezonden worden gratis op tv kunt kijken. Dit weekend zijn op ESPN 1 de volgende wedstrijden gratis te zien: Sparta-RKC, Volendam-Excelsior en AZ-NEC. Voor alle andere wedstrijden die dit weekend gespeeld worden heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig.

  TV-gids: programma FC Volendam – Excelsior

  De TV-gids voor FC Volendam – Excelsior op zondag 29 oktober 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van FC Volendam – Excelsior op tv begint om 14:30 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van FC Volendam – Excelsior op tv:
  TijdWatZender
  14:00 uurVoorbeschouwingESPN 1
  14:30 uurFC Volendam – Excelsior LIVEESPN 1
  16:30uurNabeschouwingESPN 1
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting FC Volendam – Excelsior en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma FC Volendam – Excelsior op tv

  Op welke zender is FC Volendam – Excelsior?

  De wedstrijd tussen FC Volendam en Excelsior is te zien op ESPN 1. De voorbeschouwing op ESPN 1 begint om 14:00 uur. Vervolgens is om 14:30 uur de wedstrijd FC Volendam – Excelsior LIVE te zien op ESPN 1. Vanuit het Kras Stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 1.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal FC Volendam – Excelsior uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  FC Volendam -Excelsior online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen FC Volendam en Excelsior via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen FC Volendam en Excelsior kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van FC Volendam – Excelsior op zondag 29 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  FC Volendam VS Excelsior

  De wedstrijd tussen FC Volendam en Excelsior is een duel in speelronde Football Club Volendam van de Eredivisie. FC Volendam staat op dit moment 18e in de Eredivisie. Excelsior staat op de 6e plek in de competitie. De clubtopscorers van FC Volendam en Excelsior zijn Robert Mühren met 3 goals (FC Volendam) en Nikolas Agrafiotis met 5 goals (Excelsior). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over FC Volendam en Excelsior:

  Over FC Volendam

   • FC Volendam | Football Club Volendam
   • Bijnaam: “De Palingboeren”
   • Plaats: Volendam
   • Clubkleuren: Oranje en zwart
   • Stand in de Eredivisie: 18e
   • Trainer: Matthias Kohler
   • Topscorer: Robert Mühren met 3 doelpunt(en)).

  Over Excelsior

   • Excelsior | Excelsior Rotterdam
   • Bijnaam: “De Kralingers”
   • Plaats: Rotterdam
   • Clubkleuren: Zwart en rood
   • Stand in de Eredivisie: 6e
   • Trainer: Marinus Dijkhuizen
   • Topscorer: Nikolas Agrafiotis met 5 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt FC Volendam – Excelsior uitgezonden?

  Je kijkt FC Volendam – Excelsior op ESPN 1.

  Wanneer is FC Volendam – Excelsior?

  FC Volendam – Excelsior wordt gespeeld op zondag 29 oktober 2023.

  Hoe laat begint FC Volendam – Excelsior?

  FC Volendam – Excelsior begint om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je FC Volendam – Excelsior live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen FC Volendam en Excelsior wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je FC Volendam – Excelsior online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van FC Volendam – Excelsior beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *